AVEC trade SK s.r.o. - skusenosti RUKY PREC
Re: AVEC trade SK s.r.o. - skusenosti RUKY PREC
odpise vecer ked sa vrati z fabriky 
Keď som si detailne čítal tie mi-chauove skúsenosti zo "skúšky", a.k.a. otročiny ešte na Slovensku, tak musím podotknúť, že aj on bol dosť naivný...
Ja by som totiž ani za nič nešiel pracovať na 10 dní do nejakej fabriky len na to, aby si ma odskúšali. Maximálne by som pristúpil na prácu na 1 deň, to je dostatok času na odskúšanie na jednej zmene. Ak by na to naliehali, tak by som ich poslal dpč a čo najrýchlejšie sa odtiaľ pakoval, pretože toto seriózna firma požadovať jednoducho nemôže. Predsa sa tam hlásim na nejakú úplne inú prácu v Nórsku a nie na prekladanie banánov na Slovensku
Ja by som totiž ani za nič nešiel pracovať na 10 dní do nejakej fabriky len na to, aby si ma odskúšali. Maximálne by som pristúpil na prácu na 1 deň, to je dostatok času na odskúšanie na jednej zmene. Ak by na to naliehali, tak by som ich poslal dpč a čo najrýchlejšie sa odtiaľ pakoval, pretože toto seriózna firma požadovať jednoducho nemôže. Predsa sa tam hlásim na nejakú úplne inú prácu v Nórsku a nie na prekladanie banánov na Slovensku
Najskor som sa riadne nahlas zasmial a potom som podakoval.Frikso napísal:Ako si na to zareagoval?
Co uz no, strasne som chcel do toho Norska tak som mal klapky a nahovaral si ze to vyjde. Ono tiez je lahke napisat, ze tebe by sa nieco take nestalo ked si to tu takto cele precitas. Ono to ze ta oje*** ti vopred nepovedia. A zas taka nerealna poziadavka ta skusobna nebola. Za napriklad jeden skusobny den nezistis ci je niekto notorik ci chronicky flakac, jeden den vie zahrat formu kazdy. Ale to je jedno, dnes som niekde uplne inde a bananova historka je cenna skusenost.Pilifo napísal:Keď som si detailne čítal tie mi-chauove skúsenosti zo "skúšky", a.k.a. otročiny ešte na Slovensku, tak musím podotknúť, že aj on bol dosť naivný..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ale 10 dni
to uz je fakt masaker...
Požadovaná skúšobka pre tú prácu v Nórsku je podľa mňa dobrý bullshit, ktorým tá agentúra len zakrýva to, že v skutočnosti hľadajú otrokov do tej banánovej fabriky.
Predsa keby som bol na mieste tej agentúry, tak si účtujem nejaký paušálny poplatok za vybavenie tej práce a letenky tiež nedávam záujemcom zadarmo, ale normálne by si ich museli zaplatiť. Ak by to potom v Nórsku flákali a vyhodili by ich, tak je to ich problém, keďže agentúra má zarobené a je týpkova chyba to, že na celom tripe prerobí...
Predsa keby som bol na mieste tej agentúry, tak si účtujem nejaký paušálny poplatok za vybavenie tej práce a letenky tiež nedávam záujemcom zadarmo, ale normálne by si ich museli zaplatiť. Ak by to potom v Nórsku flákali a vyhodili by ich, tak je to ich problém, keďže agentúra má zarobené a je týpkova chyba to, že na celom tripe prerobí...