Samsung a5 2016

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Pepeknamornik
Zablokovaný
Zablokovaný

Samsung a5 2016

Príspevok od používateľa Pepeknamornik »

Je to dobry telefon? Oplati sa za tu cenu alebo su aj lespie v tej cenovej kategorii? MAl som samsung s4 mini len mi odisiel po roku a pol v com je lepsii oproti tomu samsungu s4 mini?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Samsung a5 2016

Príspevok od používateľa hojko »

V com je lepsi si mozes pozriet v parametroch telefonu alebo v recenziach. Kazdopadne za tu cenu sa daju kupit urcite lepsie telefony.
Pepeknamornik
Zablokovaný
Zablokovaný

Ake priklad?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Trebars nieco od Xiaomi alebo Huawei, rozhodne lepsia kupa ako tento Samsung.
Pepeknamornik
Zablokovaný
Zablokovaný

Huawei P9 Lite? Moze byt? Trebars fotak? Ma lepsi? Popripade v com?
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa androidak »

Foťáky majú dobré všetky. Akurát Samsung má optickú stabilizáciu, takže nočné fotky budú lepšie.

Od Xiaomi napr. lacnejší Redmi 3S alebo drahší Mi4S.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Zase treba dodať, že A5 2016 určite nie je zlý mobil, akurát je drahší a s danými parametrami si vieš vybrať aj lacnejšie kúsky. Spomínané P9 lite alebo Redmi 3S. Avšak nie každému môžu tieto mobily vyhovovať, napr. ja by som EMUI ani MIUI prostredie nechcel a radšej si priplatil za Samsung.. :) Áno, je to vec zvyku a tiež sa dá nahradiť alternatívnymi launchermi, avšak už to chce trochu viac zručnosti a nie každému sa s tým chce hrať. Čo sa týka foťáku, kvôli stabilizácii a F1.9 by mali byť najkrajšie fotky v nižších svetelných podmienkach práve na A5ke. A ešte, na Redmi 3S ti nemusí všade fungovať LTE, pokiaľ chceš rýchly net, musíš kúpiť Redmi 3S LTE.

Najlepšie spravíš, ak vybehneš do väčšej predajne a ošaháš si A5 aj P9 lite (neviem, či niekde budú mať vystavené aj Xiaomi), skúsiš sa s nimi trochu pohrať a sám uvidíš, čo ti viac sadne do ruky, v ktorom mobile sa budeš vedieť lepšie orientovať, ktoré farbičky sa ti budú viac páčiť.

Myslím si, že ak si predtým mal S4 Mini, bol by si s A5kou určite spokojný.. pokiaľ ti nevadí jeho cena. Ak potrebuješ ušetriť každé euro, nemal by si spraviť chybu ani s P9 lite a Redmi 3S, časom si na iné prostredie určite dokážeš zvyknúť.
Pepeknamornik
Zablokovaný
Zablokovaný

No konecne super nazor.

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 14:39)
Este rozmyslam aj na asus ZenFone 3 (ZE552KL je to dobra volba za tie peniaze? fotak atd.. alebo staci si kupit huawei p9 lite? Mal som obidva v rukach a pacili sa mi. Neviem poradte mi
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

p9 lite
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa androidak »

Za mňa práveže Asus. Pôsobí prémiovo, je výkonnejší, má lepší foťák...
Pepeknamornik
Zablokovaný
Zablokovaný

Vdaka za prispevok este kto mi poradi medzi tymito dvoma. Nejako odbornejsie :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ty tu hladas samu odbornost a pritom tvoje prispevky su maximalne amaterske. Keby si nebol lenivy, tak si otvoris phonearena.com a tam si porovnas vsetky spomenute modely parametrovo, ku kazdemu si najdes 2-3 recenzie, napokon slovenske aj ceske weby tieto telefony recenzovali a utvoris si z toho nazor. Ci tebe je lepsie, ze ti tu dvaja ludia napisu, ze napriklad ten Asus a hotovo, to je podla teba velavravna odborna odpoved???
Pepeknamornik
Zablokovaný
Zablokovaný

