Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
rebuss
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa rebuss »

V poslednej dobe, aj v mojom okolí sa dopočúvam rôzne typy diskusií, ktoré sa strhnú na tému revolúcia. Aj M. Daňo vždy niečo spomína. Je pomerne klamlivé presviedčať sebe samých, že revolúcia v dnešnej dobe niečo zmení. (Myslím tú, vyvolanú ľudskou nespokojnosťou a túžbou za lepším, nie nejaký peniazmi napumpovaný majdan.) Vždy keď niečo podobné počujem, tak to vyhlasuje jeden hlavný aktér na nejakom námestí stojaci v okruhu pár ľudí, neuvedomujúc si, že vačšina ludí "nevidí". Sú zaslepený "svojimi vecami". Majú svoje starosti - ale pritom si nezabudnú posťažovať sa na všetko v čom vlastne žijú (ale to len tak medzi pauzou). To by museli byť masy ľudí, vlna, ktorá by sa vzoprela.
A tak, keď by to spustilo len nejaké malé percento ľudí a ešte v podobe násilného činu, tak si to asi tá ostatná väčšina nevysvetlí po ich a nanešťastie sa ešte prikloní k strane proti ktorej by ich mal hnať zdravý rozum.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

AllGoneDead napísal:To nic nemeni na tom, ze to co vravel je blud. On hovori daniach vo vseobecnosti, takze je jedno ci ide o dan priamu alebo nepriamu. Taktiez je hlupost povedat ze nikdy dane platit nebude, ak ma zaujem o pracovnu poziciu na slovensku. Rovnako staci aby mal na slovensku nejaku nehnutelnost, a dan platit bude.
Ak je toto pokus unaviť ma nezmyslami, tak je to zbytočné..
AllGoneDead napísal:Slaby domnely predpoklad? Si robis srandu alebo si myslis, ze vsetci musia byt vypatlani ako ludia, co si realne myslia to, co pises?
Pretoze tu sa bavime o cloveku, ktory o hitlerovi tvrdil, ze bol mierotvorca. O cloveku , ktory sa "nahodou" objavil na kandidatke s cislom 88. O cloveku, ktory sa bezne a casto vyksytuje v spolocnosti dalsich nackov.
K comu to vlastne tento mily, a tolerantny clovek verejne vyzyva v 8:30?
"Vypatlanosť" je spájať prejavy z protestu s akoukoľvek ďalšou verejnou činnosťou a odôvodňovať nimi cenzúru.

Prezumpcia viny a veľmi silno okresaná miera "slobody prejavu", to sú hodnoty dnešných "tolerantných" pseudoliberálov, ako ukázal aj Lipšic v tejto diskusii,
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak to by potom mali vzhľadom na prezumpciu neviny čušať ako prví Kotlebovci, ktorí celý čas vyhlasovali, ako sú "iní" a nie "štandardná strana", pričom sa často odvolávali na zlodejiny ostatných - ktoré samozrejme nik nemôže dokázať. A ani dodnes nedokázal. Vlastne - na Slovensku sa od roku 1989 absolútne nič nerozkradlo, pretože nikomu nik nič nedokázal a preto platí prezumpcia neviny.

No nie? Pseudoliberál nemôže, Kotlebovci áno. Sú predsa naši!

Pozri sa - mám jednu otázku, celkom úprimne - si súčasťou ich mašinérie? Myslím tým ĽSNS. Si členom strany, si jedným z nich? Nebudem tú informáciu využívať na nič, nebudem sa o nič snažiť (a keďže ja nie som Kotlebovec, nezvyknem klamať, tak ako oni o peniazoch za voľby) - chcel by som to vedieť iba preto, či má zmysel s tebou ďalej na túto tému diskutovať. Pretože ak si členom alebo nejakým blízkym sympatizantom Magiána, tak si úplne jasne zaujatý a nikdy ťa nič nepresvedčí o ničom, čo bude kritické smerom k tvojej (možnej) strane. Predtým, ako sa začneš niečím oháňať - ja tu vystupujem verejne, o mne si môžeš nájsť úplne všetko - ja nechcem tvoje meno, ani tvoju identitu, nič. Ak budem vedieť, že si jedným z nich, jednoducho prestanem do tejto diskusie tak často vstupovať, pretože budem vedieť, že si do toho zapletený priamo, osobne, bytostne. Ak nie, tak bude všetko po starom a budem si tu aj naďalej zbierať mínusky za hocičo, čo tu pošlem (naposledy stačil iba link na článok - banda pracuje efektívne).
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

