Divne zvuky podobajuce sa padajucim kamienkom

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Resistant
Amateur
Amateur

Re: Divne zvuky podobajuce sa padajucim kamienkom

Príspevok od používateľa Resistant »

hrban napísal:skúšal si vypnúť kúrenie ? myslím vetrák, možno to ide odtiaľ a prenáša sa to do celej karosérie. Mne tiež píska jeden vetrák keď sa púšťa klíma alebo naopak kúrenie.
Skúsim ešte zavriet ten vetrak pri spolujadzcovi a pozrieť na to okno , nic ine to snad ani byť nemôže , priehradku som tiež komplet celú vyhadzal

//autoeditácia príspevku (07 Dec 2016, 20:30)
hrban napísal:ozaj ešte mi napadlo skontrolovať výfuk, katalytátor ak sa vovnútri utrhne tak tiež robí neplechu, neviem kde je umiestnený v civic-u , ale ak je niekde pod spolujazdcom, tak možno to bude robiž on a tá strecha ťa len mätie.
Nad tým som tiež premýšľal ze to moze byt vyfukom ale je zvlastne ze to robi pri buď moc vysokých alebo moc nizkych teplotach myslíš že to moze mat spojitost s vyfukom a ze to je niake praskanie vplyvom teploty? Ten zvuk je naozaj matucy a keď by si to počul prirovnal by si to presne k tomu padaniu drobnych kamienkov alebo piesku po aute je to ako keby veľmi jemne praskanie a nerobí to tak že prask prestane to a zas, zacne to robit, ten zvuk sa tiahne a potom to prestane.
Napísať odpoveď