Elektronicka cigareta
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Elektronicka cigareta
Na subOhmoch uz takmer nie. Tie spiralky vydrzia dost dlho takze to nemusis robit. Na starych spiralkach co vydrzali tak tyzden az 2 sa to robilo, no tam bol dovod aj to, ze tie spiralky nedosahovali take teploty ako subOhmy...
TL;DR
Nie.
TL;DR
Nie.
A na tie kanthon spiralky iba vw mód?
-
Michaelo
Hardcore addict
Bohuzial ano. Teplotny nepodporuju, ale ja som velmi dlho fungoval na VW mode a nemal som problem, teplotny je len o nieco pohodlnejsi. Nastavis vykon, teplotu a nechas grip nech ju udrziava.
Ale nevidim ziadny problem v pouzivani VW modu, stale mam 4 original Atlantis spiralky co nepodporuju teplotny mod... Nepouzivam ich len z toho dovodu, ze maju mensie diery ako spiralky z Tritonu ktore teplotny mod podporuju.
Ale nevidim ziadny problem v pouzivani VW modu, stale mam 4 original Atlantis spiralky co nepodporuju teplotny mod... Nepouzivam ich len z toho dovodu, ze maju mensie diery ako spiralky z Tritonu ktore teplotny mod podporuju.
Čakal som že už po pár dňoch budem písať feedback a to ako som spokojný. Zistil som ale že tomu musím dať viac času.
Klasické pyro mi trochu chyba, to musím priznať, ale povedal som si, že to vydržím a zatiaľ držím ( od kedy prišla e-ciga 4. deň bez pyra) .
Kamarát mi dal liquid a je to 18 mg/ml a musím teda povedať že sa dobre drhnem na tomto subohme. Mám tu spiralku čo prišla ku clearomizeru (0.4 ohm) . Je tam odporúčané 40-50 W ale je to strašne silne na mna. Skúšam to na 40 W ale je to teda dosť silne, tak sem tam si prepnem na 30W (aj keď neviem aký vplyv ma tento pokles wattaze na samotnú kvalitu vapovania). A objednal som si slabšie e liquidy 12tky (liqua) tak uvidím čo to da. A prietok vzduchu mám na Aspire na max aby ma tak nedrhlo.
Ako fajčiar som vyfajčil pomerne dosť (3/4 krabičky na deň) takze musím nájsť vhodnú silu liquidu.
Ak to bude niekoho zaujímať postnem ešte další feedback.
Klasické pyro mi trochu chyba, to musím priznať, ale povedal som si, že to vydržím a zatiaľ držím ( od kedy prišla e-ciga 4. deň bez pyra) .
Kamarát mi dal liquid a je to 18 mg/ml a musím teda povedať že sa dobre drhnem na tomto subohme. Mám tu spiralku čo prišla ku clearomizeru (0.4 ohm) . Je tam odporúčané 40-50 W ale je to strašne silne na mna. Skúšam to na 40 W ale je to teda dosť silne, tak sem tam si prepnem na 30W (aj keď neviem aký vplyv ma tento pokles wattaze na samotnú kvalitu vapovania). A objednal som si slabšie e liquidy 12tky (liqua) tak uvidím čo to da. A prietok vzduchu mám na Aspire na max aby ma tak nedrhlo.
Ako fajčiar som vyfajčil pomerne dosť (3/4 krabičky na deň) takze musím nájsť vhodnú silu liquidu.
Ak to bude niekoho zaujímať postnem ešte další feedback.
-
Michaelo
Hardcore addict
No to si mal citat co som pisal par stran dozadu. Na sub ohm viac ako 6mg (absolutne max 12mg) nekupuj ak sa nechces zabit 
Posledny riadok: post2217005.html#p2217005
A tych 12mg je fakt maximum. Moj sef a kolega su celkom silni fajciari a nedokazali tahat 12mg bez toho aby kaslali... Takze ked mozes, zrus objednavku tych 12mg a objednaj 6mg.
Posledny riadok: post2217005.html#p2217005
A tych 12mg je fakt maximum. Moj sef a kolega su celkom silni fajciari a nedokazali tahat 12mg bez toho aby kaslali... Takze ked mozes, zrus objednavku tych 12mg a objednaj 6mg.
Čítal som ale nejak som to podcenil. Alebo som si myslel že som tuhší fajčiar . Neviem proste zlý odhad
. A nedá sa už žiaľbohu, vo štvrtok to odoslali. Tak už len dúfať že tu 12tku ustojim. Objednal som si 4 náplne ale len 10ml, takze prežijem nejak snáď. A aký je rozdiel keď taham 30W na 40-50W hlave?
-
Michaelo
Hardcore addict
No, to podceni vacsina ludi, subOhmy su proste o niecom inom. Ja 12 nejak vydrzim ale stale z nej niekedy kaslem, 6mg je taky ideal na subOhmoch.
Az taky rozdiel tam nieje, proste mas mensiu teplotu. Co je hlavne je kondenzacia liquidu, alebo lepsie povedane zatekanie spiralky, kedze nestiha odparit vsetok liquid co tam ide. Ale 30W nie je az tak velmi malo aby to bol problem, no menej by som nedaval.
Az taky rozdiel tam nieje, proste mas mensiu teplotu. Co je hlavne je kondenzacia liquidu, alebo lepsie povedane zatekanie spiralky, kedze nestiha odparit vsetok liquid co tam ide. Ale 30W nie je az tak velmi malo aby to bol problem, no menej by som nedaval.
