pokial niekto vystupuje na prednaske, neznamena ze aj jej organizator. na ziadosti su podpisani misun a surik, nikde som sa nedocital ze by dano alebo vasky boli organizatori alebo spoluorganizatori.
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2016, 14:27)
no a aktuality to maju nejak popletene, v nadpise je ze extremisti chceli prednasat ale v clanku je uz extremista iba vasky, dano je "iba" kontroverzny aktivista.
Už mu asi totálne zadrbalo. Opomeniem fakt, že je to v skutočnosti vchod do Lidlu, ale keby tam aj stáli tí ľudia pred vchodom do záložne, tak čo je na tom také zaujímavé a ako to súvisí s vyspelosťou štátu?
"Dokumentárny film o tom ako Kotlebovci na zasadaní mestského zastupiteľstva v Košiciach zabránili mestskej polícii a Richardovi Rašimu zopakovaniu brutálnej Fašistickej praxe na novinároch a občanoch." Hajl Vasky!
Praktiky mestskej polície na obyvateľoch mesta Košice? Áno, súhlasím. Len aby sa to nevystupňovalo do tyranie, kde si nejaký primátor podradí policajnú silu na to aby navonok utláčal už tak veľký hnev ľudí. Vidno, že tí politici sú tupí a zaslepení, pretože inak by si dávali väčší pozor a vedeli by, že ponaučenie z histórie hovorí, že z toho nikdy nevzíjde nič dobré (hlavne pre nich).
Neviem či mali na mysli ešte niečo iné okrem toho, že tam mestskí spacifikovali vrieskajúceho šialenca skákajúceho po laviciach. Som ten posledný, čo by sa zastával policajtov. Ale niekedy je fakt treba mať súdnosť a vidieť veci racionálne. Ak toto niekto vôbec žerie hentej prapodivnej dvojici, tak musí byť mentálne retardovaný.
Nešlo iba o tento prípad. Ľudia sa sami obrátili na kotlebovcov, lebo boli buď svedkami alebo priamo obeťami nejakého nekalého spacifikovania a následného "oťuknutia" pre istotu, že si nebudú nejak moc vyskakovať, a to hlavne na tých mestkých zastupiteľstvách, kde Raši už pociťuje, že niečo nerobí dobre - nuž peniaze vedia byť dobrým hnacím motorom. Nie každý ma pri sebe kameru ako Daňo.
Pripájam sa. Mňa tiež pripravili na záškodnú protislovenskú činnosť. Často totiž otrepávam bludy o hlavu cvokom, ktorí si mýlia svoje predstavy a presvedčenia s realitou. Naposledy, keď som Vaskému a Daňovi vysvetľoval význam toho kalerábu, alias družice, ma argumentačne v relatívne dlhej diskusii úplne "zmietli", nemali ani poňatia o aeronautike, nevedeli čo je ESA, nevedeli ako sa krajiny EÚ pripravujú buď na priame členstvo alebo na štatút priespievateľa, nevedeli, ako vlastne všetko, o čom trieskali, funguje.
Na margo Zuzany - namiesto toho, aby vyvrátil niečo z jej podozrení, sa Daňo zmohol iba na ad hominem. Tak, ako obyčajne. Niekto totiž dostal viac priestoru ako on, niekto, kto nešíri konšpirácie a sprostosti s niekým, kto v USA kradol bojler. A to ho strašne irituje.
Nie som fanúšik ježiška a ani cirvi, ale to "blahoslavení chudobní duchom, lebo ich je kráľovstvo nebeské" týchto perfektne vystihuje.
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2016, 18:53)
Pozeral som to zo srandy asi 20 minút. Vaský "inteligent" ako obyčajne, netuším, prečo Daňo, ktorý je ako-tak solídny s vystupovaním, prizýva do svojich vecí toho šaša.
tiež som si to zapol a akurát začal točiť o tej družici. Najviac ma štve že ľudia bez toho aby zapojili mozgy veria tým dristom. Diskusia je tiež zbytočná, hneď ťa inteligentne odpravia že si koko* je mi ľúto ľudí čo pracovali na družici. Sám som sa s nimi stretol a urobili na mňa veľký dojem. Od úplnej nuly, keď si v detskej izbe vyrábali meteorologické balóny sa dostali až k prvej družici na Slovensku. A tu ich plány nekončia, chystajú už druhú, ktorá by mala skúmať blesky pokiaľ sa pamätám a chystajú aj niečo s raketovým motorom. Škoda že tuto primitívi ako Vasky a Daňo dehonestujú ich tvrdú a vytrvalú prácu.
Nedehonestovalo by sa to, keby sa aj tam nepchali špinavé ruky pachtiace po kapitále a keby sa to robilo normálne, ako by sa aj malo, cez akademickú pôdu. Fakt to potom vrhá zlý tieň hlavne na tých konštruktérov, ktorí sa na tom podieľali, ktovie aký talentovaní atď.