-AryanAngel - napísal:Ak je toto pokus unaviť ma nezmyslami, tak je to zbytočné..
NIe, je to len snaha poukazat na to, ze takyto pseudobojovnik za nahradenie tradicnych stran robi presne to iste co oni. Klame a zavadza aby si spravil meno a dostal sa tak k valovu.
-AryanAngel - napísal:"Vypatlanosť" je spájať prejavy z protestu s akoukoľvek ďalšou verejnou činnosťou a odôvodňovať nimi cenzúru.
Vypatlanost je v prvom rade mat taketo verejne prejavy. Hlavne ak to nie je ojedinely pripad, kedy nieco podobne vravel ci priamo naznacoval. Staci ak si pozries temu o ktorej chce "diskutovat" a jeho dalsie verejne vyhlasenia a vies kolka bije.
Okrem toho je uplne nemyslitelne nespajat verejne vyhlasenia s dalsou verejnou cinnostou. Ci to je z neho zrazu novy clovek? On to tak nemyslel? Alebo si s nim mame spajat len to co sa prave hodi, ako to robis ty?
Vies, problem nackov je, ze neocakavaju, ze ich vyjadrenia by moholi vidiet aj ini ako ich sympatizanti. A potom sa facebookvoe profili stavaju sukromnymi, mazu sa posty a tak.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

seth82 napísal:Tak to by potom mali vzhľadom na prezumpciu neviny čušať ako prví Kotlebovci, ktorí celý čas vyhlasovali, ako sú "iní" a nie "štandardná strana", pričom sa často odvolávali na zlodejiny ostatných - ktoré samozrejme nik nemôže dokázať. A ani dodnes nedokázal. Vlastne - na Slovensku sa od roku 1989 absolútne nič nerozkradlo, pretože nikomu nik nič nedokázal a preto platí prezumpcia neviny.

No nie? Pseudoliberál nemôže, Kotlebovci áno. Sú predsa naši!

Pozri sa - mám jednu otázku, celkom úprimne - si súčasťou ich mašinérie? Myslím tým ĽSNS. Si členom strany, si jedným z nich? Nebudem tú informáciu využívať na nič, nebudem sa o nič snažiť (a keďže ja nie som Kotlebovec, nezvyknem klamať, tak ako oni o peniazoch za voľby) - chcel by som to vedieť iba preto, či má zmysel s tebou ďalej na túto tému diskutovať. Pretože ak si členom alebo nejakým blízkym sympatizantom Magiána, tak si úplne jasne zaujatý a nikdy ťa nič nepresvedčí o ničom, čo bude kritické smerom k tvojej (možnej) strane. Predtým, ako sa začneš niečím oháňať - ja tu vystupujem verejne, o mne si môžeš nájsť úplne všetko - ja nechcem tvoje meno, ani tvoju identitu, nič. Ak budem vedieť, že si jedným z nich, jednoducho prestanem do tejto diskusie tak často vstupovať, pretože budem vedieť, že si do toho zapletený priamo, osobne, bytostne. Ak nie, tak bude všetko po starom a budem si tu aj naďalej zbierať mínusky za hocičo, čo tu pošlem (naposledy stačil iba link na článok - banda pracuje efektívne).
Podla mna nezalezi na tom, ci je clenom alebo blizkym sympatizantom LSNS. Bavit sa s otvorenym neonacistom ako AA je zbytocne nehliadnuc na to, ci je priamou sucastou kotlebovskej masinerie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

