Rozchod- muz alebo zena
Rozchod- muz alebo zena
Len taka otazka. Ked ste niekoho mali (alebo niekto iny), tak kto stal za rozchodom? Muz alebo zena? Lebo neviem ci sa mi to zda ci nahoda nejaka, ale vacsinou to nejak zena zacne.
Re: Rozchod- muz alebo zena
U mna zeny. Ale vraj to bolo kvoli mne 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
u mňa 50:50
Nejak tak, ako pise Grim
.
Rozdiel je v tom, ze ked ty dostanes kopacky od baby, viac to boli a naserie. Obzvlast ak si ju mal rad a vkladal do toho nadeje...
Rozdiel je v tom, ze ked ty dostanes kopacky od baby, viac to boli a naserie. Obzvlast ak si ju mal rad a vkladal do toho nadeje...
Tomu sa vravi "chlapska jesitnost".
Sme od prirody tvory sutazive a akakolvek prehra nas tvrdo zasiahne a vlastne zlyhanie si tak neradi pripustame. A zaroven nas serie to ,ze iny dostal to co sme my "stratili".
Inak 50:50, tak za tento pomer sa kludne postavim i ja.
I ked najdu sa aj vynimky.
Sam poznam jednu kde mozem kludne povedat ,ze to bolo jednostranne. A v tomto pripade vôbec neslo o zenu ako o spustac.
Chlap bol notoricky klamar a fetak.
Sme od prirody tvory sutazive a akakolvek prehra nas tvrdo zasiahne a vlastne zlyhanie si tak neradi pripustame. A zaroven nas serie to ,ze iny dostal to co sme my "stratili".
Inak 50:50, tak za tento pomer sa kludne postavim i ja.
I ked najdu sa aj vynimky.
Sam poznam jednu kde mozem kludne povedat ,ze to bolo jednostranne. A v tomto pripade vôbec neslo o zenu ako o spustac.
Chlap bol notoricky klamar a fetak.
U mňa asi tak 50:50...
Ale dostalo ma, keď sa so mnou raz baba rozišla a potom sa ku mne chcela vrátiť. Ja som na to pristúpiť samozrejme nechcel, tak sa rozhodla vytiahnuť svojho žolíka a začala ma obviňovať z toho, že nechápe, prečo som o ňu nebojoval a nesnažil sa ju presvedčiť, aby sa so mnou nerozchádzala
V tom čase som za ten jej ťah bol celkom rád, lebo ak by to nespravila, skôr či neskôr by som to musel spraviť ja, takže aspoň som z toho vzťahu mohol vyjsť ako ten "lepší" 
Ale dostalo ma, keď sa so mnou raz baba rozišla a potom sa ku mne chcela vrátiť. Ja som na to pristúpiť samozrejme nechcel, tak sa rozhodla vytiahnuť svojho žolíka a začala ma obviňovať z toho, že nechápe, prečo som o ňu nebojoval a nesnažil sa ju presvedčiť, aby sa so mnou nerozchádzala