Najnevhodnejsie youtube kanaly pre deti

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Najnevhodnejsie youtube kanaly pre deti

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Zdravim,
kedze moj mensi brat (8 rokov) obcas brazdi youtube, vsimol som si ze obcas narazi na videa, pri ktorych nie som rad ze ich vidi. Hodil som mu preto do prehliadaca addon na blokovanie kanalov. Zatial som mu zablokoval TVTwixx a toho bradateho typka s kondomom na hlave.

To ze niekto hra minecraft nepovazujem za nevhodne pre deti... skor kanaly kde sa nadava, ukazuje nahota, alebo robia nejake blbosti ktore by mohol brat opakovat (vid TVTwix)

Viete mi navrhnut nejake kanaly ktore nie su vhodne mladsiemu publiku? nech ich mozem pridat do listu blokovanych.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Najnevhodnejsie youtube kanaly pre deti

Príspevok od používateľa heker »

Takych je milion. Ako by si ich prefiltrovat? Co ak zada do Googlu slova ako sex, erotika, nadavky alebo nieco ine, ako mu to zablokujes?
CrazyJerry
Light Star
Light Star

heker napísal:Takych je milion. Ako by si ich prefiltrovat? Co ak zada do Googlu slova ako sex, erotika, nadavky alebo nieco ine, ako mu to zablokujes?
On este take nevyhladava, na to je moc maly. mne ide skor o to aby pri obycajnom browsovani youtubom nenarazil na video s takymto obsahom. Primarne sleduje ceskych a slovenskych youruberov. Len niektorí z nich nemaju vhodny obsah pre deti.

On si len pusti video a pozera, potom pusti dalsie... Preto sa aj pytam na youtube chanelly, lebo ostatne moznosti internetu nevyuziva, len youtube.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

google blokuje dost dobre, ale aj tak najdes vela nechutnych veci.. Dalej mas potom moznost obmedzeneho obsahu, kde google este viac blokuje veci neziaduce.. Ale samozrejme musi mat ucet a byt stale prihlaseny..A dalsia vec, ze youtube ucet moze mat az od 13tich rokov.. ak zistia, ze ma menej, tak ucet zmazu..
CrazyJerry
Light Star
Light Star

cinges napísal:google blokuje dost dobre, ale aj tak najdes vela nechutnych veci.. Dalej mas potom moznost obmedzeneho obsahu, kde google este viac blokuje veci neziaduce.. Ale samozrejme musi mat ucet a byt stale prihlaseny..A dalsia vec, ze youtube ucet moze mat az od 13tich rokov.. ak zistia, ze ma menej, tak ucet zmazu..
Ten ucet pouzivame vsetci doma na verejnom PC..
Ak by nejak(neviem ako) youtube zistil ze ucet pouziva niekto mladsi POCHYBUJEM ze by ho zmazali :D stalo by sa to asi 1. krat
Mne je jasne ze youtube blokuje automaticky neziaduci obsah. mne ide ale o tie YT kanaly, ktore nezablokoval, ale nie su vhodne pre dieta..

Mne to pride, ze mi trochu nerozumiete. Ja neriesim blokovanie, ako blokovat, kto blokuje a tak... Ja riesim skor vlastne skusenosti clenov fora, ktore kanaly su im prosti srsti. Osobne nazory na kanaly, ktore sa im hnusia.
Je to skor otazka na ludi ktory sleduju cesko-slovensku youtube scenu.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Proste pointa je taka, ze YOUTUBE ako taky nie je vhodny pre deti.
To filtrovanie neries. Nemas sancu. Obavam sa ze videa s nevhodnym obsahom pre deti sa objavuju rychlejsie ako by si bol schopny ich filtrovat.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

len tak trochu k teme. synovi 5r som na tablet nainstaloval appku youtube kids. a klasicke youtube zakazal. tiez obvas pozeral hluposti ale neda sa to filtrovat.
Napísať odpoveď