Skúsim ešte zavriet ten vetrak pri spolujadzcovi a pozrieť na to okno , nic ine to snad ani byť nemôže , priehradku som tiež komplet celú vyhadzalhrban napísal:skúšal si vypnúť kúrenie ? myslím vetrák, možno to ide odtiaľ a prenáša sa to do celej karosérie. Mne tiež píska jeden vetrák keď sa púšťa klíma alebo naopak kúrenie.
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2016, 20:30)
Nad tým som tiež premýšľal ze to moze byt vyfukom ale je zvlastne ze to robi pri buď moc vysokých alebo moc nizkych teplotach myslíš že to moze mat spojitost s vyfukom a ze to je niake praskanie vplyvom teploty? Ten zvuk je naozaj matucy a keď by si to počul prirovnal by si to presne k tomu padaniu drobnych kamienkov alebo piesku po aute je to ako keby veľmi jemne praskanie a nerobí to tak že prask prestane to a zas, zacne to robit, ten zvuk sa tiahne a potom to prestane.hrban napísal:ozaj ešte mi napadlo skontrolovať výfuk, katalytátor ak sa vovnútri utrhne tak tiež robí neplechu, neviem kde je umiestnený v civic-u , ale ak je niekde pod spolujazdcom, tak možno to bude robiž on a tá strecha ťa len mätie.