Mam to nainastalovany ale kdyz to spustim tak to řekne ze to je invalid cd asi to potrebuje crack, nevite kde ho sehnat, nebo jak to udelat aby to slo?
gamekiller napísal:Mam to nainastalovany ale kdyz to spustim tak to řekne ze to je invalid cd asi to potrebuje crack, nevite kde ho sehnat, nebo jak to udelat aby to slo?
Kua,co mam robit,mam to uz od ctvrtka rana,vsetko bezalo ok az vcera vecer ked som klikol na ikonku vybehol len obrazok a dalej nic tak to robi aj teraz proste hra vobec nestartuje skusal som aj reinstal ale nepomohlo...
ludia ako ra to uz niekto???
mna eln zaujima, to ze uz som dvoch svojich rivalov porazil teraz mam tretieho, ale stale este nemozem napr. bumpere kupovat ani som este nenasiel zatial, alebo vyfuky, svetka a pod....
Bude to tam vobc alebo len kliknem ako teraz ze rozsirit cele auto a uz mi da aj new bupmer a tak??? ako to vlastne je????
matkolm napísal:cafte pls nechce mi to ist vypisuje toto: Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application
co to je treba daky crack alebo co? poradte pls
Pouzi Daemon-Tools 4.00HE alebo skor novy Alcohol 120, cez ktory naemulujes CD1. BTW DT 4.0 robi vela ludom problemy.
t0m4s3 napísal:Prave idem na druheho, zatial je to lahke ako facka a VW GOLF rullez
tym ma totalne dorazili, na zaciatku nie je lepsej volby len ten golf, ja golfy prave nemusim, ale no co uz, zobral som si ho a ide celkom dobre
uz xcem ale A3, v und2 to bolo raz dobre auto
ja mam za sebou dvoch superov a zatial to bolo v pohode, len mi to trochu seka bo uz ten moj 5 rocny pocitac nie vsetko stiha
a dufam ze policajti trochu pritvrdia lebo zatial som zazil najviac ze ma nahanalo 9 a to je na take velke mesto malo(zatial som zazil jeden zataras a aj to som ich dost dlho musel provokovat)
policajti dokazu potrapit hlavne ked ich je viac, avsak same vyhody ma hrac, ako pasce na policajtov a spomalenie casu, jedno sa mi paci, ze su vytrvalejsi ako boli naposledy v NFS HP2