Reproduktory 5.1 univerzalne pouzitie 150€
Reproduktory 5.1 univerzalne pouzitie 150€
Ahojte,
V byte mam na stene za gaucom uz vstavane kable pre zadne satelity (medena dvojlinka), preto rozmyslam nad 5.1 repro. Reproduktory planujem pouzivat na vsetko mozne (TV, xbox, filmy/hudba cez kodi na rpi2).
Trochu som poprezeral podobne temy tak jedna z prvych otaziek je, ci moj rozpocet okolo 150€ pre 5.1 repro vobec ma zmysel pre mainstream repro. Ak nie pri akej cenovej hladine ma zmysel riesit 5.1? Nepotrebujem uplne spickove repro. TV je od gauca vzdialena cca 4 m a gauc je uplne pri stene, rozloha obyvvacky spojenej s kuchynou cca 35 m stvorcovych.
Diky za odpovede.
V byte mam na stene za gaucom uz vstavane kable pre zadne satelity (medena dvojlinka), preto rozmyslam nad 5.1 repro. Reproduktory planujem pouzivat na vsetko mozne (TV, xbox, filmy/hudba cez kodi na rpi2).
Trochu som poprezeral podobne temy tak jedna z prvych otaziek je, ci moj rozpocet okolo 150€ pre 5.1 repro vobec ma zmysel pre mainstream repro. Ak nie pri akej cenovej hladine ma zmysel riesit 5.1? Nepotrebujem uplne spickove repro. TV je od gauca vzdialena cca 4 m a gauc je uplne pri stene, rozloha obyvvacky spojenej s kuchynou cca 35 m stvorcovych.
Diky za odpovede.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Reproduktory 5.1 univerzalne pouzitie 150€
To či to ma zmysel zaleži na tom ake naroky na zvuk maš. Každopadne 150€ je maly rozpočet na nejaku rozumnu kvalitu.
Ja som zakúpil logitech z906 (210€) k TV, pripojil optickým audio káblom a som spokojný
nieco priemerne mi staciRyan Giggs napísal:To či to ma zmysel zaleži na tom ake naroky na zvuk maš. Každopadne 150€ je maly rozpočet na nejaku rozumnu kvalitu.
tie sa mi celkom pozdavaju, 210€ by som este prezil, ale nikde som ich za taku cenu nenasiel, teraz pozeram a idu od 250€ horetyler91 napísal:Ja som zakúpil logitech z906 (210€) k TV, pripojil optickým audio káblom a som spokojný
-
Ryan Giggs
VIP
Ak by si našiel tie z906 za tych 210€, tak to lepšie asi nevymysliš nič. Ani za tych 250€ to nie je zla kupa.
Ja som ich kúpil z alzy, na black friday boli za 210€,pamätám že 70ks vypredali za 3 dní
Za 150€ som ich nasiel aj na bazosi, ale asi bez zaruky. Skusim si pockat asi na nejaky vypredaj 
Dlhsie som tu nebol, napamatas za kolko boli? Lebo ako poznam alzu tak cena v alze = "bezna cena" + 20% a potom z toho zlava 15%
cakat sa celkom oplatilo... minuly tyzden boli v alze na black friday za 206€, uz ich mam doma, hraju super