Novo poskladana zostava - Nejde obraz
Re: Novo poskladana zostava - Nejde obraz
Win10 mas aktualizovany? Mas tam uz Anniversary update? Kaspersky mas stiahnuty najnovsi build instalacky?
Ak stiahol ISO teraz , tak má určite Anniversary.
spustal som windows update aj rucne aby som si bol isty ze aktualizacie mam vsetky a teraz nevyhladal ziadne predtym sa nejake instalovali.
Ako zistim ci mam ten vyrocny update (ISO som stahoval vcera)?
Skusal som napriklad aj tuto verziu Kaspersky Total Security (okrem inych): 17.0.0.611en_11484
Ako zistim ci mam ten vyrocny update (ISO som stahoval vcera)?
Skusal som napriklad aj tuto verziu Kaspersky Total Security (okrem inych): 17.0.0.611en_11484
Starý win nestiahneš.
takze by to malo byt ok s tym updateom nie?
PS: Nejde mi nainstalovat viacero veci:
Itunes - Zobrazuje sa kod chyby 2502 a 2503
Drivery na USB 3 - Zobrazuje sa chyba: Pri otvarani suboru dennika instalacia nastala chyba Skontrolujte ci zadane umiestnenie suboru dennika existuje a ci sa don da zapisovat.
PS: Nejde mi nainstalovat viacero veci:
Itunes - Zobrazuje sa kod chyby 2502 a 2503
Drivery na USB 3 - Zobrazuje sa chyba: Pri otvarani suboru dennika instalacia nastala chyba Skontrolujte ci zadane umiestnenie suboru dennika existuje a ci sa don da zapisovat.
Mam pocit, ze ty mas viac chyb a problemov, nez je normalne. Skus mozno pozriet inu verziu Win, toto sa mi nezda uplne normalne.
Daj si ručne vyhľadať aktualizácie Win a ak máš net , tak trošku počkaj, Win si zvykne doinštalovať ovládače.Pozri sa do správca zariadení.
s tymi ovladacami v podstate neni problem oni su nainstalovane (podla device managera) ale ja som ich rucne nenainstaloval, len som chcel povedat ze pri viacerych veciach nejde instalacia
uvazoval som ze obnovim vyrobne nastavenia a skusim znovu ale uz tam mam vacsinu veci a nechce sa mi to robit odznova
uvazoval som ze obnovim vyrobne nastavenia a skusim znovu ale uz tam mam vacsinu veci a nechce sa mi to robit odznova
Najskôr dám do poriadku Win, ovládače , aktualizácie a až potom niečo inštalujem.A správanie OS nie je v poriadku.Spravil si čistú inštaláciu Win cez boot ?
ano cistu +format disku cez boot. Myslel som si ze su to "blbosti" co sa podari vyriesit relativne rychlo necakal som ze to dojde az na forum. Preto som instaloval
-
Daniel9911
Professional
ja nakupujem key na windows cez kinguin pre pro verizu je to tuším 25 euro. Zatiaľ som kupoval len key na Windows 7 home premium a všetko funguje ako má akurat som to musel aktivovať telefonicky .
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
na skusku by som tam hodil warez verziu ako cisty install a potom opakoval postup
a nebude lepsie znova skusit oficialne iso stianute zo stranky MS?
Ako prvé čo robím pri novej doske je kontrola a aktualizácia biosu.Takže si aktualizuj bios a nainštaluj ešte raz Win10 , ktorý už máš stiahnutý.
bios som aktualizoval uz davnejsie ked nefungovali USB porty este vo W7
Aha , takže máš aktuálnu verziu , Z170 PRO GAMING BIOS 3016 ?
Mal si pravdu nebol aktualny. Nevedel som ze za poslednych par dni vysiel zase dalsi bios ale uz som ho aktualizoval na 3016
Pochybujem, ze ten bios pomoze.
nepomohol ale ani som to necakal myslim ze 4040 chcel tym len povedat ze je dobre mat aktualny bios vzdy
V pondelok skusim teda znovu cisty install
V pondelok skusim teda znovu cisty install
Obraz musi ukazovat na kazdej verzii biosu, inak by ta doska nebola pouzitelna. Ja najskor riesim Windows, az potom bios. Ale pokial ma to napadne, tak najskor pozriem bios. Ten bios az tak extra zmeny neprinasa, hlavne pri terajsich doskach - obcas riesi podporu novych procesorov, problemy s ram ci grafikou, ale su to minimalne opravy.