Samsung a5 2016
Re: Samsung a5 2016
O akej zavislosti prosim ta pises? O takej, ze sem pridem 2x denne na 5 minut a napisem prispevok do dakej diskusie, poradim ludom s problemom, potom sa tu tyzden neukazem, potom pridam 6 prispevkov, tyzden sa neprihlasim, potom niekomu poradim, nieco si precitam alebo aj sam tu hladam obcas pomoc. Toto je podla teba zavislost? Ja to robim vo svojom volnom case v snahe pomoct ludom na fore, ak nieco potrebuju a ja viem pomoct. Nie som za to plateny, nie som na tom zavisly. Beriem to ako normalnu ochotu a pomoct, ako ked pomozem kamaratovi, ako ked bezdomovcovi hodim obcas euro, ako ked pomozem sudedom ak treba pomoct myslim si, ze pomoct ludom je normalna vec a sam si sem prisiel pytat pomoc, ktoru ti tu ludia poskytli. Preco sa ma skusas neustale urazat, tak to mi moc nejde do hlavy. Ale aspon vidiet aky si charakter - ked ti trebalo pomoct s mobilom, tak ti tu ludia boli vhodni a ak forum ti bolo dobre. Ked ti tu ludia vyhodili na oci tvoju lajdackost a neschopnost, tak su ludia blbci, forum je hanba a ja som zavisly. Normalne by som ti z chuti zatlieskal, ak by si bol vedla mna a asi by som ta aj pohladkal a poskrabkal, lebo ti chyba trosku lasky a nehy.
-
Pepeknamornik
Zablokovaný
Mam tu pár príspevkov a v každom si bol zapichnuty
svojou aroganciou. Prepac ty si asi taky typ človeka čo chodí do kostala sa,ukazovat aky som dobrák pritom ti ode o to aby ludia tá obdivovali
. Nieco g tom zmysle áno dobre moja chyba pán spisovatel. Chod uz spat prídeš na ine myšlienky. Skor si myslim ze tebe chýba láska
ale veď idú vianoce tak ja ustupim . Ty si tu pis a pomahaj s tym tvojím stylom ja ho nepotrebujem . Radsej nic.
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 19:31)
svojou aroganciou. Prepac ty si asi taky typ človeka čo chodí do kostala sa,ukazovat aky som dobrák pritom ti ode o to aby ludia tá obdivovali
. Nieco g tom zmysle áno dobre moja chyba pán spisovatel. Chod uz spat prídeš na ine myšlienky. Skor si myslim ze tebe chýba láska
ale veď idú vianoce tak ja ustupim . Ty si tu pis a pomahaj s tym tvojím stylom ja ho nepotrebujem . Radsej nic.
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 19:33)
Ty kokos ty mas karmu
si pán držím palce aby si i mal vzdy plnu. 
Ty kokos ty mas karmu
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 19:34)
Ty kokos ty mas karmu
Ty kokos ty mas karmu
Ty kokos ty mas karmu
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2016, 19:34)
Ty kokos ty mas karmu
Preco klames a vymyslas si? Prebehol som si vsetky tvoje temy, ktore si zalozil a v ziadnej z nich som nereagoval. Toto je prva tebou zalozena tema do ktorej som sa zapojil.
-
Pepeknamornik
Zablokovaný
To je nA dlho poznam tá a tvoju aroganciu a hnusnu povahu. Cau good lucktest napísal:Preco klames a vymyslas si? Prebehol som si vsetky tvoje temy, ktore si zalozil a v ziadnej z nich som nereagoval. Toto je prva tebou zalozena tema do ktorej som sa zapojil.
Čiže pán čo neovláda gramatiku tu má ešte aj dvojitý profil 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
baldorex: Ako si ma pekne nasmeroval, aby som to overil. Takze Pepeknamornik = Čupakabra