Csgo male fps
Csgo male fps
Zdravím urobil som upgrade z R9280x a a10 5800k na gtx 1070 a i5 6500 a chcem sa spýtať preco mam "len" 200-230 fps na csgo.. Viem že je to hlave hra na cpu ale i5 6500 s gtx 750ti na YouTube dávali väčší výkon ako ja..urobil som fresh install driverov nvidia najprv som odinštaloval cez DDU a potom znovu nainštaloval a fps sa stale pohybujú okolo 200 môžete mi poradiť ?dakujem
Re: Csgo male fps
Ak mas Windows 10, skus vypnut Xbox DVR, mozno to pomoze... https://support.steampowered.com/kb_art ... 600#appreg
Uz som to spravil a nepomáha.. Typek mal so 750ti 300 fps
neviem co mam robit ci nieco v biose prestaviť alebo neviem fakt..
Co s tym ma bios? K comu ti treba 300 fps, ved to ti ani monitor nezobrazi. Ci stale v hlupom CS treba strasne vela fps, aby si zvladol daky extra skok na bednu alebo co?
Nie ale chcel som z tej zostavy maximum a ked som videl ze typek mas horšou gpu viac fps tak ma to celkom hnevalo..
Cize trba hneva len to, ze niekto na Youtube ma viac fps? Tak si pusti hry v ktorych ten potencial zostavy skutocne dostanes ako napriklad Witcher, Battlefield a ine.
To mas fajn, mne to na [email protected] ide na 170-550 fps.
A teraz k veci. Ak chces priame porovnanie s inym PC museli by ste to porovnavat na rovnakom patchi, lebo patch od patchu ide csko inac.
Mne to napr nikdy nepadalo pod 250 teraz to pada aj pod 200, kamosovi to slo stabilne oklo stovky na starsom pc, teraz mu to dropuje na 20-30 a uz to nie je hratelne.
Tvoj problem neexistuje, ty si ho umelo vytvaras, ide ti to uplne v klude.
A teraz k veci. Ak chces priame porovnanie s inym PC museli by ste to porovnavat na rovnakom patchi, lebo patch od patchu ide csko inac.
Mne to napr nikdy nepadalo pod 250 teraz to pada aj pod 200, kamosovi to slo stabilne oklo stovky na starsom pc, teraz mu to dropuje na 20-30 a uz to nie je hratelne.
Tvoj problem neexistuje, ty si ho umelo vytvaras, ide ti to uplne v klude.