Hokejova extraliga

O športe...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hokejova extraliga

Príspevok od používateľa audiotrack »

CheZteR napísal:ono to celkom ani nebol debakel tam sa rozhodlo za 5 minut v druhej tretine a kľakli, ine by bolo ak by im kazdu tretinu nasukali po 3 goly, ale nitra mala svoje chvilky
tak neviem či sme pozerali rovnaký zápas, ale košice mali aj herne jasne na vrch. Okrem tých 6 golov minimálne ďalšie 4 viseli na vlásku. Zo strany nitry viem možno o 3 šancách čo mohli byť golove, inak len strely od modrej alebo z uhlov. Tretiu tretinu som nevidel, ale v tých prvých dvoch to určite nevyzeralo ako finálový zápas. A ak košice dokážu hrať takto, tak neviem prečo mali 6 zápasov s nimi problémy. A rovnako sa to dá napísať aj opačne. Ak sa nitra nezmohla na nič, ako to že im 6 zápasov stačili.

aby sme sa chápali, nevravím že to bolo kúpené. Ale nedal by som ruku do ohňa za to, že tam neboli peniaze. Ten scénar neznie zas až tak nereálne: Košice sa lúčia s našou ligou, chcú odísť s posledným titulom ako hrdinovia. Nitra vedomá si toho, že cez košice aj tak neprejdú berú ponuku košíc (je jedno kto z týchto celkov to navrhol) že sa nejako finančne vykompenzujú a titul nechajú košiciam. Samozrejme to potiahnú aby boli prašule zo spoznozorov a vstupeniek. Prípadne druhá alternatíva ak niekto neverí na úplatky: rozdajú si to v jednom zápase. Kto z koho. Ale natiahnú to pre vstupné, fanúškov, a sponzorov
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ani podľa mňa to nebolo až také jednoznačné, veď Nitra dá sa povedať celý zápas viedla strelami na bránu. Rozhodlo sa asi naozaj počas tých 5min. A nedal by som ruku do ohňa za to, že to nebolo dohodnuté, veď musia dohnať tie straty zo vstupného, čo počas celej sezóny nebola vypredaná tribúna.. mám pocit, že až teraz v posledných dvoch finálových zápasoch v KE to tak bolo.. či sa mýlim?

:)
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Košice mali vypredaný posledný.Na predposledný v KE tak tam bolo volných dosť miest keby sa poposúvajú ludia k sebe tak sú volné 1-2 sektory. A u nás bolo vypredané od Základnej časti posledných 2 kôl a na finále sa potlačilo okolo 5000-6000 ludí tolko sa predalo aj lístkov
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj na predposledný hlásili na tabuli vypredané. Ono je to skresľujúce, pretože furt je niekto vonku pri pive, či na cigaretke, či niekde inde.. a nie stále prídu všetci pernamentkári (všetky miesta za striedačkou a trestnou lavicou).. ;)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Straty sa nedohanaju na konci sezony vo finale, ale v zapasoch s poslednymi muzstvami a so SR20.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Audiotrack asi si teda videl len posledný zápas inak by si sa nepýtal prečo mali Košice s Nitrou problém ;)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Dnes sa konal žreb Ligy majstrov. Košice majú v skupine Oulu, Liberec a Kolín. Prial som si Sparu alebo aspoň 1 fínsky či švédsky klub, takže viac menej spokojnosť. Už sa teším :)

http://www.hokejportal.net/?q=clanok/ko ... ercu/53389
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a Oulu je odkial?

//to bola recnicka otazka Farley
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Karpat Oulu - Finsko
heker
Redeemer
Redeemer

Clanok ako sa ide z extraligy hrat na Novy Zeland - http://trencin.sme.sk/c/7922082/peter-k ... lande.html
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Dnes som zapol hokej, semi KE-BB a myslel som ze ide zaznam, stav zatial 1:3...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vynimocne ten hokej pozeram a bolia ma oci, to nema nic spolocne s hokejom. a korunu tomu nasadil Deyl so svojim likvidacnym faulom, podla mna tiez vyfasuje dlhsi distanc podobne ako Lapsansky minuly rok
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Tak, a chalani z Nitry to dokázali :hokej1: . Včerajší zápas bol neuveriteľný, neskutočný hokej, tá obetavosť, nasadenie a všetko... radosť sa pozerať 8) . A obrovské nervy v predĺžení a nájazdoch... Titul získala Nitra zaslúžene a ja im týmto chcem poďakovať za skvelý hokej, ktorý nám predvádzali počas celej sezóny a samozrejme gratulujem k titulu! :aasmile29:

//autoeditácia príspevku (15 Dec 2016, 10:02)
Včera sa odohral zápas medzi SVK repre a výberom z Tipsportligy...

