HF TUKE

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Eve765
Zablokovaný
Zablokovaný

HF TUKE

Príspevok od používateľa Eve765 »

Ahojte, rada by som sa vas spytala na vas nazor na Hutnicku TUKE. Chodi ta m niekto? :) ake je uplatnenie? Nepovedal by mi niekto nieco o skole? Dakujem za odpovede :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: HF TUKE

Príspevok od používateľa mirak2 »

kamarat ju skoncil pred 10 rokmi s vybornymi vysledkami. robil v USSteele mizernu robotu nehodnu inziniera za mizerny plat. vratil sa na doktorandske a robi na SAVke za podobne mizerny plat, ale aspon nedrie ako mulica. teraz je to este horsie a o 5 rokov kedy by si skoncila to bude este horsie. USSteel v Kosiciach ako hlavny ciel studentov z HF znizuje stavy, bude sa predavat a nikto nevie, co bude. tymto smerom by som urcite nesiel. a mohla si sa opytat tu: aka-vysoka-skola-t8353-4360.html
Eve765
Zablokovaný
Zablokovaný

Dakujem krasne za link, napisala som tam...temu som zalozila lebo som chcela aby to videl kazdy kedze na tu fakultu chodi malo ludi a som dufala ze aspon niekto mi odpise....mna by ta fakulta bavila a okrem toho som nasla info o stazach, praxi, o tom ze je to perspektivne, ze priemerny plat je tiez pekna suma (v jednej statistike dokonca 1700)...ale dost si ma zneistil, okrem tohto neviem co ine by som studovala :(
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Akúkoľvek inú technickú školu...
Eve765
Zablokovaný
Zablokovaný

beardie nejake detaily by neboli? Zaujima ma vsetko o skole
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nemyslím si, že by si elektotechnikou alebo stojarskou urobila chybu, ak ta naozaj technika baví. Škola nie je o absolvovaní a hlavne o schopnostiach ich použiť a o vedomostiach

Ísť na školu len preto, že sa niekomu podarí po absolvovaní zarobiť 1,5k je blbosť
Eve765
Zablokovaný
Zablokovaný

Urcite tam nejdem pre peniaze, keby som sa rozhodovala podla nich tak idem na informatiku...hutnicka by ma bavila a patri medzi najlepsie technicke fakulty (podla arra), tak neviem prist na to preco mi kazdy hovori ze tam nemam ist :) na elektrotechnike je programovanie a to ja nemusim

Ved sa mi ozvite niekto z fakulty, najlepsie ak studujete materialove ing alebo hutnictvo. Nepohryziem nikoho a uz som zufala ako sa nemozem dozvediet nic o tej skole.

To uz aby clovek siel na stranku danej katedry, otvoril si zoznam absolventov a kazdeho otravoval na facebooku...skoda, ze tu nik nie je z tej fakulty

//autoeditácia príspevku (17 Dec 2016, 12:05)
Chodi vobec niekto na tu skolu?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

hutnictvo nema u nas velku perspektivu, USS Kosice ma problemy, v Cine by dokazali zastupit v podstate skoro celosvetovu produkciu a za nizke naklady.
Eve765
Zablokovaný
Zablokovaný

a materialove inziniestvo napriklad? Fakt tu nie je ziaden student? :) navyse ussteel nie je jedina hutnicka firma na čr a sr
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Pis zo svojho nicku blacknyan a nevytvaraj si dva dalsie ...
Zamknuté