The division
Re: The division
Ak nemas UG, tak DZ tvoja jedina realna sanca, ale ak hras sam, tak bud pripraveny na to, ze to budes mat tazke.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nie nie, nemam problem zohnat ludi na to
Cize bez UG mozem fakt len DZ? Ziadne daily/weekly questy pre mna?
Su aj ine, ale drop zvacsa nestoji za to
Zahras par krat a potom budes len farmit Lexington, Falcona, horsemanov alebo DZ... podla toho, ci chces konkretny gear, phoenix coins alebo DZ coins
-
aviceN
Guru
No, v tychto coinoch mam este chaos, vies mi to nejak polopatisticky vysvetlit? Taktiez casto citam slova ako tactician, sentry atd. to su zrejme buildy, podla ktorych vyberat ci ist damage, ci skill power atd.?
Zdravim , oplati sa mi kupovat zakladna hra ? bez tych platenych DLC ? alebo to bez nich nema vyznam ? Pytam sa lebo momentalne to viem zohnat za fajn cenu ale neviem sa rozhodnut . Este by ma zaujimalo ako je to s komunitou na PS ? hravaju to ludia alebo je to "mrtve" ? Dik za info. 
-
aviceN
Guru
Hra zaziva znovuzrodenie od novych patchov 1.4 a teraz 1.5, na PS4 to hra dost ludi, ked sa pripajam niekedy dokonca ma hadze do queue na napojenie, hra to dost ludi.
To je super, bal som sa ze tam budem mat problem najst ludi
teraz maju v nay akciu za 16,99€ takze asi neodolam

-
aviceN
Guru
fuha, dost dobra cena, urcite ber, minimalne za dakych 20 to vies furt strelit, ale ja som spokojny, vzdy sa najdu ludia ci uz na daily misie, ci niekoho stretnes v Dark Zone, furt je co robit
Underground memam ani ja, ale nejak ma to netrapi, skor by ma zaujimalo to nove DLC Survival, to vypada uz na nieco lepsie...
-
lukostrel77
Star
Hojte,
Objednal som si tuto hru celkom sa mi zapáčila,teraz bola aj za 13.50eur tak preto,otázka je hráva to ešte niekto?stretnem tam ešte vobec niekoho
? Dá sa to hrat aj sám (mp)?
Pýtam sa preto lebo mi hra príde až v stredu,tak nech viem na čom som
Objednal som si tuto hru celkom sa mi zapáčila,teraz bola aj za 13.50eur tak preto,otázka je hráva to ešte niekto?stretnem tam ešte vobec niekoho
Pýtam sa preto lebo mi hra príde až v stredu,tak nech viem na čom som
-
Wishmaster
Medium Professional
Hrava to dost ludi, v pohode 
Keby si mal zaujem o nejaky ten powerleveling boost, daj vediet
Prosim vas, kto ste hrali Division aj Ghost Recon, su tie hry velmi odlisne? Hlavne co sa tyka SP, akurat som presiel Wildlands tak hladam nieco podobne
-
Wishmaster
Medium Professional
Relativne su si podobne..
Wildlands - zabijas buchonov od malych rybiek po velkeho El Sueňa, zbieras suroviny, upgrady na zbranelegendy, dokumenty, (a skryta misia na Yetiho ;D)...
Division - mas hlavny pribeh, z ktoreho upgradujes casti zakladne, mas tiez bocne misie na "suroviny" a celkovo je to skor mmo stylom
Wildlands - zabijas buchonov od malych rybiek po velkeho El Sueňa, zbieras suroviny, upgrady na zbranelegendy, dokumenty, (a skryta misia na Yetiho ;D)...
Division - mas hlavny pribeh, z ktoreho upgradujes casti zakladne, mas tiez bocne misie na "suroviny" a celkovo je to skor mmo stylom
-
lukostrel77
Star
Wishmaster napísal:Hrava to dost ludi, v pohode
Ok ďakujem,ked to príde a nainštalujem s mojím super netom
Tak som to kupil, nainstaloval, zahral cca hodinku, ale nejak ma to zatial nechytilo 
-
p4ra
Redeemer
Tak si tomu dal malo casu. Single Player je naozaj dobry.