Vianočná súťaž
Re: Vianočná súťaž
Len prečo až po toľkých rokoch.. 
je niekde zoznam cien?
vyhral som "Tričko Colorovo", zaujimalo by ma co je to zac
vyhral som "Tričko Colorovo", zaujimalo by ma co je to zac
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
v súťaži sa dá nastaviť skrátený a rozšírený popis. Skrátený sa zobrazuje v kartičke aby sa zmestil, rozšírený príde v súkromnej správe víťazovi. Ak to hojko nevyplnil, tak ho treba otravovať alebo počkať kým ti príde, a bude to prekvapenie 
-
hojko
Site Admin
Popis je nastaveny kde sa nastavit dal, resp. som vedel o co ide. Neviem co za popis treba viac k tricku, je tusim bielej farby, je tam napis, velkosti triciek by mali byt tusim L alebo XL, ale asi L. Nemam to vsetko doma, takze neviem presne popisat.
klasicka mila a ochotna odpoved od hojka 
aky popis treba k tricku? napriklad co je to za tricko? ci je to jednofarebne tricko, duhove tricko, ci je tam obrovsky napis hojko, ci je tam tvoja fotka alebo popripade velky cierny gumeny penis odfoteny.
islo mi len o to ci je to vobec tricko ktore budem nosit, lebo ak nie, tak by som ani adresu nepisal, menej prace pre teba a lepsie ako by mi malo trcat v skrini medzi hromadou dalsich triciek co nemam sancu nikdy vynosit ani na doma.
aky popis treba k tricku? napriklad co je to za tricko? ci je to jednofarebne tricko, duhove tricko, ci je tam obrovsky napis hojko, ci je tam tvoja fotka alebo popripade velky cierny gumeny penis odfoteny.
islo mi len o to ci je to vobec tricko ktore budem nosit, lebo ak nie, tak by som ani adresu nepisal, menej prace pre teba a lepsie ako by mi malo trcat v skrini medzi hromadou dalsich triciek co nemam sancu nikdy vynosit ani na doma.
-
hojko
Site Admin
Kedze to tricko nemam doma, tak ti nedokazem odpovedat akej je farby, aky velky je napis na nom, aky material, ci to ma gombicky alebo daky extra golier, na kolko stupnov to mas prat atd... Myslim si, ze tvoje otazky su uplne zbytocne, doslova hlupe. Ked to tricko nechces, tak napis a ja ho vratim do sutaze, pripadne ho mozes potom niekomu darovat alebo s nim utierat prach.
pozeraj, ja som dostal spravu ze som vyhral, na konci bolo toto:
ked si neprijemny a nechces aby sa ta ludia pytali otazky, nepis do spravy ze sa ta ludia maju pytat otazky.
vesele vianoce hojko, bodaj by ti jezisko konecne nadelil trosku ochoty a dobrej nalady
tak som sa pre zaujimavost opytal. myslienky citat nedokazem, nevedel som ze tricko osobne nemas.Na záver Vám ďakujeme za zapojenie sa do súťaže a prajeme príjemné prežitie vianočných sviatkov. V prípade akýchkoľvek otázok alebo dotazov využite tému v pripomienkach a návrhoch.
ked si neprijemny a nechces aby sa ta ludia pytali otazky, nepis do spravy ze sa ta ludia maju pytat otazky.
vesele vianoce hojko, bodaj by ti jezisko konecne nadelil trosku ochoty a dobrej nalady
-
hojko
Site Admin
Ta sprava je automaticky generovana, ten popis je tam niekolko rokov a pisal ho audiotrack, nie ja, ale system to odosiela z mojho nicku. Bez ohladu na to co sa v tej sprave pise, tak za tie roky si prvy, ktory prisiel s takouto hlupou otazkou a zaujimal sa o kvalitu tricka, farbu a neviem co dalsie.
ides hojko, len tak dalej. uplne najhlupejsia otazka na svete, ked mam dostat tricko, tak sa zaujimat co je to tricko zac. o kvalite som nic nepisal, len ma zaujimalo ci je to tricko s hojko napisom, ci je bez napisu, ci je to z nejakej hry, proste co je to za tricko, chapem, totalne hlupe odomna.
