Ste za bezvizovy styk s USA?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste za bezvizovy styk s USA?

Ano
65
65%
Nie
5
5%
je mi to jedno
30
30%

Celkom hlasov: 100

pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Som za bezvizovy styk s USA.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Rozmyslam, ci potrebovat viza vobec niekde do hociktorej krajiny je racionalne... Proste zakazat cloveku ze ty tam a tam nevstupis, lebo som si to povedal a lebo si z tej a tej krajiny a ja ta tu nechcem... Clovek si este stale privlastnuje vsetko co je volne polozene v prirode... Privlastnovacie hospodarstvo...:D
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

jasneze som sak to bude lepsie pre vas a nie pre mna, neviem ak oto je z norskom ale mama tam boa bez viz na 4 tizdne niekde v Mianuse alebo tak sa to bolalo...takze tu je to bez viz a vela ludi tam ide studovat. Slovaci to potrebuju.
Sheep
Addict
Addict

Re: Ste za bezvizovy styk s USA?

Príspevok od používateľa Sheep »

Les napísal:Aj ja sam ako obcan USA podporujem a som ZA bezvizovy styk so SR. SR je predsa pravoplatnym clenom NATO a dobrym spojencom USA. Myslim si, ze vizovy rezim je neopodstatneny. Viete napriklad, ze Slovinsko ma bezvizovy styk?

Ked vsak v terajsej dobe tolko Slovakov zneuziva turisticke vizum a nevratia sa odtial, kedy sa maju, nacierno pracuju a niektori su pachatelmi aj trestnych cinov, tak zial ten vizovy rezim v dohladnej dobe asi zruseny nebude. Skoda !
to si cely ty opisujes sam seba :lol: lol :D

som za zrusenie viz neni ich potreba ved USA je ajtak krajina zmiesana z cudzinov
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Ano bezvizovy styk z USA. Pokial nam USA neda bezvizovy styk tak by sme im ho mali zrusit aj my. Nech je to spravodlive.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ste za bezvizovy styk s USA?

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Sheep napísal:USA je ajtak krajina zmiesana z cudzinov
To je aj norsko, sice je vela norov ale je tu velke % pristahovalcov a keby neni tych tak by to bu bolo komplet prazdne.
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Ja som za viza... veda aj tak tam nikto z vas nechce ist - podla jednej temy na tomto fore - takze koho potom zaujimaju nejake viza...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

je mi to jedno...

na margo veci, mam pocit ze nasi "vyvoleni" teda vlada, parlament & spol. sa pchaju amikom do zadku...
USA chce od nas viza? ok, reciprocne zavedme presne tie iste formality pre nich...
ze nevieme co s ich otlackamy prstov? srat nato, ale nech si prejdu aj oni vsetkymi procedurami ktore musia podstupit ostatni...

(za USA, si dosadte, akukolvek inu bananovu republiku)
Sheep
Addict
Addict

deblasco napísal:je mi to jedno...

na margo veci, mam pocit ze nasi "vyvoleni" teda vlada, parlament & spol. sa pchaju amikom do zadku...
USA chce od nas viza? ok, reciprocne zavedme presne tie iste formality pre nich...
ze nevieme co s ich otlackamy prstov? srat nato, ale nech si prejdu aj oni vsetkymi procedurami ktore musia podstupit ostatni...

(za USA, si dosadte, akukolvek inu bananovu republiku)
vies amici nemusia chodit nikde lebo v USA je pre nich najlepsie a je tam skutocne vsetko
:D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Suhlas s deblascom... Aj mne je uplne jedno, ci nam USA zrusia bezvyzovy styk, ale pokym trva, americania prichadzajuci na Slovensko, ktorych za posledne roky na nase pomery nie je az tak malo by si mali prejst formalne rovnakymi procedurami, ako slovaci prichadzajuci do USA (napr. po vzore Brazilie, ktora ked zaviedla reciprocne opatrenia, americania sa isli zblaznit).
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Súhlasím s vami, avšak treba si uvedomiť kto koho potrebuje viac - USA si myslí že my ich a naša vláda to isté (preto tolerujeme nereciprocitu).
Je smutné, že to tak bude ešte dlho....
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:vies amici nemusia chodit nikde lebo v USA je pre nich najlepsie a je tam skutocne vsetko
:D
to je super!!!
zdielam tvoj nazor, este ta poprosim, chod n hviezdoslavove namestie v BA, tam je ambasada, please, povedz im toto co si tu napisal, a vysvetli im teda ze si tu svoju armadu "mierotvorcov" maju nechat doma zavretu...
dakujem!
...aj za zbytok sveta...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

