Paladins

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
bomberman
Light Expert
Light Expert

Paladins

Príspevok od používateľa bomberman »

Zdravím vás ľudia,
ak túto hru niekto hráva alebo by chcel začať, ozvite sa mi. Rád by som našiel niekoho ďalšieho. Herný nick mám BOMBERMANc
Info pre tých, ktorí to nepoznajú. Je to klasická multiplayer strielačka podobná Overwatch, Battleborn alebo Team Fortress až na to, že funguje na modeli Free to play. To znamená, že väčšia časť hry je zdarma a platí sa len ak chce človek popohnať postup hrou alebo ak chce svoju postavu odlíšiť rôznymi skinmi. Kto zvažoval Overwatch len ho odradila suma, za ktorú sa táto hra predáva tak toto je ideálna možnosť zahrať si niečo veľmi podobné.

https://www.youtube.com/channel/UCSmttc ... me33Erh6nA
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Paladins

Príspevok od používateľa Michaelo »

Len by som dodal, hlavne pre ľudí ktorí si nemajú v pláne o tom nič viac prečítať:

Rozdielov tam je viac ako si napísal, napr.: nemožnosť meniť postavu za ktorú hráte počas hry, namiesto toho, má hráč karty ktorými vylepšuje postavu atď. Hra berie viac z MOBA sektoru ako Overwatch, čomu sa ani nedivím, keďže Hi-Rez má veľmi úspešnú MOBA hru Smite a strieľačku Tribes Ascend.

Dosť ľudí hovorí že to je kópia Overwatchu, no rozhodne tam je dosť rozdielov....
Gerhard
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Gerhard »

Osobne som hral obe hry, odkedy som si kupil Overwatch, tak o hru Paladins ani nezakopnem, je to absolutne neporovnatelne. Alebo ako sa hovori - tisic a jedno. Overwatch je skvela hra a odporucam kazdemu.
bomberman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bomberman »

A vedel by si vypichnut nejake konkretne vlastnosti v com Overwatch podla teba tak silno valcuje Paladins ?
Napísať odpoveď