Hojko vysveti naco je toto forum? CO sa tebe len paci alebo nie? Nechapem kto viac pise amatersky. Tak zrus forum a hotovo naco je vlastne?
Sudit co je amterske ked sa niekto opyta nieco? Tak si daj do pravidiel piste len prosfesionalne prispevky atd. Cista arogancia.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ak dovolis, skusim ti to ja vysvetlit co sa ti snazil naznacit. Chcel ti naznacit to, ze si si nedal ziadnu namahu v tom, aby si si aspon nieco pozrel, pozrel sa na ponuku telefonov na trhu v style, ze si otvoris 3 obchody, das si telefony v cene od 200 do 280 eur, upresnis specifikacie a pozries si. Potom si mozes porovnat parametre a najst recenzie, ktore si precitas. Za recenziami takmer vzdy nasleduje diskusia a diskutuju tam castokrat ludia, ktori ten telefon maju uz doma, chcu si ho kupit alebo si ho nekupili. Tu ti boli poradene uplne na zaciatku dve znacky, stacilo si podla ceny pozriet aka je ich ponuka a mal by si aj konkretny model. Podla toho by si si uz nasiel tie odborne recenzie o ktorych ste tu nieco spominali. Dalej ti boli poradene presne modely, padol tu aj Asus a nieco dalsie. Stacilo, aby so si v Googli nasiel ten telefon a opat si nieco precital k tomu, pohladal na internete, pripadne isiel do predajni ako Orange, Telekom, Nay, Okay, Datart, predajne mobilov v obchodnych centrach a tam si tie mobily pozrel, skusil, utvoril si svoj vlastny nazor. Miesto toho aby si si dal akukovek malu snahu a nieco si k tomu nasiel, precital, postudoval, skusil pozriet v obchode, pises sem ako cviceny primat zo zoologickej zahrady, na urovni niekde medzi simpanzom a ziakom prveho stupna zakladnej skoly. Ked si ale pozeram tvoje stare temy tu na fore, tak rozoberas domeny, ranking, spam, hosting, WordPress, vsetko otazky, ktore si vies cez Google najst snad za par sekund. Prepac, ale ty podla mna nie si zdravy, tebe asi v zoo pichli zlu vakcinu.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Veď ho nechajte.
Jemu stačí že jurko poradí asus, peter samsung, ištván opäť asus a chalan má výber hotový. Načo strácať čas recenziami, veď je tu fórum s jurkom a peťkom!
Pepeknamornik
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: test

test napísal:Ak dovolis, skusim ti to ja vysvetlit co sa ti snazil naznacit. Chcel ti naznacit to, ze si si nedal ziadnu namahu v tom, aby si si aspon nieco pozrel, pozrel sa na ponuku telefonov na trhu v style, ze si otvoris 3 obchody, das si telefony v cene od 200 do 280 eur, upresnis specifikacie a pozries si. Potom si mozes porovnat parametre a najst recenzie, ktore si precitas. Za recenziami takmer vzdy nasleduje diskusia a diskutuju tam castokrat ludia, ktori ten telefon maju uz doma, chcu si ho kupit alebo si ho nekupili. Tu ti boli poradene uplne na zaciatku dve znacky, stacilo si podla ceny pozriet aka je ich ponuka a mal by si aj konkretny model. Podla toho by si si uz nasiel tie odborne recenzie o ktorych ste tu nieco spominali. Dalej ti boli poradene presne modely, padol tu aj Asus a nieco dalsie. Stacilo, aby so si v Googli nasiel ten telefon a opat si nieco precital k tomu, pohladal na internete, pripadne isiel do predajni ako Orange, Telekom, Nay, Okay, Datart, predajne mobilov v obchodnych centrach a tam si tie mobily pozrel, skusil, utvoril si svoj vlastny nazor. Miesto toho aby si si dal akukovek malu snahu a nieco si k tomu nasiel, precital, postudoval, skusil pozriet v obchode, pises sem ako cviceny primat zo zoologickej zahrady, na urovni niekde medzi simpanzom a ziakom prveho stupna zakladnej skoly. Ked si ale pozeram tvoje stare temy tu na fore, tak rozoberas domeny, ranking, spam, hosting, WordPress, vsetko otazky, ktore si vies cez Google najst snad za par sekund. Prepac, ale ty podla mna nie si zdravy, tebe asi v zoo pichli zlu vakcinu.
Ty blbec. Ja som si ich prestudoval držal ich v ruke. Si blby a este k tomu slepý.
Mudrujes v kazdej riti a hovno vieš mozno čo si precitas v googli kde sa najde ai taky blbec čo tam píše recenzie nepravdivé. Ja som napisal preto ci má niekto skúsenosť lebo som myslel ze je to seriózne fórum. Ale pár mudrlantov ktorý sedia nA zadku cely deň pri googli a mudruju. Zbytocne tu pisat príspevky. Hanba