najhlupejsie na tom je to ze ja som chcel vlastne iba tebe usetrit robotu, popripade dopriat darcek niekomu inemu ak ho ja nevyuzijem.
ale ked uz si taky mily, tak ho posli mne, ked sa mi nebude pacit, tak na naho fixkou napisem "hojko je pan" a utriem si s nim rit.
no a to ze ze ta sprava je tam uz x rokov a ty si ju ani nepisal je koho problem? moj snad?
najhlupejsie na tom je to ze ja som chcel vlastne iba tebe usetrit robotu, popripade dopriat darcek niekomu inemu ak ho ja nevyuzijem.
ale ked uz si taky mily, tak ho posli mne, ked sa mi nebude pacit, tak na naho fixkou napisem "hojko je pan" a utriem si s nim rit.
no a to ze ze ta sprava je tam uz x rokov a ty si ju ani nepisal je koho problem? moj snad?
-
Grim
Darca
Chlapiiii...chlapi...do pi*éééé šak idú vánoce
-
Silmer
Darca
wtf, vyhral si tricko v sutazi, tak bud rad. Niektori nad tebou nic nikdy nevyhrali. A ty tu mas nejake divne otazky na farbu, napis a neviem co. Ber to ako vianocny darcek - prekvapenie od Hojka. Vsak ked dostanes od niekoho darcek, tak tiez nevies vzdy uplne presne co to je. Ked sa ti nebude pacit, tak ho podaruj sestre, mamke, babke alebo neviem komu...aacid napísal:ides hojko, len tak dalej. uplne najhlupejsia otazka na svete, ked mam dostat tricko, tak sa zaujimat co je to tricko zac. o kvalite som nic nepisal, len ma zaujimalo ci je to tricko s hojko napisom, ci je bez napisu, ci je to z nejakej hry, proste co je to za tricko, chapem, totalne hlupe odomna.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez nechapem co sa rozculujes aacid. nieze by si bol rad, ze si nieco vyhral este sa budes osopovat. ked ti raz napisal, ze to tricko nevidel tak co od neho chces? aby zbehol kvoli tebe do firmy, pofotil ti ho a potom poslal na schvalenie ci si ho vobec nechas?
byt hojkom tak to triko dam rovno nazad do sutaze
byt hojkom tak to triko dam rovno nazad do sutaze
Vies jak sa vravi... Darovanemu konovi sa na zuby nepozeraj.
Ak ho nebudes chciet, daj ho na charitu alebo nejakemu bezdomovcovi, on sa tomu urcite potesi a spravis dobry skutok.
Pokoj a mier, bratia a sestry...
Pokoj a mier, bratia a sestry...
ja som samozrejme rad ze som ho vyhral, len som chcel vediet co je to zac, ci mi to stoji za zdielanie mojej kompletnej adresy hojkovy a ukratenie niekoho ineho o ten darcek.
len som sa opytal, keby mi hojko odpisal ze "sorry, tricko nemam doma, neviem ti povedat", nic neriesim je to absolutne v poriadku. ale hojko do mna zacal hned je*at svojou klasickou zdvorilostou hodnou admina, tak mi to proste nedalo, co uz.
len som sa opytal, keby mi hojko odpisal ze "sorry, tricko nemam doma, neviem ti povedat", nic neriesim je to absolutne v poriadku. ale hojko do mna zacal hned je*at svojou klasickou zdvorilostou hodnou admina, tak mi to proste nedalo, co uz.
-
guess.whoo
Redeemer
tak si virtualne podajte pekne ruky, povedzte, ze ste mohli reagovat obaja inak a vsetko bude dobre
ano tati 
sorry hojko, ja som proste chronicky rypac.
sorry hojko, ja som proste chronicky rypac.
-
vendo
Guru
vyhral som nejaku steam hru, kedze mi je naozaj k nicomu a nikdy by som ju nehral, mozem sa tej vyhry vzdat skor, ako je ten limit na odpoved? (1 tyzden)
aby sa stihla vratit do hry?
aby sa stihla vratit do hry?
-
hojko
Site Admin
Ok, vratim ju teda spat.
-
vendo
Guru