Ja som pred vyse 2 tyzdnami presedlal na e-cig (SMOK alien + baby beast). Pyro som za cely cas nemal a ani som nepotreboval (fajcil som 5-8 denne, teraz toto taham viac a castejsie - 1455 puffs mam za sebou). Kupil som na zaciatok 3x 6mg american stars liquid a uz som ich uspesne minul. Priatelka mi konence nenadava, ze smrdim ako popolnik a nemusim chodit teraz v zime von => som s tym velmi spokojny 
-
Michaelo
Hardcore addict
No pekne, ja mam 68672 potiahnuti a 60618 sekund co mi ukazuje grip 
Ako pozeram tak ten grip som objednaval takmer pred rokom (15.12) a povedal by som ze podobny pocet som mal i na mojom predchadzajucom gripe ktory som tiez kupoval niekde zadiatkom decembra v 2014
Ale ano, nemusiet chodit von je fakt vyhoda. Hlavne kvoli tomu si kupil e-cigo kolega, kedze ma stary historicky byt, tak ked fajcil a mal otvorene okna, mal tam kludne aj 10°C
Ako pozeram tak ten grip som objednaval takmer pred rokom (15.12) a povedal by som ze podobny pocet som mal i na mojom predchadzajucom gripe ktory som tiez kupoval niekde zadiatkom decembra v 2014
Ale ano, nemusiet chodit von je fakt vyhoda. Hlavne kvoli tomu si kupil e-cigo kolega, kedze ma stary historicky byt, tak ked fajcil a mal otvorene okna, mal tam kludne aj 10°C
Mám ju 4ty deň a 1207 puffs. Znepokojujete ma 
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmmm... Mal by si byt znepokojeny, hlavne s tou silou nikotinu... Nechapem ako mozes mat tolko potiahnuti za 4 dni, ked ja ju taham takmer vkuse cely den...
Beriem to zatiaľ tak že je nová tak ma baví ju častejšie ťahať. A hlavne všetci v partii ju obdivujú a nonstop si ju pýtajú, tak snáď aj to tam niečo urobilo
-
Michaelo
Hardcore addict
Popieranie/vymyslanie vyhovoriek... prva faza... bacha na to.
Myslim, že to reálne nie je možné. Babrem sa aj v menu a nie vždy to dobre odklikam a zaráta puff. Ale popierať to nebudem, zmeram si to zajtra na jednom dni že koľko bude.
-
Michaelo
Hardcore addict
Preto som ja napisal aj cas
Taktiez mam dost nahodnych stlaceni, realne jedno potiahnutie u mna je okolo 1.5 az 2.5 sekundy stlacene tlacitko, skor okolo 1,5 az 2 sekundy.
Ok dostal si ma. A máš aj pravdu. Musím sa krotiť 
// aj tak mi to nejde do hlavy, veď nespotrebujem nikdy viac než 2 ml denne. Či to nie je len o tom?
// aj tak mi to nejde do hlavy, veď nespotrebujem nikdy viac než 2 ml denne. Či to nie je len o tom?
-
tacosi
Moderátor
To zalezi natom,aky mas odpor+ na akej voltazi ficis.
Ja to skor ratam na ml. Za den prepalim 3-4ml na aspire nautilus 1.6ohm,4.2v 10.6w.
Jeden moj tah je 2.5-3sek.
Mam aj ijust2 ni ale to mi nejako nesadlo.
Ja to skor ratam na ml. Za den prepalim 3-4ml na aspire nautilus 1.6ohm,4.2v 10.6w.
Jeden moj tah je 2.5-3sek.
Mam aj ijust2 ni ale to mi nejako nesadlo.
-
Michaelo
Hardcore addict
Zasa porovnavat normalny s sub ohmom nie je idealne. Tiez mam Nautilus a to sa so subOhmom porovnat neda.
Ja to tiez vzdy vypisujem na ml, stlacenia a cas su skor take for fun veci. Zasa musis brat do uvazy ze stiahnes 2ml 18mg liquidu. Ja v porovnani s tebou stiahnem o dost viac liquidu (okolo 6ml), ale ja zasa taham 6mg liquidy.
Preto fakt nechapem ako mozes mat tolko potiahnuti ked nestiahnes viac ako 2ml. Samozrejme zalezi aj na W, cim vysse tym viac to odparuje, ale s tym poctom potiahnuti mi to pride divne. Skus si to zajtra spocitat kolko budes mat na zaciatku a kolko na konci dna.
Ja to tiez vzdy vypisujem na ml, stlacenia a cas su skor take for fun veci. Zasa musis brat do uvazy ze stiahnes 2ml 18mg liquidu. Ja v porovnani s tebou stiahnem o dost viac liquidu (okolo 6ml), ale ja zasa taham 6mg liquidy.
Preto fakt nechapem ako mozes mat tolko potiahnuti ked nestiahnes viac ako 2ml. Samozrejme zalezi aj na W, cim vysse tym viac to odparuje, ale s tym poctom potiahnuti mi to pride divne. Skus si to zajtra spocitat kolko budes mat na zaciatku a kolko na konci dna.
-
tacosi
Moderátor
ako dlho Ti vydrzi spirala na Nautiluse? Mne 1.6 necely tyzden na sladkych ako napr. ry4 a cca 2 tyzdne americky a tradicny.
-
Michaelo
Hardcore addict
Netusim, ja som ho dal kolegovi. Od kedy mam subOhm ho realne nepouzivam a na Atlantise mi vydrzi spiralka cca 5 tyzdnov. Ale povedal by som ze tak 2 tyzdne vydrzala.