4ka a net
Re: 4ka a net
Hej, do 4ky a tam všetko osobne vybavia asi sa to da aj cez internet ale s tým nemám skúsenosť, čo sa týka signálu niekde síce nie je, ale za tu cenu je to nenormalne
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Do Telekomu chodiť nemusíš. Pôjdeš iba do 4ky požiadaš o prenos čisla a oni vybavia všetko. Alebo teda požiadaš o to cez internet a kurier ti prinesie podpísať zmluvu a SIM kartu.
Super, konecne niekto rozhybal stojate vody u operatorov. A este jedna q: ked je program s nekonecnym netom tak fakt mozes preniest mesacne povedzme 50gb LTE rychlostou? Alebo iba o malo pomalsie? To by bolo fakt dobre za tie money
Je tam fup 70 GB/týždeň. Len pozor na obmedzenie rýchlosti na p2p a ip TV + stream a youtube.
Ake je prosimta presnejsie to obmedzenie na youtube? Aspon fullhd to dufam potiahne.
Pozri si podmienky, ak si dobre pamätám, tak tam bolo číslo 2 mbit. Myslím že na mobil je to ešte v pohode, ja som to chcel ako wifi hotspot pre 3 mobily a tablety, prípadne horizon go od upc a to už je niekde inde...
Skusal si to aj cez anonym vpn?
Nie.
Ja som iba kúpil sim na skúšku, či tam vôbec chytím signál, odmeral som rýchlosť a to je všetko. Ja pôjdem nakoniec do toho riešenia za 100€.
Ja som iba kúpil sim na skúšku, či tam vôbec chytím signál, odmeral som rýchlosť a to je všetko. Ja pôjdem nakoniec do toho riešenia za 100€.