AryanAngel:
O to trápnejšie a úbohejšie mať obavy a rušiť jeho "prednášky". Ako hovorí vo videu vyššie, chcel tam mať aj názorových oponentov. Kľudne si ty alebo tebe podobný, mohol zobrať tú svoju spisbu a ísť ukázať Magátovi aký to "je obyčajný primitív".
Opakujem - treba sa prebudiť zo sna a uvedomiť si, že s ním nikto nikam seriózne komunikovať nepôjde. Väčšiu šancu majú "etablovaní" poslanci NRSR za ĽSNS, lenže tí sú historici, len keď sa im to hodí v zmysle propagandy (Mazurek).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:Myslím tým ĽSNS.
Nie.
AllGoneDead napísal:NIe, je to len snaha poukazat na to, ze takyto pseudobojovnik za nahradenie tradicnych stran robi presne to iste co oni. Klame a zavadza aby si spravil meno a dostal sa tak k valovu.
Klame a zavádza, že neplatí dane, aby si tak na Slovensku spravil meno.. "Náckov" treba "kritizovať" za každú cenu, bez ohľadu na absurdnosť tvrdení.. :roll:
AllGoneDead napísal:Vypatlanost je v prvom rade mat taketo verejne prejavy. Hlavne ak to nie je ojedinely pripad, kedy nieco podobne vravel ci priamo naznacoval. Staci ak si pozries temu o ktorej chce "diskutovat" a jeho dalsie verejne vyhlasenia a vies kolka bije.
Okrem toho je uplne nemyslitelne nespajat verejne vyhlasenia s dalsou verejnou cinnostou. Ci to je z neho zrazu novy clovek? On to tak nemyslel?
Zbytočne tu vypisuješ svoje názory a pocity na veľkého, zlého Magáta. Podstatné je len to, že neexistuje právny dôvod, ktorý by mu bránil hovoriť a diskutovať na oznámené témy.
AllGoneDead napísal:Alebo si s nim mame spajat len to co sa prave hodi, ako to robis ty?
A čo také čo sa mi hodí si s ním spájam?
AllGoneDead napísal:Vies, problem nackov je, ze neocakavaju, ze ich vyjadrenia by moholi vidiet aj ini ako ich sympatizanti.
Všimol som si, že ťa viac zaujala nesúvisiaca a nepodstatná poznámka o daniach, ale vo videopozvánke hovoril, že chceli pozvať aj oponentov (to je opak sympatizantov).
Billy napísal:Bavit sa s otvorenym neonacistom ako AA je zbytocne
Nepamätám si, že by som sa niekde "otvoril" tomuto označeniu - čo je z vašej strany, tak či tak, len samoúčelná nadávka.
hughito napísal:Opakujem - treba sa prebudiť zo sna a uvedomiť si, že s ním nikto nikam seriózne komunikovať nepôjde.
Ale to je tvoj/váš/ich problém, keď nechcete oponovať a diskutovať - ale zaujímavé, že zabraňovať aby mohli iní - vám už za to stojí.. :lol:
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

-AryanAngel- napísal:Klame a zavádza, že neplatí dane, aby si tak na Slovensku spravil meno.. "Náckov" treba "kritizovať" za každú cenu, bez ohľadu na absurdnosť tvrdení..
Ak sa ma nepriamo pytas, ci si myslim ze volici tejto strany su natolko inteligentni aby na nich taketo vyroky zabrali, tak uprimna odpoved je ano. Presne taketo populisticke, "rebelske a hrdinske" reci na nich podla mna zaberaju.
-AryanAngel- napísal:Všimol som si, že ťa viac zaujala nesúvisiaca a nepodstatná poznámka o daniach, ale vo videopozvánke hovoril, že chceli pozvať aj oponentov (to je opak sympatizantov).
Mozno ak by si bol trochu vsimavejsi, tak by si si vsimol, ze narazam na pointu celeho videa.
Pozval ich skor nez sa okolo toho zacolo robit toto halo? Alebo je to len dalsia populisticka, ucelova loz?
Dalsia vec je, ze by mu tam ziaden z oponentov nerpisiel. Aj ked dufam ze by pozval aj bencika....
-AryanAngel- napísal:Zbytočne tu vypisuješ svoje názory a pocity na veľkého, zlého Magáta. Podstatné je len to, že neexistuje právny dôvod, ktorý by mu bránil hovoriť a diskutovať na oznámené témy.
Ak som dobre pochytil, tak priestor si nezarezervoval sam. A ucelom mal byt rozhovor so spisovatelom. Znovu to akosi zavana zavadzanim, no ale kto by to len bol povedal?
Okrem toho podnecovanie nenavisti k inej rase je pravnym dovodom na odnatie slobdoy. A v danej veci voci nemu bol podany navrh na zacatie trestneho stihania. Ale spajat si taketo nepodstatnosti rovnako ako aj jeho dalsie verejne vyhlasenia s tak odlisnou verejnou cinnostou, to by bolo :smt006
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Billy: Pre mňa to relevantné je, jednoducho ak sa dozviem, že je oficiálne jedným z nich a že mu z toho všetkého kvapkajú štátne peniažky do vreciek, tak pochopím, že nemá zmysel sa s ním baviť vôbec. Zatiaľ to ale vyzerá tak, že nemá odvahu na to, aby to priznal alebo vyvrátil.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

