ma niekto nejake skusenosti s ISPEROM? Hlavne co sa tyka 1000/1000... Aka je realna rychlost? Aky velky je tam ping? Nemaju caste vypadky? Ak by niekto postol speedtest, tak by to bolo
ISPER Internet - Petrzalka
-
yoggy
ISPER Internet - Petrzalka
Zdravim,
ma niekto nejake skusenosti s ISPEROM? Hlavne co sa tyka 1000/1000... Aka je realna rychlost? Aky velky je tam ping? Nemaju caste vypadky? Ak by niekto postol speedtest, tak by to bolo

-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: ISPER Internet - Petrzalka
Ake je realne vyuzitie 1gbit v domacom prostredi???
No, ja som nad nimi niekedy zvažoval, ale nemali prípojku v mojom vchode, ale že to nie ne problém, dal som im aj číslo na správcu a do týždňa sa ozvú. Po dvoch som im volal a že to riešia a ozvú sa mi. Dodnes čakám.
ja mam 1/1 Gbps, na speedteste nameras cca 800-850 Mbps, ale realne pri stahovani viac ako 300 Mbps sa mi z toho nepodarilo vytazit, predpokladam ze tam je aplikovany shape na p2p, co mi pride logicke aj voci ostatnym uzivatelom, inak za tu cenu super..