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 18:50)
test napísal:Ak dovolis, skusim ti to ja vysvetlit co sa ti snazil naznacit. Chcel ti naznacit to, ze si si nedal ziadnu namahu v tom, aby si si aspon nieco pozrel, pozrel sa na ponuku telefonov na trhu v style, ze si otvoris 3 obchody, das si telefony v cene od 200 do 280 eur, upresnis specifikacie a pozries si. Potom si mozes porovnat parametre a najst recenzie, ktore si precitas. Za recenziami takmer vzdy nasleduje diskusia a diskutuju tam castokrat ludia, ktori ten telefon maju uz doma, chcu si ho kupit alebo si ho nekupili. Tu ti boli poradene uplne na zaciatku dve znacky, stacilo si podla ceny pozriet aka je ich ponuka a mal by si aj konkretny model. Podla toho by si si uz nasiel tie odborne recenzie o ktorych ste tu nieco spominali. Dalej ti boli poradene presne modely, padol tu aj Asus a nieco dalsie. Stacilo, aby so si v Googli nasiel ten telefon a opat si nieco precital k tomu, pohladal na internete, pripadne isiel do predajni ako Orange, Telekom, Nay, Okay, Datart, predajne mobilov v obchodnych centrach a tam si tie mobily pozrel, skusil, utvoril si svoj vlastny nazor. Miesto toho aby si si dal akukovek malu snahu a nieco si k tomu nasiel, precital, postudoval, skusil pozriet v obchode, pises sem ako cviceny primat zo zoologickej zahrady, na urovni niekde medzi simpanzom a ziakom prveho stupna zakladnej skoly. Ked si ale pozeram tvoje stare temy tu na fore, tak rozoberas domeny, ranking, spam, hosting, WordPress, vsetko otazky, ktore si vies cez Google najst snad za par sekund. Prepac, ale ty podla mna nie si zdravy, tebe asi v zoo pichli zlu vakcinu.
Ty blbec. Ja som si ich prestudoval držal ich v ruke. Si blby a este k tomu slepý.
Mudrujes v kazdej riti a hovno vieš mozno čo si precitas v googli kde sa najde ai taky blbec čo tam píše recenzie nepravdivé. Ja som napisal preto ci má niekto skúsenosť lebo som myslel ze je to seriózne fórum. Ale pár mudrlantov ktorý sedia nA zadku cely deň pri googli a mudruju. Zbytocne tu pisat príspevky. Hanba ... Sedis tu na cely zivot pomaly a je ti za ťažko napisat nieco k téme a ked poradis tak aj urazis človeka. Ty niemand. Sa pozri na seba egoista namysleny. Urážať ludi to ti ide najlepšie . Asi si smutny moc v zivote tak sa ventilujes ľutujem tá . Ty nemas ani nA tu opicu tolko studovany scitany blb.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Som rad, ze miesto priznania si chyby a svojej vlastne hluposti sem radsej prides s inektivami a radsej zacnes urazat ako si nieco o tych mobiloch nastudovat. Baldorex to velmi trefne a strucne zhrnul. Mozes nadavat na pouzivatelov na fore, aj na forum. Ako vravi ale jedno prislovie: Treba si najskor pozametat pred vlastnym vchodom!
Pepeknamornik
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja som nikoho neurazal cely čas to robíte vy pani dokonalý premudrely ....skoda slov

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 19:05)
Ja som nikoho neurazal cely čas to robíte vy pani dokonalý premudrely ....skoda slov

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 19:05)

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 19:07)
test napísal:Som rad, ze miesto priznania si chyby a svojej vlastne hluposti sem radsej prides s inektivami a radsej zacnes urazat ako si nieco o tych mobiloch nastudovat. Baldorex to velmi trefne a strucne zhrnul. Mozes nadavat na pouzivatelov na fore, aj na forum. Ako vravi ale jedno prislovie: Treba si najskor pozametat pred vlastnym vchodom!
Sed tu cely zivot a mudruj. Ja som sa slušne spýtal ale tá opica je viac vychovana ako ty. Skoda strata casu .
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Skus sa zamysliet nad dvomi vecami a to:
a) Kolko si si dal namahy a casu s tym, aby si si spravil porovnanie mobilov a precital recenzie?
b) Pises, ze neurazas a vyssie pises, ze blbec, blbec, ze mudrujem v kazdej riti, hanba a ine.

A pridam aj Ce:
c) Najskor si ujasni v hlave co chces napisat, v klude si to napis a potom to odosli. Lebo tu mas 3x prispevok po sebe, potom dopnenie s autoeditovacim ci autospojenim prispevku.

Miesto toho, aby si tu ludom poradit za tipy a precital si recenzie, tak tu ziadas odbornejsie prispevky a urazas tu ludi.
Pepeknamornik
Zablokovaný
Zablokovaný

test napísal:Skus sa zamysliet nad dvomi vecami a to:
a) Kolko si si dal namahy a casu s tym, aby si si spravil porovnanie mobilov a precital recenzie?
b) Pises, ze neurazas a vyssie pises, ze blbec, blbec, ze mudrujem v kazdej riti, hanba a ine.
Hodiny a,osobne som si ich hol pozrieť len jeden stoji viac p 100 eur aj nieco tak som chcel odbornú radu kto má náhodou ten telefón kto sa vyzná viac nech mi poradí. Ale je*at na to. Nepotrebujem uz nic .

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 19:10)
test napísal:Skus sa zamysliet nad dvomi vecami a to:
Hodiny a,osobne som si ich hol pozrieť len jeden stoji viac p 100 eur aj nieco tak som chcel odbornú radu kto má náhodou ten telefón kto sa vyzná viac nech mi poradí. Ale je*at na to. Nepotrebujem uz nic .

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 19:12)
Nech mam aj 1000 ko*ot chýb exil závislý nA nejakom fóre ako ty.
Napísať odpoveď