AllGoneDead napísal:Ak sa ma nepriamo pytas, ci si myslim ze volici tejto strany su natolko inteligentni aby na nich taketo vyroky zabrali, tak uprimna odpoved je ano. Presne taketo populisticke, "rebelske a hrdinske" reci na nich podla mna zaberaju.
To by ma skutočne nenapadlo.
AllGoneDead napísal:Pozval ich skor nez sa okolo toho zacolo robit toto halo? Alebo je to len dalsia populisticka, ucelova loz?
Má ísť o verejnú akciu, takže na detektíva sa hrať nemusíš.
AllGoneDead napísal:Dalsia vec je, ze by mu tam ziaden z oponentov nerpisiel. Aj ked dufam ze by pozval aj bencika...
Dosť pochybujem, že udavač Benčík má k daným témam čo povedať, ale ako som povedal - verejné stretnutie.
AllGoneDead napísal:Okrem toho podnecovanie nenavisti k inej rase je pravnym dovodom na odnatie slobdoy. A v danej veci voci nemu bol podany navrh na zacatie trestneho stihania. Ale spajat si taketo nepodstatnosti rovnako ako aj jeho dalsie verejne vyhlasenia s tak odlisnou verejnou cinnostou, to by bolo
Určite by si rád v záujme demokracie a tolerancie odnímal slobodu ľudom - za ich názory - tak by si mal vítať, že Magát sa ide (podľa vašej interpretácie) - opäť "inkriminovať" svojimi vyhláseniami.

Právnym dôvodom to ale môže byť až po samotnom skutku, nie pred ním. Neviem či ti neušiel tento menší detail.
hughito
Redeemer
Redeemer

AA:
Ale to je tvoj/váš/ich problém, keď nechcete oponovať a diskutovať - ale zaujímavé, že zabraňovať aby mohli iní - vám už za to stojí..
Je to forma boja, čiže áno, zabraňovať treba a aj takýmito spôsobmi. Ako mne by sa viac ľúbilo tam nabehnúť v skupine, porobiť trocha bubu a Magáta trocha vyčapcovať, ale tak treba sa držať pri zemi. :)

Čo si spomínal s tým Ickem - ono pre mňa to rovnaký odpad, síce úplne iná kategória a nie úplne súvisiaci jav, ale z môjho pohľadu je tento ezoterizmus takisto škodlivý.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

To je ten rozdiel, ja napríklad nemám väčší problém s tým aby si aj anarchisti, komunisti, atp. prednášali a diskutovali o svojich utopistických predstavách, triednom boji, zoštátňovaní súkromného majetku, atď.

