Prípojka MM4-65DX-SGI

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
owerly
Medium Expert
Medium Expert

Prípojka MM4-65DX-SGI

Príspevok od používateľa owerly »

Ahojte chcel by som sa spytat ako sa pripojit na tuto pripojku "MM4-65DX-SGI" nnakolko to mam v byte a neviem aku koncovku na data repsektive na internet kupit a ako to spojaznit do routra/wifi.
Vdaka

http://www.coretel.sk/sk/product_details/71504
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prípojka MM4-65DX-SGI

Príspevok od používateľa hojko »

Preco sa neopytas tvojho poskytovatela tv/internetu, ze ako to prepojit??? Zrejme tam bude treba prevodnik analog caox na digital ehternet/rj45 alebo pouzit coax-ethernet router (MoCA).
owerly
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owerly »

Lebo, neviem aky tu je poskytovatel, nastahoval som sa do bytu kde to je, a ide mi TV a chcel by som vediet ci ide aj net...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak ci tak musis kontaktovat toho providera, absolutne nechapem tvoju otazku. Keby tam aj internet isiel, tak co cakas, ze pripojis router a uz ti to pojde??? Samozrejme, ze nie, bud tam bude PPPoE vytacanie alebo budes potrebovat konkretne IP adresy pre IP pocitaca/routru a IP na gateway. Ci chces ci nie, bez kontaktovania providera sa dalej nedostanes. Ak nevies aky je tam poskytovatel, tak zazvon susedovi oproti, vedla, nad, pod, pripadne zavolaj majitelovi bytu a zisti si to. Absolutne nechapem tvojej logike a otazke, ktora zaznela v tejto teme.
Napísať odpoveď