Den odchodu
Den odchodu
Zdravím, rátate aj deň odchodu ako deň, že koľko dní ste tam boli?
Napríklad, prišli ste ste niekam 1.1. 2016 a odišli ste 3.1.2016 poviete že ste tam boli 2 alebo 3 dni?
A keď poviete že idete niekam na 2 dni, rátate to aj s odchodom? Teda napríklad keď idete 1.1.2016 na dva dni niekam. Tak to beriete, že odchádzate 3.1.2016 alebo ešte v priebehu 2.1.2016?
Áno, viem, že mnohí si myslíte že som troll. Smutnou pravdou je, že za posledné dni som sa v tomto naozaj poplietol a potrebujem si to rýchlo opäť ujasniť.
Ďakujem a ospravedlňujem sa.
Napríklad, prišli ste ste niekam 1.1. 2016 a odišli ste 3.1.2016 poviete že ste tam boli 2 alebo 3 dni?
A keď poviete že idete niekam na 2 dni, rátate to aj s odchodom? Teda napríklad keď idete 1.1.2016 na dva dni niekam. Tak to beriete, že odchádzate 3.1.2016 alebo ešte v priebehu 2.1.2016?
Áno, viem, že mnohí si myslíte že som troll. Smutnou pravdou je, že za posledné dni som sa v tomto naozaj poplietol a potrebujem si to rýchlo opäť ujasniť.
Ďakujem a ospravedlňujem sa.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Den odchodu
Tretia tema, ale urcite nou zabavis kopu ludi. Ako ti uz bolo spomenute v inych temach, tak aj tu zalezi od konkretnej situacie. Ak pride 1.1. niekde o siedmej rano, tak urcite pocitam aj ten den. Ak tam pridem o desiatej vecer, tak ten den pocitat nebudem. To iste s odchodom - ak idem prec o siestej rano, tak ten den uz nebudem pocitat a ked az vecer, tak ho zapocitam. A opat je jednoducsie k tomu dodat, ze pridem 1.1. o siedmej rano, na tri dni, takze domov pojdem 3.1. vecer.
hojko napísal:Tretia tema, ale urcite nou zabavis kopu ludi. Ako ti uz bolo spomenute v inych temach, tak aj tu zalezi od konkretnej situacie. Ak pride 1.1. niekde o siedmej rano, tak urcite pocitam aj ten den. Ak tam pridem o desiatej vecer, tak ten den pocitat nebudem. To iste s odchodom - ak idem prec o siestej rano, tak ten den uz nebudem pocitat a ked az vecer, tak ho zapocitam. A opat je jednoducsie k tomu dodat, ze pridem 1.1. o siedmej rano, na tri dni, takze domov pojdem 3.1. vecer.
dakujem
Prazdniny no. Clovek musi nejak zabit nudu.
hej áno rozumiem, ale ak mi niekto povie, že bol tam od 1.1. do 3.1., a nedá mi ďalšie info kedy odchádzal, tak ako mám vedieť či tam bol 2 alebo 3 dni?hojko napísal:Tretia tema, ale urcite nou zabavis kopu ludi. Ako ti uz bolo spomenute v inych temach, tak aj tu zalezi od konkretnej situacie. Ak pride 1.1. niekde o siedmej rano, tak urcite pocitam aj ten den. Ak tam pridem o desiatej vecer, tak ten den pocitat nebudem. To iste s odchodom - ak idem prec o siestej rano, tak ten den uz nebudem pocitat a ked az vecer, tak ho zapocitam. A opat je jednoducsie k tomu dodat, ze pridem 1.1. o siedmej rano, na tri dni, takze domov pojdem 3.1. vecer.
Prepáč že ťa s tym otravujem ale chcel by som to už mať na 100% ujasnené. Mne kebyźe to niekto hentak povie tak to beriem ako 2dni.
spytas sa hogta6 napísal:tak ako mám vedieť či tam bol 2 alebo 3 dni?
beardie napísal:spytas sa ho
aha, takze z tohoto sa presne nedá určiť koľko dní tam bol?