Výsledok 6:1 pre tipsportligistov.

Skvelý zápas, aspoň čo sa týka výkonu hráčov z tipsportligy, rýchlosť vpredu, kvalita obrany, kombinácie hráčov, pohotový Valent v bráne, no proste paráda, radosť sa pozerať na takýto hokej. Na druhej strane naša repre bola málo aktívna, obrana mala problémy zastaviť hráčov protivníka, len veľmi ťažko dokázali založiť útok a potiahnuť to na bránu. Opäť sa hral taký ten typický hokej, aký sa dá vidieť na majstrovstvách z našej strany - nezmyselné nahadzovanie puku do priestoru, zlé prihrávky, ktoré zachytával súper, pomalosť týmu ako celku... Celé to ťahali brankári, Dravecký, Ďaloga a Macík. Ale čo zmôžu štyria hráči? Nebyť Godlu, ktorý sa vymenil s Lacom a chytal pak za repre, a jeho čarovných zákrokov v bráne, tak výsledok by bol ešte tragickejší.

Je to škoda, proste rozdiel 5 gólov je priepastný a bolo to vidieť počas celého zápasu, že výber tipsportligy hrá hokej minimálne o triedu lepší, ako náš nároďák.

Každopádne, bol to pekný hokej, niektoré útočné a obranné akcie boli nádherné, radosť sa dívať. Verím tomu, že hráči reprezentácie sa vďaka takýmto zápasom inšpirujú hrou chalanov z tipsportligy a prinesú do národného týmu svieži, rýchly a hlavne efektívny hokej :). Oni to vedia, len sa im nechce... :D .
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takyto zapas sa mal podla mna ponat v exhibicnom style. na hracoch repre bolo vidno ze nedavaju ani 50% poniektori..predsa vacsina ma nabitejsi kalendar ako extraligisti a aj uroven a zataz je ina.
heker
Redeemer
Redeemer

Otras. Vstupne na zapas 10 eur za tuto bujac.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to fakt pytali 10€? to je masaker..som myslel ze max 5
heker
Redeemer
Redeemer

6 bolo tusim za branku, na hlavnej za 10 eur. Potom tak ta navstevnost aj vyzerala. Tieto nezazivne exibicno-pripravne zapasy by mali byt za symbolicke vstupne, mozno za 2 az 3 eura, ale z toho by sa asi nepokryli naklady na hotel a hlavne na zradlo vo VIPke, pretoze vo vipke bola taka plnka ako nebyva v autobusoch MHD v case spicky. Papalasi okolo hokeja sa prisli ukazat, od clenov rozhodcovskej komisie, cez SZLH, po byvalych hracov a podobne. Kamarat co robi na zimaku tak povedal, ze najvacsim primitivom a nafukancom bol Reway, ktory sa ani pozdravit nevedel. Naopak, dostojnu rolu a gentlemana zastaval Lintner so Stupmelom, ktori sa pozdravili vzdy pri prichode (zimak, vedenie klubu, vip, casomera), nemali problem diskutovat s kadekym, pofotit sa, podpisat sa.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ale prečo sa vám zdá 10 € veľa? Keď si zoberiem, aký boli hráči v extraligovom výbere, proste tí najlepší... a aj ten výkon z ich strany bol hodný tej desiny. Ja by som kľudne tých 10 éčok dal a neľutoval by som, pretože hokej to bol pekný, to, že repre dostala výprask je už druhá vec.

Chceli sme mladý reprezentačný tím a ten aj máme. Je jasné, že tí chlapci ešte nie sú zohratí a teraz budú dostávať výprasky jeden za druhým, ale inak sa to nenaučia... Proste to k hokeju patrí... Navyše sa otvoril priestor pre to, aby sa do repre dostali aj dobrí hráči z extraligy :) .
heker
Redeemer
Redeemer

Preco je 10 eur vela? Pretoze toto nie je kvalifikacia MS vo futbale, toto nie je zapas NHL, toto nie je finale extraligy alebo nieco podobne. Toto bolo obycajne pripravne stretnutie, ktore sa skor podobalo na exibiciu, malo slabu uroven a hral sa slaby hokej. Ze sa ti zrovna tento zapas pacil, to som fakt prekvapeny, pretoze ten zapas nemal napatie, ani tempo a ani divacku kulisu. To, ze predviedli mozno 8 peknych akcii, to je strasne malo na zapas a vynechane osobne suboje tomu uberali na kvalite a bojovnosti.
Napísať odpoveď