ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Dropdead: slovaci to maju v krvi, nebudu platit ani len euro naviac ked nemusia. Neverim keby dali poviny poplatok 1-2e mesačne, žeby odišli zo zuna. Maximalne tak študenti na strednej škole a pritom ohľadom internet bankingu, platieb, pohybu peňazi kazdy uzivatel zuna bol iba pozitivny co som videl v diskusiach.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

M4jk1:-) napísal:Dropdead: slovaci to maju v krvi, nebudu platit ani len euro naviac ked nemusia.
iba blby clovek plati za nieco co nemusi
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

M4jk1:-) napísal:Dropdead: slovaci to maju v krvi, nebudu platit ani len euro naviac ked nemusia. Neverim keby dali poviny poplatok 1-2e mesačne, žeby odišli zo zuna. Maximalne tak študenti na strednej škole a pritom ohľadom internet bankingu, platieb, pohybu peňazi kazdy uzivatel zuna bol iba pozitivny co som videl v diskusiach.
To má rovnako každá jedna banka.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

M4jk1:-) napísal:Neverim keby dali poviny poplatok 1-2e mesačne, žeby odišli zo zuna.
Jasne ze by odisli, odpoved na to si uz dostal:
beardie napísal:...lebo mBank
Doplnim, ze dnes je tu aj FIO, Ficov ucet zadarmo, rozne bezplatne ucty pre studentov alebo pre vsetkych s podmienkami - narozdiel od Zuno maju aj pobocky s moznostou vkladov a vyberov.

Na Slovensku moze mat Zuno asi 100 tisic(?) zakaznikov, kolko percent z nich ale ucet aktivne vyuziva a kolko percent si zobralo odmenu 10 ci 20€ a ucet nepouziva(lo) vobec, alebo len vynimocne?
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

Dnes sa bol brat pytat v tatrabanke ako je to s tym prechodom od ZUNA k nim a ponukli mu tu istu ponuku čo niekto postoval vyssie tatra personal na 3 roky zadarmo no bez tej darcekovej poukazky 30€... tak to asi plati pre vsetkych, najprv som myslel ze je ta ponuka len pre ludi s vyssimi obnosmi penazi na ucte, ale asi to davaju kazdemu(brat tam mal cca 80€)
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

supersonic: tu ponuku ma kazdy aspon teda ja zial nepatrim k tym ktori maju vyssi obnos penazi na ucte :(

ja este cakam na ten telefonat ktory bol pisany v tom ozname, dopytam sa na ostatne veci a ak to co budem potrebovat bude za 0€ na tie 3 roky, tak zacnem s prechodom k nim
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

no napr mne tato ponuka vobec neprisla, posledne čo mi prislo bolo ze pracuju na individualnej ponuke pre mna a mam cakat na dalsie info :D preto som tak nejak usudil ze to asi nebude pre vsetkych
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

Mne už volali cca pred 7-10 dňami a hovorili o vyššie spomenutej ponuke vrátane 30 € bonusu/ poukážke a či teda môžu spraviť prechod do Tatra banky.... a v najbližších dňoch má prísť kuriér aj so zmluvou a kartou.
V akom poradí oslovujú klientov, neviem. Účet v Zune mám asi 2 roky, aktívne ho používam a mám aj sporenie so slušnou sumou... Priateľka má Zuno asi 1/2 až 1 rok a využíva len terminovaný vklad s ešte vyššou sumou ako mám ja, ale jej sa zatiaľ nikto neozval :).
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

tiež čakam na kuriera, myslim ze ponuka sa odmietnuť nedá a mam 3 roky pokoj, kym to je zadarmo nemam čo riešiť a technicky je tatrabanka TOP aspon čo som počul a bankomaty su tiež všade
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

V decembri som siel na par dni do zahranicia, tak som si aktivoval UCET PLUS a teraz si ho mozem zrusit az po 2 mesiacoch?
Chcel som od 1.1.2017 mat opat klasicky UCET bez poplatkov.

