ASUS sa zapne az na 2. krat

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

ASUS sa zapne az na 2. krat

Príspevok od používateľa Fuxxo »

zdravim vas, pred tyzdnom som si kupil notebook ASUS K73SD-TY081. klasicky som do neho pukol WIN 7 pro 64bit co uz 2 roky pouzivam na desktope a instaloval som ho do viacerych PC a nebol problem pri ziadnej instalacii... na tomto notebooku mi pri instalacii napisalo, ze

x Zlyhanie inicializacie procesu prihlasenia
Inicializacia procesu interaktivneho prihlasenia zlyhala, podrobne informacie najdete v denniku udalosti.

to bolo v pohode, nestretol som sa s tym, ale win nabehol... potom som notas vypol a na druhy den som ho chcel zapnut a nabehla obrazovka s napisom asus, potom cierna obrazovka ako pri restarte a zase obrazovka asusu... a netusim preco. vypnem notas cez tlacidlo zapnutia, zapnem ho a win normalne nabehne ako keby sa nic nedialo...

ako nie je problem, win fnguje, len ci nahodou niekto nevie preco ho nahodi az na druhy krat...

nechapem to, lebo tyzden pred kupou mojho, som rovnaky win, z rovnakeho DVD daval do dalsieho notebooku, konkretne ASUS K73SV-TY454V a tam ziadny problem, funguje ako ma...
pablo64
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ASUS sa zapne az na 2. krat

Príspevok od používateľa pablo64 »

Vyriesil si to ?
Mam podobny problem z Ntb hp ,system mi nabehne az ked 2x zapnem ntb . Prvykrat nabehne logo a ostane tmava obrazovka , rep. svieti ale v tmavom pozadi
Vo Win 7 mi to nerobilo iba teraz vo W 10 .
Ma niekto nejaku radu _ ? Vdaka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tiez sa mi to stalo na notebooku Asus Zenbook - najskor logo, potom cierna obrazovka. Po tom ako prebehol niekedy pocas decembra Windows update, dake aktualizacie, aktualizoval som manualne driver k wifi karte, tak sa mi to uz hadam posledne dva tyzdne nestalo ani raz. Predpokladam, ze to bola chyba vo Windowse alebo dakeho ovladaca.
pablo64
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pablo64 »

Aha , tak asi najskor ovladac , len neviem aky ?
Graika a chipset ako aj vsetko mam nainstalovane v poriadku , no uvidim ci vyjde dajaka oprava
Vdaka

//autoeditácia príspevku (03 Jan 2017, 21:30)
no mal si pravdu , stiahli sa nejake ovladace a uz to ide na supa
Napísať odpoveď