stans napísal:Súhlasím s vami, avšak treba si uvedomiť kto koho potrebuje viac - USA si myslí že my ich a naša vláda to isté (preto tolerujeme nereciprocitu).
Je smutné, že to tak bude ešte dlho....
zial je to tragedia, ze si to myslia, lebo zrejme nemyslia...
pozri si bilanciu investicii prichadzajucich na SK... detto si porovnaj nas vyvoz...
ktore krajiny su teda dolezitejsie pre SK???
alebo mas teraz na mysli to "mrchozrutsvto" ktore nazvali "mierovou obnovou Iraku" ???
najskor tam vsetko rozbiju a znicia, potom najlukrativnejsie zakazky si nechaju a tim, co "posluchali" a podporovali tazenie demokratickych USA proti teroristom, zenam, detom, batolatam v Iraku, tak rozdaju zakazky...!?
toto je dolezite!?
pokial si pametam, podobna situacia bola dokonca nedaleko, ani nie 1000km odtialto, a to v Juhoslavii...

mat tu moc, tak USA maju embargo jak SWINA!!! ziaden dovoz, ziaden export, potom by ich polka pomrela a zostava len verit, ze ta rozumnejsia a pracovitejsia... nie flakaci a militanti...
kurna som NASRANY na USA... od vcera... po vzhliadnuti nejakych dokumentov / videi...
Sheep
Addict
Addict

deblasco napísal:zial je to tragedia, ze si to myslia, lebo zrejme nemyslia...
pozri si bilanciu investicii prichadzajucich na SK... detto si porovnaj nas vyvoz...
ktore krajiny su teda dolezitejsie pre SK???
alebo mas teraz na mysli to "mrchozrutsvto" ktore nazvali "mierovou obnovou Iraku" ???
najskor tam vsetko rozbiju a znicia, potom najlukrativnejsie zakazky si nechaju a tim, co "posluchali" a podporovali tazenie demokratickych USA proti teroristom, zenam, detom, batolatam v Iraku, tak rozdaju zakazky...!?
toto je dolezite!?
pokial si pametam, podobna situacia bola dokonca nedaleko, ani nie 1000km odtialto, a to v Juhoslavii...

mat tu moc, tak USA maju embargo jak SWINA!!! ziaden dovoz, ziaden export, potom by ich polka pomrela a zostava len verit, ze ta rozumnejsia a pracovitejsia... nie flakaci a militanti...
kurna som NASRANY na USA... od vcera... po vzhliadnuti nejakych dokumentov / videi...
kasli na USA ale ver ze keby bol export zakazany(aj bol az do padu rezimu)tak co by si doma robil - nemal by si pocitac, internet a vela inych veci ktore vymysleli v USA :wink: takze tazko by si to sem dostal vobec nelegalne...mozno je to trochu retro prispevok ale to sa mohlo kludne stat :wink:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Tomasito napísal:Suhlas s deblascom... Aj mne je uplne jedno, ci nam USA zrusia bezvyzovy styk, ale pokym trva, americania prichadzajuci na Slovensko, ktorych za posledne roky na nase pomery nie je az tak malo by si mali prejst formalne rovnakymi procedurami, ako slovaci prichadzajuci do USA (napr. po vzore Brazilie, ktora ked zaviedla reciprocne opatrenia, americania sa isli zblaznit).
No... pred takym mnozstvom amikov, co sem donesu dolace by sme sa mali chranit... :roll: Ved je to jedno ci tu maju alebo nemaju viza... Cim viac ich tu bude chodit a odchadzat s usmevom na tvari, tym lepsie na tom budeme (mozno zacnu vyrabat mapy na ktorych aj sme zaznamenani...)
Tomasito
VIP
VIP

