Čap riadenia-Seat Ibiza 6L

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Čap riadenia-Seat Ibiza 6L

Príspevok od používateľa dekarbon »

Ahojte,chel by som len vedieť jednu vec ohľadom čapu riadenia.bol som na jame a pozeral som is napravu konkretne som skúšal či je vporiadku čap riadenia tak som sa snazil rukou snim pohnúť či nemá volu a dalo sa snim pohnúť a nebolo na to treba ani velku silu islo to pomerne lahko čo neviem či je dobré a keď mi riešili kolesá v pneuservise a mal som možnosť sa na čap pozrieť aj zo strany kolesa nielen zo spodu tak bola už porušená manžeta.Pri jazde zatial mi nič do riadenia netrasie,všetko je pocitovo pevné, auto drží stopu aj keď idem povedzme 90 a pustim volant na par sekund tak auto krasne drzi stopu uplne ako keby islo v kolajniciach,len tym čapom som si neni fakt istý či to tak má byťl, že som to pohol rukou, alebo by to malo byť tak pevne, že rukou to nemam šancu pohnuť..toto fakt neviem.odpoveď na tuto otazku by mi pomohla k jasnemu zaveru či je ten čap vadný alebo nie.Diki moc.
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Čap riadenia-Seat Ibiza 6L

Príspevok od používateľa heker »

Co ti na to povedal mechanik? Cap riadenia velka polozka nie je, vymena nie je tiez zlozita, len potom este geometria.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

No v servise som stym zatial nebol len som chcel vediet vas nazor ci niekto nevie lebo zaktra mi dojde komplet cela nova naprava vsetky capy tycky stabilizatora tycky riadenia a dalsie veci do zasoby len som chcel vediet ci niekto nevie ze ked sa da tak s capom pohnut ci je vadny alebo je to normalny stav
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem ci je cap vadny, skor si to myslim o tebe :D
dekarbon
King
King