Silvester

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Silvester

Príspevok od používateľa p4ra »

begbeee napísal:... niektorí začali závidieť para-ovi...
Fakt? Nie, ze by ma to zaujimalo, ale chcel sa bavit otvorene, tak sa bavime otvorene. :)

qwerty to klasicky zabil, ze som si naprskal na monitor, ale to uz je taka samozrejmost.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak nie kazdy mal to stastie mat trojku s chlapom
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

No neviem či sa to dá nazvať šťastím. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hadam by aj stacilo. Vsetko dalsie s offtopicom zmazem, resp. zamknem temu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

P4ra --- dakujem. :)

ostatni --- ano, trenim vznika teplo.

Autorovi temy: ries tie nezadane zenske, a babske chatovacky, tie ich babske jazdy. Mozno v okoli bude partia zenskych ktore poznas co takto kamsi idu ....
podvedeny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa podvedeny »

Ako tak citam tak autor uz na tom nebude tak zle ako bol. Preto by som sa vobec netrapil Silvestrom a tlacenim sa na chatu medzi pary ale ani by som sa netrapil ak by som mal sediey sam v byte a pozerat sa na ohnostroj vonku. Ved Silvester nie je zase taky vynimocny, aby sa clovek trapil. Z mojej skusenosti napisem,ze na Silvestra su preplnene diskoteky a su plne zien tak hor sa na lov.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ty mu radsej nerad, tvoj moralny kredit a aj hociaky iny je na nule.

Inak ako ides silvestra travit ty? Ides rozbit hubu tomu chlapovi, ktoremu si uz rozbil rodinu? Ci to az po novom roku?
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

Filip87 napísal:Čaute chalani. Ako mám prežiť Silvester bez priateľky? Všetci sú na chatách, wellnesoch, bytoch, každý má priateľku a ja idem na wellness kde budú so mnou tri páry.

Poraďte niekto, čo mám robiť. Bojím sa byť sám a viem ešte je zopár dní predomnou a môže sa stať hocičo, ale nechcem byť sám.
S párikom to je nezmysel, budeš sa cítiť ako huj.
Jak nemáš babu tak je asi najlepšie tráviť Silvestra v inteligentnej spoločnosti, resp. s niekým s kým si rozumieš a máte o čom pokecať. To mi v posledných rokoch dáva väčší zážitok oproti hromadným párty, kde ani neni veľa priestoru na to, aby si niekoho spoznal viac než len povrchne (takí tí "čau čau, určite pojdeme na pivo" kamoši). V živote som na diske nespoznal nikoho, kto by stál za reč. Človek má aj dobrý pocit, že ten čas nestrávil totálne neefektívne a keď už nič, tak aspoň pri fľaši vodky upevnil kamarátstvo.

Ďalšia možnosť je mať p!či a spať :) V 15-16 som si to moc nevedel predstaviť, ale teraz už hej. Dávam si ešte tak 3 silvestre kým to tak naozaj spravím.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

s tym naplno suhlasim, stravil som tak na chate s kamaratmi z VS par velmi prijemnych silvestrov, a ani ma na druhy den hlava nebolela :D
qwerty-xyz

V živote som na diske nespoznal nikoho, kto by stál za reč. Človek má aj dobrý pocit, že ten čas nestrávil totálne neefektívne a keď už nič, tak aspoň pri fľaši vodky upevnil kamarátstvo.

božííííčku .... no top silvestrovske vyzitie.

na diske mas spoznavat zeny, a mas ich spoznavat za ucelom trtkacky, nie za ucelom rozpravania sa, rozpravat sa mozes aj s televizorom dneska.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak tak, alebo ktora kolvek krcma nablizku urcite poskytne jedneho dvoch smutnych stamgastov, ktori budu extremne radi ze si maju s kym pokecat :D
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

To som myslel tak, že na tej chate s priateľmi si vypiješ a pokecáš. Možno som to mal zrozumiteľnejšie napísať.

Ono už logicky, kto bol na diskotéke tak vie, že nejaké veľké vykecávanie nie je možné lebo dôjdeš o hlasivky. Sám som deň po tom, čo som bol v takom podniku zachrípnutý. Celkovo to je dobré miesto na lov skôr pre ľudí čo dobre vyzerajú, neobkecáš tam veľa.
qwerty-xyz

:D v pritmi, a ked su vsetci pritomni podnapiti vyzera dobre vacsina ludi ...

:psssst: a ked narazis na skupinky vysokonadrzanych zenskych, tak je to uz docista jedno :twisted: :psssst:
Napísať odpoveď