Kukajte, co mi odpisali:
Pri spracovaní Vašej požiadavky o zrušenie aktívnych služieb ÚČET PLUS a SMS PLUS sme zistili, že v mesiaci december ste vykonali zmenu typu účtu z ÚČTU na ÚČET PLUS, pričom zmenu je možné zrealizovať len jedenkrát za mesiac. O zmenu typu účtu si môžete požiadať až v mesiaci január 2017. Vaša požiadavka bude spracovaná a zmena bude aktívna od nasledujúceho mesiaca od spracovania žiadosti, t.j. od mesiaca február 2017.
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Ja som ucet neppuzival takmer vobec, ale ponuka na 3 roky zadara v tb prisla. Takze je to pre vsetkych :)
ONdr3j
Professional
Professional

tak dnes mi volali a zajtra mam stretnutie v TB ako bolo hore vyssie spomenute, ucet zadarmo od TB na 3 roky, to sa asi neodmieta a tiez si myslim ze TB je jedna top banka ale doteraz ma vzdy odradil 7€ poplatok za ucet
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

ONdr3j napísal:tak dnes mi volali a zajtra mam stretnutie v TB ako bolo hore vyssie spomenute, ucet zadarmo od TB na 3 roky, to sa asi neodmieta a tiez si myslim ze TB je jedna top banka ale doteraz ma vzdy odradil 7€ poplatok za ucet
daj vediet, ci aj 30 eurovu kartu ti ponuknu, dik
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ja som tam mal odloženú 100vku na prípadné viamo platby, inak ma účet u nich nezaujal na aktívne používanie.

Som zvedavý či príde ponuka, ktorá ma vôbec netrápi :).
ONdr3j
Professional
Professional

v telefone mi ju ponukli tak uvidim co zajtra, urcite dam vediet
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mne ponuka este na prechod do TB neprisla. Ale rozmyslam, ze to ani nespravim, nakolko mi TB nevonia. Jedinu vyhodu na tie tri roky vidim v moznosti vkladov a vyberov priamo v banke (ktore budu zrejme za poplatok) a mnozstvo bankomatov. Aku kratu chce TB davat k tomu uctu, vie niekto???
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Visa Electron ale vieš kupiť aj maestro card za nejaky mesačný poplatok. Inak pani čo mi volala tak to bol asi najhorší zažitok so zakaznickym servisom a keby som nechcel ten učet tak jej zložim a asi aj vyfakujem. Povedal som že nemozem telefonovat nech zavola za 15 min, ona že OK a spustila formulky o suhlase s nahravanim hovoru a pristupom do databazy s mojimi udajmi a blablabla a kym to všetko odrecitovala prešli minimalne 3-4 minúty a ked som povedal ze ok, ok suhlasim len nech uz zlozi zacala mi rozpravat o karte zadarmo a všetky podrobnosti. Navyše nemyslim ze človek čo račkuje by mal pracovat na zakaznickej linke, človek si musi domyslat čo vlastne vraví ked vynecháva pismeno R
ONdr3j
Professional
Professional

hojko, na to som sa spytoval a vklad na ucet by mal byt zadarmo, aspon co mi povedal po telefone, ja sa urcite zajtra na to este opytam
a aj kartu mi hovoril aka tam bude ale nazov si uz nepamatam, to ma az tak nezaujima, skor ma zaujimalo ci s nou budem moct platit cez internet, to ma jedine zaujimalo ale popytam sa este
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

hojko napísal:Mne ponuka este na prechod do TB neprisla. Ale rozmyslam, ze to ani nespravim, nakolko mi TB nevonia. Jedinu vyhodu na tie tri roky vidim v moznosti vkladov a vyberov priamo v banke (ktore budu zrejme za poplatok) a mnozstvo bankomatov. Aku kratu chce TB davat k tomu uctu, vie niekto???
Bez poplatku a karta je Visa Electron..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Visa Electron nechcem, nakolko to tusim nie je embosovana karta (aspon nie tu, ktoru mam od SLSP). Problem s Visa Electron byval v internetovych platbach, to by vsak uz problem nemal byt. Ale problem je v zahranici pri akceptacii karty v samoobsluznych benzinkach niekde v Alpach, platby v hoteloch atd..., pretoze niekde su akceptovane vyhradne len embosovane karty a myslim, ze tie bezinky ine ako embosovane karty neberu. A nejaka Visa Classic uz bude zrejme za vyssi poplatok.
Napísať odpoveď