HDD
HDD
Ahoj potrebujem pomoct s tym ze budem mat nový PC a chcem zo starého PC tam dat 2TB HDD nestratim žiadne súbory ?
A ešte by som sa chcel opytat co mam urobiť s Windowsom? Ako ho tam dostanem ? Čítal som ze to nepojde
Dakujem za rady
A ešte by som sa chcel opytat co mam urobiť s Windowsom? Ako ho tam dostanem ? Čítal som ze to nepojde
Dakujem za rady
Re: HDD
Ak budeš mať aj nový disk v tom novom PC , tak najskôr si tam spojazdní , nainštaluj Win a ak to budeš mať , tak potom pripoj ten starý 2TB disk.Tak by si nemal o nič prísť.To len preto , aby si pri inštalácií omylom nesformátoval ten disk.
Ano, na C a napriklad na D. Pocitaj s tym, ze o particou C prides, takze si data zalohuj na tu druhu. Ale ked tak citam tvoje znalosti, tak prides o vsetko
Radaej to daj niekomu spravit, aby si ti nepokazil a neostal smutny.
-
Dildogripak
Medium Professional
salama keď tomu nerozumieš, daj to niekomu spraviť..
Má to ešte riešenie, že si cez správcu diskov vieš zmenšiť tvoje aktuálne partície (jednu z nich) a z toho ti vznikne voľné miesto ktoré môžeš použiť ako ďalšiu partíciu a tam nahodiť systém WINDOWS. Avšak elegantnejšie riešenie je dať 50e na 128GB SSD a nahodiť systém tam.
Ten tvoj aktuálny bude len ako úložisko dát (samozrejme z neho treba potom pomazať windowsové dáta a dáta softvéru a ponechať len tvoje súbory - multimédiá, dokumenty,...)
Má to ešte riešenie, že si cez správcu diskov vieš zmenšiť tvoje aktuálne partície (jednu z nich) a z toho ti vznikne voľné miesto ktoré môžeš použiť ako ďalšiu partíciu a tam nahodiť systém WINDOWS. Avšak elegantnejšie riešenie je dať 50e na 128GB SSD a nahodiť systém tam.
Ten tvoj aktuálny bude len ako úložisko dát (samozrejme z neho treba potom pomazať windowsové dáta a dáta softvéru a ponechať len tvoje súbory - multimédiá, dokumenty,...)