Policia meranie rychlosti
Policia meranie rychlosti
Zdravim, dnes som siel s kamaratom a trocha sme sa nahanali. Ja som bol zaním asi 15-20metrov. Je mozné ze oprotiidúce auto nás namero? Nebol to blesk len akokeby blikol dialkovymi. cca 2 metre pred kamaratovym autom.
Re: Policia meranie rychlosti
A? Bleska maju v strede pod SPZ, je dobre viditelny ked sa blysne. Alebo pouzivaju infra a to je zase lahky a slabsie viditelny cerveny zablesk. Dialkove svetla s tym nemaju nic, skor ti blikol, lebo ste isli ako debili alebo naskocil na jame, dvihlo mu malo auto a tebe sa zdalo, ze ti blikol.
Ale aj tak čakaj poštu v najbližších dňoch.. 
Sme na Slovensku takže v najbližších rokoch 
Brm, cakat moze tak pohladnicu k Vianociam, ktora este neprisla.
heker.. to je jedno, ale určite mu niečo príde k tej naháňačke.. naháňať na ceste sa predsa nemá! 
Ak to niekoho zaujima, mozem sem dat video z nasej "nahanacky" kde nas biela fabia vyfotila z protismeru troch tak, ze ani neblikla
ak mozes postni zaujima ma to a urcite nebudem sam.
btw. nebolo to doteraz tak ze v protismere iduci radar nemoze namerat auto iduce "proti" nemu?
btw. nebolo to doteraz tak ze v protismere iduci radar nemoze namerat auto iduce "proti" nemu?
Nebolo. Bezne tak merali v protismere.
Troch naraz? To museli mat rychle prsty.
Predpokladam, ze potrebuju tri samostatne nerozmazane fotky.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
melonSVK - Radar foti automaticky, to nie je fotene mobilom, kde ty musis klikat, aby ti to ofotilo 
Troch naraz a este vrazenych v sebe.
Idem vypytat link, kamos mal v aute kameru a ma to neverejne tak to neviem na jeho channeli najst.
//
650+400+400
Idem vypytat link, kamos mal v aute kameru a ma to neverejne tak to neviem na jeho channeli najst.
//
650+400+400
Moc tam toho nebolo teda vidiet.
A co by si tam chcel vidiet z dashkamery ked ta za bieleho dna zmeria neoznacena biela fabia v protismere?
Ci mas nejake superschopnosti o ktorych nevieme?
Ci mas nejake superschopnosti o ktorych nevieme?
Fabia sa na videu objavi v case 00:55, ale tazko povedat, ze ci je to radar. Gulu na maske nevidiet, blesk tiez nie, povestnu ciernu antenu tiez nie, Multaradar by bol za maskou alebo Polcam za oknom, ale Polcam je GPS radar a tie v roku 2013 u nas este neboli. Ty mi vsak mozes prezradit tvoje superschopnosti, ze na zaklade coho si Fabiu identifikoval ako radar, podla domyslania alebo ste sa pytali na to policajta?
Pardon, neuvedomil som si, ze nie je celkom jasne ako to prebiehalo, beriem späť.
Na konci videa nas odstavila prva hliadka. O minutu prisla biela fabia (cas 0:55) - druha hliadka s "vysledkami".
Bol som prvy odstaveny, ked mi zadrel kolko som isiel okamzite mi vyvratil moje prvotne upokojenie ze ma nemohol zmerat lebo tu hliadku co nas odstavovala som si vsimol skor ako sme boli v priamej vizualnej linii.
Na konci videa nas odstavila prva hliadka. O minutu prisla biela fabia (cas 0:55) - druha hliadka s "vysledkami".
Bol som prvy odstaveny, ked mi zadrel kolko som isiel okamzite mi vyvratil moje prvotne upokojenie ze ma nemohol zmerat lebo tu hliadku co nas odstavovala som si vsimol skor ako sme boli v priamej vizualnej linii.
Taketo presne nacasovanie sa stane asi raz za zivot 
To ti ani nebudem hovorit ze sme sli z Kosic do Rimavskej soboty a cca 80 km tempomat 90tka, vedeli sme ze pekny letny den bude zly cas na taketo ulety no nevydrzal som (cele to bolo koli mne, predbiehali sme nejaku dodavku a nejak sa mi uz nechcelo ubrat, tak som zobral kamosa na Astre 2.0Turbo tomu tiez nebolo treba 2x hovorit, samozrejme kamos na Mondeu ST220 3.0V6 siel s nami no a hned co som to rozbehol na 160 bang radar a vsetkych a to som mal kvazi stastie, lebo ten usek kde nas odstavovali uz bola 70tka, sice pre mna to uz bolo ajtak jedno...)
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
"pripravte si doklady" bolo poucenie o pravach pri zasahu do prav a slobod? 
Krasa. Co si im povedal na svoju obhajobu? Zena v porodnici, ci iny hojko.com evergreen?