Aky antivir ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aky antivir ?
René: Vsak to tam mas predsa napisane a pise sa o styroch zariadeniach: https://www.eset.com/sk/domacnosti/prod ... rity-pack/
http://www.digicom.sk/1283450/eset-fami ... iacov.html
Rozdeľte ochranu medzi 4 zariadenia, či už vlastníte PC, Mac, smartfón alebo tablet.
Cize 4 zariadenia, slovom styri.
http://www.digicom.sk/1283450/eset-fami ... iacov.html
Rozdeľte ochranu medzi 4 zariadenia, či už vlastníte PC, Mac, smartfón alebo tablet.
Cize 4 zariadenia, slovom styri.
Takže mi vravel blbosť. Ako je to s tým, či to kúpim priamo z esetu alebo napr. z alzy? Je v tom rozdiel/výhody?
-
hojko
Site Admin
Rozdiel bude len v cene. Eset ma zrejme fixnu cenu za ktoru to predava, nechava si tam asi rezervu na zlavy, ktore mava. A predajcovia to kupuju za nakup a je na nich za kolko to dalej predaju. Podobne byva aj Sygic, ze niekedy za to oplati kupit u nich na webe, inokedy cez iny shop. Pripadne sa opytaj rovno v dakej Alze alebo v Esete, ze ci je tam rozdiel. Ale myslim si, ze pojde o uplne rovnake produkty.
Ok ďakujem hojko
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Kedže Eset mi šľapol na prsty, zrejme odzvonilo voľne dostupným licenciám z netu. Akým antivírom ho nahradiť? Rozmýšľam aj o kúpe, ale zas nechcem za to dať veľa 
eset nie je free? pouzivam tiez Zonealarm
-
ja_som
Star
Kubiak, ako ti šliapol na prsty?
A čo kľúče z ebay?
A čo kľúče z ebay?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mal som licenciu na tri roky, po roku prestala fungovať. Chcel som reklamovať, ale užívateľ bol zmazaný.
-
ja_som
Star
Koľko si za ňu dal? Ja kupujem na rok za pár € ak náhodou prestane fungovať skôr, aby to tak nebolelo 
-
starysomar
Hardcore addict
-
ja_som
Star
OK, a?
Pár rokov som kupoval priamo od nich, bolo to okolo 70€ ročne, potom som si povedal, sr*ť ich ceny, keď to isté môžem mať za cca 12€.
Windows som upgradol z Home na Pro za pár €.
Office 365 som kúpil za pár €, prestal fungovať po niekoľkých mesiacoch, nevadí, kúpil som ďalší za pár párov € a fungujem už vyše roka na ňom.
Ja nemám problém si kúpiť software, ale za rozumnú cenu, nedám 100€ ročne za Office, ktorý využijem len príležitostne. Aj hry kupujem, nepirátim, ale len v akcii, alebo z rôznych shopov kde sú ceny hoooodne nižšie. Zdroje ma nezaujímajú, dôležitá je cena a funkčnosť kľúčov. Netrápi ma to, nehanbím sa za to, z môjho platu si to proste nemôžem dovoliť.
Pár rokov som kupoval priamo od nich, bolo to okolo 70€ ročne, potom som si povedal, sr*ť ich ceny, keď to isté môžem mať za cca 12€.
Windows som upgradol z Home na Pro za pár €.
Office 365 som kúpil za pár €, prestal fungovať po niekoľkých mesiacoch, nevadí, kúpil som ďalší za pár párov € a fungujem už vyše roka na ňom.
Ja nemám problém si kúpiť software, ale za rozumnú cenu, nedám 100€ ročne za Office, ktorý využijem len príležitostne. Aj hry kupujem, nepirátim, ale len v akcii, alebo z rôznych shopov kde sú ceny hoooodne nižšie. Zdroje ma nezaujímajú, dôležitá je cena a funkčnosť kľúčov. Netrápi ma to, nehanbím sa za to, z môjho platu si to proste nemôžem dovoliť.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Bola to smiešna suma. Ale zas pozerám na toto - https://www.extremepcshop.sk/cena/eset- ... 528101.htm
Ak by sa niekto chcel zložiť tak paráda. Ja potrebujem 2 licencie.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 5 min 26 sek:
Tak zakúpil som z ebay, za 3,80€ na polroka Eset Internet Security.
Ak by sa niekto chcel zložiť tak paráda. Ja potrebujem 2 licencie.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 5 min 26 sek:
Tak zakúpil som z ebay, za 3,80€ na polroka Eset Internet Security.
Tie ceny na ebay sú také smiešne, že aj keď ti po roku odíde trojročná licencia, stále sa ti to oplatí.. 
-
starysomar
Hardcore addict
Z môjho pohľadu ma ten antivirák "nedojal". Skrz čo po ňom toľkí túžia?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A aký používaš antivír ty? Pochváľ sa.
Akurát som si checkol na alze licenciu na Kaspersky, a podľa mňa 23€ na rok nie je až tak ohromne veľa... Koniec koncov kebyže sa mám rozhodnúť medzi eset a kaspersky, tak jednoznačne idem do kasperskeho
Pridám skúsenosť, ktorú mi potvrdil aj jeden známy. Ak máte kúpenú Eset licenciu cez eBay a končí vám platnosť, nemusíte hneď stresovať. Skúste chvíľu počkať, či sa neobnoví. Najnovšie Eset obnovuje licencie cez pôvodný kľúč - nie je potrebné zadávať nový. Takto sa mne na jednom PC aj známemu na ďalších dvoch PC obnovili končiace licencie kúpené z eBay na ďalšie obdobie. V mojom prípade to bolo o ďalšie tri roky.
Dik za informáciu, škoda že teraz mi končila trojročná licencia a kúpil som novu. Ta stara už nejde aktivovať...
-
starysomar
Hardcore addict
"A aký používaš antivír ty? Pochváľ sa."
Nerozumie, prečo "pochváľ sa".
Roky som platil DrWeb - než začal moc vyťažovať vtedajší komp. O Kasperskom viem, no neriešil som po...viac rokov používam CIS - Comodo Internet Security. Z viacerých dôvodov.
Raz-dvakrát mesačne prebehnem PC pomocou MBAR, KVRT, TDSS, prípadne jednorazovkou DrWeb Cureit.
Nerozumie, prečo "pochváľ sa".
Roky som platil DrWeb - než začal moc vyťažovať vtedajší komp. O Kasperskom viem, no neriešil som po...viac rokov používam CIS - Comodo Internet Security. Z viacerých dôvodov.
Raz-dvakrát mesačne prebehnem PC pomocou MBAR, KVRT, TDSS, prípadne jednorazovkou DrWeb Cureit.
Cim ta nedojal? Uspesnostou vo Virus bulletin 100, uspesnostou v metodike skenovania, v podpore, vo falosnych hlaseniach alebo v com ta nedojal NOD32?starysomar napísal: 09 mar 2021, 19:04 Z môjho pohľadu ma ten antivirák "nedojal". Skrz čo po ňom toľkí túžia?