Sledovacie zariadenie do notebooku
Sledovacie zariadenie do notebooku
Zdravim, som hospitalizovany v nemocnici kde som si mohol nechat notebook na vlastnu zodpovednost, samozrejme som bol upozorneny nato ze sa tu kradne a moj notebook nebol najlacnejsi preto sa chcem opytat ci nie je mozne zakupit nejake sledovacie zariadenie ktore by som vlozil do notebooku, dufam ze to nie je moc scifi, alebo ako by ste to riesili vy? Stravim tu nejaky mesiac cize ten nb budem potrebovat. Za kazdu radu vopred dakujem
Re: Sledovacie zariadenie do notebooku
Kúp si niečo takéto - https://www.alza.sk/kensington-portable ... d=18845850
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
len o co to tam pripevni
postel, radiator
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ten radiator ma nenapadol..postelou by som si nebol isty 
Ved to odtrhnem a idem prec, sice trochu nb poskodim ale inak nevidim vacsi problem alebo kecam?
neodtrhnes to bez poskodenia tela notebooku
postel staci tiez, stacila by aj stolicka napr. - hocico co sa neda len tak odniest v ruke je fajn. Samozrejme 100% istota je ten radiator. Tiez tak zamykam nb v izbe na dovolenke.
postel staci tiez, stacila by aj stolicka napr. - hocico co sa neda len tak odniest v ruke je fajn. Samozrejme 100% istota je ten radiator. Tiez tak zamykam nb v izbe na dovolenke.
Existuju aj softwarove riesenia no tie su skor uz riesenim po ukradnuti, ty nechces aby ti ho ukradli tak nejaka poistka mozno, pripadne ten kensington, akurat ze to je taka ochrana skor do vykladu, aby to nebolo lahko odcudzitelne, ak tam nabehne niekto so stipackami za minutku odchadza s tvojim laptopom.