reklamacie
reklamacie
zdravim, pokazil sa mi mobil a chcel by som ho dat reklamovat lenze nemam fakturu a som si na 100% isty ze kurier mi ju nedal a emailom mi tiez nebola ziadna poslana. mobil som kupoval z jedneho eshopu kde som aj zaregistrovany a je tam historia mojich objednavok. mozem ziadat o zaslanie faktury na email? dakujem.
Re: reklamacie
Samozrejme. Je to ich povinnost ti ju vystavit a poslat.
lenze oni tvrdia ze mi ju poslali po kurierovi a to uz nedokazem ze ju neposlali.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To je co za eshop, ze nemas moznost si samotnu fakturu najst a vytlacit odznova na svojom ucte. Ved to je bezna sucast eshopov.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak nech ti ju poslu mailom teraz.
neni tam nic take... obchod sa vola mobilmarket
A oni ti tú faktúru teda odmietajú vydať potom, ako si ich o to požiadal?
dneska som im pisal, ze sa mi pokazil mobil a pytal som sa ako mam postupovat dalej pri reklamacii a povedali mi ze nech to poslem aj s fakturou a tak som im povedal ze mi nebola ziadna poslana kurierom ani emailom, ale oni tvrdili ze ju kurierom poslali. potom som sa spytal ci mi ju nemozu poslat na email kedze som aj zaregistrovany a nato mi neodpisali... zajtra sa tam chystam zavolat.
fakturu ti na vyziadanie musia vydat, ked im povies cislo objednavky, ktore najdes v historii svojich objednavok na danom ucte- pripadne podla cisla transakcie prevodu penazi- keby mudrovali.
A neda sa ti vytlacit z historie objednavok?? Ved im musi staci cislo objednavky, ked to je v ramci ich spolocnosti...
Ked budu robit aj tak drahoty, tak podnet na SOI
A neda sa ti vytlacit z historie objednavok?? Ved im musi staci cislo objednavky, ked to je v ramci ich spolocnosti...
Ked budu robit aj tak drahoty, tak podnet na SOI
takze ked nebudu suhlasit mozem sa vyhrazat SOI? cislo transakcie neni lebo som platil u kuriera ale cislo objednavky samozrejme v historii objednavok.