Mám z toho depresiu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gta6
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Mám z toho depresiu

Príspevok od používateľa gta6 »

Zdravím, už je to pár dní čo mám depresiu. Ako som sa začal zamýšlať nad tými dńami, mesiacmi , rokmi a že ako sa to používa uvedomil som si, že ja sám neviem vlastne ako sa to používa a neviem si poradiť ako to správne pouźiť. Som z toho už zúfalý, celé dne spávam lebo nechcem na to myslieť, lebo vždy keď nespím tak myslím len na to a je mi z toho zle.

Prosím poradte mi čo robiť. Napríklad ma trápi toto..ani neviem či mám povedať že už je to 5 dní čo ma to trápi alebo 4 dni... Začalo ma to trápiť od 1.1.2017 a dnes je 5.1.2017. A sám neviem čo je bežnejšie povedať, či 4 alebo 5 dní ma to už trápi :/

Alebo ak by som bol na dovolenke už druhý deň dajme tomu, že som prišiel v pondelok a dnes je utorok okolo obeda. Tak poviete, źe už ste tam 2 alebo 1 deň?

Presne toto ma trápi už dlho, a je mi z toho zle. Začal som brať nejaké lieky ale neviem čo ďalej už. Mám pocit, že sa z toho už zbláznim a vždy keď sa niekoho opýtam že ako by to povedal, tak ma vždy každý vysmeje a podobne. Ale ja to myslim važne, a seriozne som zabudol ako sa to používa a mám z toho depresiu. Už pár dní nechodím von, som len doma a spím.

Aj tak mi asi nikto neuverí, ale čo už... :(
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Mám z toho depresiu

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

[kŕmenie zakázané]
Prílohy
Troll-nicht-fttern.jpg
gta6
Amateur