70% zlava na proteiny - iba dnes

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
peterkollar
Expert
Expert

70% zlava na proteiny - iba dnes

Príspevok od používateľa peterkollar »

http://www.myprotein.sk/our-range/clear ... AL-product

podla vas je dobra akcia ? oplati sa kupit ?

plati iba dnes, vraj az 70 percent ale ja sa v cenach moc nevyznam a zacinam cvicit,

dik
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 70% zlava na proteiny - iba dnes

Príspevok od používateľa heker »

Vsak si to pozri cez Heureku, ja som klikol na prvy MyProtein Impact Whey a hned 5 obchodov ho ma v podobnej cene s rozdielom do 1 eura. Ked zadam ten ich promo kod, tak miesto 70 percentnej zlavy stiahol z ceny 10 percent, cize 1,36 eur!
peterkollar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa peterkollar »

heker napísal:Vsak si to pozri cez Heureku, ja som klikol na prvy MyProtein Impact Whey a hned 5 obchodov ho ma v podobnej cene s rozdielom do 1 eura. Ked zadam ten ich promo kod, tak miesto 70 percentnej zlavy stiahol z ceny 10 percent, cize 1,36 eur!
čiže kašlať na to hej ?
neoplati sa to čo ...

a ty kupuješ pravidelne nejake doplnky vyživy lebo ja teraz začínam cvičit a chcem pribrať 10kg, hlavne ramena hruď ruky
mam 70kg chcem isť na 80, trochu tuk trochu svaly aby som lepšie vyzeral

čo by si odporučil ? nejaky doplnok alebo jesť len tvarohy vločky, kuracie to stači ? či lepšie doplnky ?

dikess
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Stačí ti poriadne jesť a v prípade, že za deň zješ málo mäsa alebo si ho dávaš len na obed, tak si po tréningu daj proteiňák. Ak si bol doteraz mušia váha, tak základ je začať jesť viac, ale zároveň stále zdravo...

Tu máš ale o posilňovaní a stravovaní celú tému, tak študuj - posilnovanie-bodybuilding-gainer-kreati ... start=9940
Zamknuté