-
Grim
Darca
Keď niečo robíš od jednej do tretej, robíš to dve hodiny. Ak niekde si od 1.1. do 3.1. tak si tam dva dni. Kapišto?
Cize si tam prveho, druheho a tretieto, podla tvojej matematiky dva dni, ze? Cize ked niekde prides v pondelok a v stredu odchadzas, tak si tam pondelok, utorok a stredu, takze fakticky 2 dni, zvysok tyzdna stvrtok, piatok, sobotu a nedelu si uz doma (4 dni), takze z toho plynie, ze tyzden ma len 6 dni, dobre pisem?Grim napísal:Ak niekde si od 1.1. do 3.1. tak si tam dva dni.
heker napísal:takze z toho plynie, ze tyzden ma len 6 dni, dobre pisem?
Takto nejak...
Ked si tam od pondelka 15:00 do stredy 15:00, tak si tam dva dni. Ked od 10:00 do 18:00 tak si tam 2,33 dna... A tak dalej, mozeme ist aj do narocnejsich zlomkov.
Zlomky som tu zatial nevidel, len desatinne cisla zaokruhlene na 2 desatine miesta, inak povedane zaokruhlene na stotiny. Ved o tom je tato tema, ze kedy prides, kedy odides, ze to skor zalezi na casu, pised za to od zaciatku tejto temy. Grim nic take nespecifikoval, takze si si doplnil co ti prislo vhod. Bez konretizovania to nie je jasne.
Ale ide o to, ze cele tri dni to nikdy nebudu. Maximalne to moze byt 2,99 dna alebo ked uz tuzime po zlomkoch, 2 cele a 86399/86400 - od PO 00:00:00 do ST 23:59:59. Tri cele su to az od pondelka do stvrtka.
Uz sa nad tym nejdem radsej zamyslat, lebo som sa aj ja nechal vyprovokovat tymto myslitelom, co nas tu trolli uz dva tyzdne s datumom a casom.
Uz sa nad tym nejdem radsej zamyslat, lebo som sa aj ja nechal vyprovokovat tymto myslitelom, co nas tu trolli uz dva tyzdne s datumom a casom.
Cele tri dni to nebudu, ale moze to byt viac ako dva a pol dna, po zaokruhleni tri. Alebo sa mozes na to divat z poctu dni ako je pondelok, utorok a streda. Cize ak si aj dosiel vecer, mozes zapocitat aj pondelok, potom utorok a aj kusok zo stredy kym si tam. Moznosti je vela, pohladov na to je viacero.
No dobre takže, kebyže idete na ukrajinu v pondelok, a prídete tak na večer okolo 5. hod. a budete tam celý utorok a v stredu na večer sa vrátite. Tak poviete, že tam idete na 2 alebo na 3 dni?
Teda v pondelok idem na Ukrajinu na xxxx dní. ?
Teda v pondelok idem na Ukrajinu na xxxx dní. ?
Hej, na X dní, to sedí
-
Grim
Darca
Už viem, akú daľšiu tému by si mohol založiť.
Keď povieš, že si si kúpil červené auto, tak ako veľmi je to auto červené? Je to taká pastelová červená, alebo hasičská sýta červená?
Keď povieš, že si si kúpil červené auto, tak ako veľmi je to auto červené? Je to taká pastelová červená, alebo hasičská sýta červená?
Nie, ďalšia téma bude, že v pondelok ide na ukrajinu na 4 dni. Otázka znie, kedy sa vráti? Streda, štvrtok, piatok? 
podla mňa štvrtok večer alebo piatok ráno inak neviembaldorex napísal:Nie, ďalšia téma bude, že v pondelok ide na ukrajinu na 4 dni. Otázka znie, kedy sa vráti? Streda, štvrtok, piatok?
Radsej keby sa sem uz nikdy nevratil...baldorex napísal:Nie, ďalšia téma bude, že v pondelok ide na ukrajinu na 4 dni. Otázka znie, kedy sa vráti? Streda, štvrtok, piatok?
-
snovakorama
Novice
Mať tvoje problémy, tak sa pôjdem zavesiť do piatich minút maximálne