Strojček prekonal moje očakávania. Trojdňové strnisko (ako strúhadlo na zemiaky) oholil do hladka, pocitovo ako keď sa oholím žiletkou po- i proti srsti. Absolútne minimálne podráždenie kože. Čas holenia spolu s umytím strojčeka a napajcovaním sa krémom po holení = pod 5 minút. "Velebnosti, jsem nadšen."
Stoporko: Za tie peniaze by to malo aj same holit. Daj vediet tak o pol roka, ked bude trosku tupsi, ze ci to ide stale tak dobre. Cisto zo zvedavosti ma to zaujima.
s5100 je novsi model?
lebo s5050 ma dobu nabijania 8h prevadzku 30min, s5100 nabijanie 1h a prevadzka 40min ? trocha blbost nie...
kedze akurat je v NAY akcia na s5050 za 79e https://www.nay.sk/philips-s5050-64-wet ... i-strojcek
Som prevkapeny, pretoze som mal 2 alebo 3 strojceky od Philipsu (na vlasy a holiace) a vsetko bolo nabite tak za 2 hodiny. Ta bateria nema velku kapacitu, preto mi to nejde do hlavy, asi je to nabijane slabym prudom alebo co.
Prečo by to malo byť blbe? Neholim sa a nestriham každeho pol dňa. To nie je mobil že s tym narabaš v kuse. Nevadi to absolutne ničomu či je to v elektrike 3 či 8 hodin. Navyše na jedno oholenie ak to človek potrebuje surne a narychlo to stači pichnuť na par minut.
Mne to pride divne nabijat 8 hodin, mat to v nabijacke tretinu dna ci celu noc. Ale to je uhol pohladu a ten moj je zjavne odlisny ako tvoj. Zda sa mi praktickejsie pri cestovani, ak ho dam na 2 hodiny nabit a potom sa s tym mozem 2 tyzdne holit.
Ved to tam nemusis nechat 8 hodin. Alebo to nechas cez noc v elektrine. Comu to vadi? Mobil tak nikdy nenabijas, celu noc v nabijacke? Navyse sa to da pouzit aj s kablom ako krajna moznost. Nevidim v tych osmych hodinach ziaden problem ani obmedzenie.
ja som teraz skusil Philips One Blade (da sa kupit v DM aj s kuponom za nejakych 26e tusim)
a musim povedat ze velmi vydareny strojcek
predtym som mal Philips nejaky (podobny ako spomina DanielDevil) mal 3 hlavice, otocny, vodeodolny, bola k nemu aj taka cistiaca banka co si strojcek sam vycistila .... ale musim povedat ze s tymto one blade som oholeny 1 2 ...
Chcem sa spýtať na čistenie zastrihávača. Mám tento a v návode je len opláchnuť tú vyberaciu časť s cepeľami a kefkou vyčistiť zastrihávač. No už po pár strihaniach sú čepele špinavé a od vlasov. To opláchnutie pod vodou mi príde zbytočné, vôbec sa to neočistí. V tej pohyblivej časti bolo nejaké mazivo, nezmyje sa to tou vodou? Treba to ešte nejak lepšie čistiť alebo stačí opláchnuť, ako podľa návodu?