Sloboda slova garantovaná na spôsob americkej ústavy musí byť pre vás nočná mora..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ale preco sem trepes nejaku americku ustavu a pritom sa snazis ignorovat zakony slovenskej republiky? trestny zakonnik § 423 a § 424
hughito
Redeemer
Redeemer

AA: Pozor - ja som za slobodu slova. Bridí sa mi ústavný/zákonný zákaz. Ale ak kulturák zmení svoj postoj na základe tlaku ľudí, to je niečo úplne iné. ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ahoj, Aryan - si tak zbabelý, že mi tu nedokážeš napísať ani jednoduchú odpoveď áno alebo nie? Ja stále čakám. Ako som písal - nepotrebujem tvoje meno ani nič konkrétne, iba to, či si medzi nimi a či si nasatý na štátny cecok alebo nie. Nič viac a nič menej.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid napísal:ale preco sem trepes nejaku americku ustavu
Len ako príklad niečoho, čo vám (niektorým) očividne nevyhovuje.
aacid napísal:a pritom sa snazis ignorovat zakony slovenskej republiky? trestny zakonnik § 423 a § 424
Neignorujem, ale mám pocit, že si tu píšem s malými deťmi, ktoré nemajú základné poňatie o práve. Aj obvinenia z trestného činu je potrebné najprv dokázať, to sa týka aj týchto gumených paragrafov.

Samozrejme posledné novely, s podporou "liberálov", prinášajú zmeny aj sem..
  • "Žitňanská namiesto skvalitnenia odbornosti a profesionality vyšetrovateľov polície kriminalizuje slobodu myslenia, slova a prejavu.
    Ministerka zakladá osobitný znalecký odbor pre oblasť extrémizmu. Nie sudcovia budú vykladať právne otázky spojené s extrémizmom, ale jej politickí naklonení ľudia z tretieho sektora korupčne platení zo zahraničia a skorumpovaní novinári, ňou prijatí za znalcov. Hitler v porovnaní so Žitňanskou v presadzovaní fašistického zákonodarstva bol amatér. Žitňanská rozširuje štátnu korupciu na sudcov Špecializovaného súdu, aby odsudzovali ľudí aj za to, čo si mysleli, keď samí nedokážu preukázať súdu, že si to nikdy nemysleli."
hughito napísal:Pozor - ja som za slobodu slova. Bridí sa mi ústavný/zákonný zákaz. Ale ak kulturák zmení svoj postoj na základe tlaku ľudí, to je niečo úplne iné.
Na základe tlaku ľudí, ktorý nie sú za slobodu slova pre určitých ľudí a témy, naopak sú za zákaz. Dosť schizofrenický postoj.

//autoeditácia príspevku (05 Dec 2016, 14:30)
seth82 napísal:...
https://www.hojko.com/post2251337.html#p2251337
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

OKay, ďakujem a ospravedlňujem sa za to, že som si to nevšimol. Takže môžeme pokračovať.
hughito
Redeemer
Redeemer

AA:
Na základe tlaku ľudí, ktorý nie sú za slobodu slova pre určitých ľudí a témy, naopak sú za zákaz. Dosť schizofrenický postoj.
To ja už neviem a nemôžem posúdiť, nevidím do hlavy ľudí, ktorých ani nepoznám a v živote som ich nevidel. Môžem hovoriť len za seba a tých, čo poznám a viem, že sa v tomto angažovali. :wink:
OKay, ďakujem a ospravedlňujem sa za to, že som si to nevšimol. Takže môžeme pokračovať.
Osobne si myslím, že to nie je pravda, ale samozrejme, je to len domnienka. Zo strany AA by však nebolo rozumné na verejnom fóre, kde už popísal to, čo popísal, takéto niečo priznávať.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Z vašej strany nie je rozumné škatuľkovať a silno niekoho pripisovať k tej či onej mašinérií len z dôvodu protichodných názorov. Človek má iné názory a hneď ho vidia za nejakého agenta.

Aj sám to niekde zdôraznil, že nevidí v Kotlebovi a jeho strane nejakú spásu ale je to v porovnaní s predchádzajúcim obdobím a výsledkami učinenými klasickým establišmentom, pôsobiacim od kedy sa z nás stal "slobodný štát", zmena. Dosť to tam oživia, aj keď to je len začiatok, ešte nemajú veľké zastúpenie. Avšak podpora u ľudí stúpa.

Či budú konzervatívci v tom slova zmysle ako tí od nich "skúsenejší", ukáže len čas.
Napísať odpoveď