Určite vidíš, že to nie je veľa. Bol by som rád, ak by sa priemerné pozretie jedného videa vyšplhalo aspoň na úroveň toho momentálne najsledovanejšieho (115 videní). Doteraz to boli krátke kvalifikačné, poprípade tréningové videá. V posledných dňoch som pridal prvé videá z pretekov. Netuším ako veľmi sa to vyšplhá, uvidíme to za pár dní. No dúfam, že práve tieto to rozbehnú.
Po kvalitatívnej stránke videa sa to snažím udržať na FHD a 60 FPS. Súbory sú tým pádom väčšiu, no zatiaľ ma to neodradilo. Po obsahovej stránke sa sústreďujem len a len na jazdu. Myslím, že jazda na hrane a kvalitné súboje dokážu nahradiť rozprávanie okolo toho počas videa.
Linky v podstate posielam len na CZ/SK Sim Racingové weby. (Hojko je v podstate výnimka, ale aj to po dlhšej dobe). Určite by som bol rád, keby sa to nejako ďalej rozšírilo bez toho, aby som musel spamovať stránky ktoré sa primárne tomu nevenujú (čo ale nerobím).
//autoeditácia príspevku (10 Okt 2017, 11:21)
Kvalifikácia:
Preteky:
guess.whoo: Zhliadnutia sú cca také ako pri ostatných videách. Ale doba pozerania išla rapidne hore (prvé 2 preteky).
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2017, 17:26)
Levente Zári GTE CUP 1. Race
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2018, 22:22)
Od začiatku mojej Sim Racing ,,kariéry,, som jazdil len a len na TV. Či to bolo Assetto Corsa, iRacing alebo na začiatku F1 2012 na PS3.
Zvykol som si na to, veď prečo nie. Vtedy som ešte ani o triple screen nesníval nie to ešte o virtuálnej realite.
Ale nadišiel čas, keď som si povedal, že to musím posunúť na vyššiu úroveň. Ostatné vybavenie je OK, ostával len obraz. Rozhodol som sa pre VR a rozhodne to neľutujem !
A preto by som Vám rád ukázal moje prvé VR video. O to lepšie, že sa jedná o monopost F1. Dúfam, že sa Vám to bude páčiť.

McLaren MP4-30