Retsko napísal:No... pred takym mnozstvom amikov, co sem donesu dolace by sme sa mali chranit... :roll: Ved je to jedno ci tu maju alebo nemaju viza... Cim viac ich tu bude chodit a odchadzat s usmevom na tvari, tym lepsie na tom budeme (mozno zacnu vyrabat mapy na ktorych aj sme zaznamenani...)
Hmm, tak toto je bohuzial filozofia malych- chudobnych, zakomplexovanych ludi, tak ako ked pridu napr. blavaci do nejakeho slovenskeho zapadakova a vsetci sa z nich idu posrat (zaroven ich nenavidia), pokial z nich citia prachy. A ked pretiahnes nejaku lokalnu cajocku, vypisuje ti sms_ky este rok po tom ako si jej natrhol prdel, pretoze caka, ze ju v BA privitas a ona pride na cervenom koberci len preto, ze doma je hviezda. Takto nejak posobi ten tvoj argument, ktory ma vsak realny zaklad, bohuzial. Mna sameho nenormalne seru regionalne rozdiely, ktore ludi motivuju mysliet takymto nedostojnym sposobom...

PS: Ten kto by sem chcel prist a splnal by vizove podmienky podobne tym, ktore zavideli oni voci nam, nemal by so vstupom problem- r e c i p r o c i t a.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:kasli na USA ale ver ze keby bol export zakazany(aj bol az do padu rezimu)tak co by si doma robil - nemal by si pocitac, internet a vela inych veci ktore vymysleli v USA :wink: takze tazko by si to sem dostal vobec nelegalne...mozno je to trochu retro prispevok ale to sa mohlo kludne stat :wink:
mam strach... je to hypoteza... ja nevravim o embargu v minulosti ale v sucastnosti a buducnosti...
je tu EU ako navacsi spolocny trh na svete, je tu Cina a ostatni azijsky "tigry" kde sa produkuje skoro 80% vsetkych veci ktore si mozes kupit (aj ked to ma vysacku Nike)
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Tomasito napísal:Hmm, tak toto je bohuzial filozofia malych- chudobnych, zakomplexovanych ludi, tak ako ked pridu napr. blavaci do nejakeho slovenskeho zapadakova a vsetci sa z nich idu posrat (zaroven ich nenavidia), pokial z nich citia prachy. A ked pretiahnes nejaku lokalnu cajocku, vypisuje ti sms_ky este rok po tom ako si jej natrhol prdel, pretoze caka, ze ju v BA privitas a ona pride na cervenom koberci len preto, ze doma je hviezda. Takto nejak posobi ten tvoj argument, ktory ma vsak realny zaklad, bohuzial. Mna sameho nenormalne seru regionalne rozdiely, ktore ludi motivuju mysliet takymto nedostojnym sposobom...

PS: Ten kto by sem chcel prist a splnal by vizove podmienky podobne tym, ktore zavideli oni voci nam, nemal by so vstupom problem- r e c i p r o c i t a.
To ty o com tu rozpravas??? Myslim ze si absolutne nepochopil ten prispevok... Dristas
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

mne je to s tymi vyzami uplne ukradnute - az na jednu vec, ked musime mat viza my do ameriky, tak aj americania k nam. a mali by sme ich davat presne v takom pomere vyhovel/nevyhovel ako ich davaju oni nam. tak by to bolo spravodlive - a napriklad keby k nam isiel nejaky USA sportovec na nejake podujatie, tak mu viza nedat, aby ti nasi vyhrali :D (tak to urobili americania jednemu nasemu boxerovi co tam isiel na majstrovstva sveta pred par rokmi)
Tomasito
VIP
VIP

Retsko napísal:To ty o com tu rozpravas??? Myslim ze si absolutne nepochopil ten prispevok... Dristas
"Blablabla..." :roll:
No... pred takym mnozstvom amikov, co sem donesu dolace by sme sa mali chranit... :roll: Ved je to jedno ci tu maju alebo nemaju viza... Cim viac ich tu bude chodit a odchadzat s usmevom na tvari, tym lepsie na tom budeme (mozno zacnu vyrabat mapy na ktorych aj sme zaznamenani...)
Co ti nie je jasne? Reagoval som na tento tvoj nazor- ak ti unika suvislost mojej reakcie, nechaj si ju niekomu vysvetlit...
Napísať odpoveď