Hľadám dosť dobrého programátora web stránok

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
tomasdorkow
Novice
Novice

Hľadám dosť dobrého programátora web stránok

Príspevok od používateľa tomasdorkow »

Ak ťa zaujala ponuka a čosi si počul o podnikaní, napíš mi na môj e-mail [email protected]
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Hľadám dosť dobrého programátora web stránok

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

a kde je ta ponuka?
tomasdorkow
Novice
Novice

Vážne čakáš že ti tu napíšem detaily?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ale ty si tu nenapisal vobec nic, pri ponuke ocakavam, ze sa dozviem, ci ide o osobnu stranku tvojej sestry alebo nejaky velky portal a kolko si za to ochotny zaplatit.
tomasdorkow
Novice
Novice

Nemám záujem o pracovníka, o niekoho kto bude pracovať pre mňa ale o niekoho kto bude pracovať so mnou. Ja som ten čo ma nápad, hľadám už len niekoho kto mi dokáže pomôcť ho zrealizovať. Nie dnes, nie zajtra. Ale čo najskôr ako to len pôjde.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Rozsah práce?
tomasdorkow
Novice
Novice

Neviem presne. Ale je toho dosť. Neviem či je vôbec možné aby to dokázal naprogramovať všetko jeden človek. Nie som programátor takže neviem. Bude to kombinácia eshopu, fóra a aplikácie v jednom. Je možné že to dám naprogramovať firme za normálnu cenu ale tak skúsil som aj túto cestu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Nemozes ocakavat, ze ked nekonkretizujes ziadavky ani technologie, tak sa ti niekto ozve. Pretoze programatori sa spacializuju, a nie kazdy vie robit vsteko. A ak mas iba napad, tak ako milion dalsich ludi, tak po realizaciu je hrozne daleko. Taktiez zalezi, ci chces vlastne riesenie, alebo komponentove, pretoze profi firma ti to postavi bud s open sourse komponentov, alebo na vlastnom systeme (e-shopov a for najdes plno existujucich).
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Zas a znovu píšem, ako už niekoľkým pred tebou:
Ak je to taký skvelý úžasný a revolučný nápad, najmenej, čo môžeš urobiť, je spísať business plán, obehať investorov, dostať na to trebárs 100tisíc eur a za to zaplatíš aj programátorov, aj marketing, aj právnikov, účtovníkov, obchodníkov a hotovo (lebo však naprogramovať je tá najľahšia časť). A vystačíš si na to aj sám, bez "parťáka".
Ak je projekt dobrý, investori sa pôjdu potrhať aby ho zainvestovali ;) A možností je kopec, od súkromníkov, cez anjelských investorov až po inkubátori, venture capital atď.

Blbé je, že nemôžeš investorovi napísať "nechcem špecifikovať, ale bude to bomba!!!".
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

čo sú to za spôsoby ? prídeš sem a čakáš že sa niekto ozve hneď, ti je za ťažko udať info? má to pár výhod

1) dozvieš sa názory ostatných na tvoj nápad ktoré ťa môžu posunúť vpred a vylepšiť daný "projekt"
2) rýchlejšie ľudia zareagujú na danú ponuku a skôr sa dozvieš cca koľko niečo také stojí..
3) dozvú sa to aj iní napríklad ako ja čo pripravuješ, čo možno vyjde a niečo možné aj nové

-/3 buď je to kravina alebo as hanbíš za uverenie + možno sa bojíš že ti niekto "ukradne" nápad

takže W T F ?
tomasdorkow
Novice
Novice

Nie, vôbec sa nebojím. Neviem jak ty, ale ja nemám záujem svoje plány hádzať na internet. Jeden týpek mi napísal a podrobne som mu vysvetlil o čo ide. Poradil, poďakoval, poprial veľa šťastia ale spoluprácu odmietol.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

A v com je to ine, ze mu to napises sukromne ako ked to napises do fora? Keby som chcel, tak ta oslovim a potom sem napisem to co si mi sukromne poslal, ze co je to za projekt. O projekt o ktorom nie je info, tak sa ti nebude len tak hocikto zaujimat. Ked ludia chcu, radsej si precitaju o co ide, dozvedia sa hned info, mozu sa popytat, porozmyslat a potom z toho nieco je. Ja ked som mal zaujem o jeden projekt, tak ten popis bol asi na 4 strany a bolo tam vysvetlene co a ako, bola tam akasi predstava, bolo tam opisane ako to ma fungovat, co to ma obsahovat, viacmenej to tam bolo vsetko opisane. Ty si neopisal vlastne nic. Podobna situacia bola aj na nakoduj.to alebo webtrh.cz, tam ked bol projekt bez opisu, tak sa malo ludi ozvalo. Alebo boli spekulanti co uvadzali v akcii cenu 1 eur a ked doslo na riesenie, tak zrazu bolo z 1 eura uz 1500 eur. Tym sa to zbytocne predlzovalo, pretoze si mal ponuku 600, 650, 700 eur a tento dal euro, tak si s nim komunikoval, bavil sa, vsetko vysvetlil a zrazu 1500, potom zbytocne reci okolo toho atd... Preto si myslim, ze je vzdy lepsie hned uviest a opisat o co ide. Ci sa bojis, ze ti niekto ukradne napad? Pochybujem, ze je to nieco co este neexistuje a ked ano, tak drzim palce, aby ta ten programator neokradol o napad.
tomasdorkow
Novice
Novice

Nepovedal som mu konkretne o čo ide a dostal som sa k tomu postupne pre boha čo si sprostý ? Ja nechápem, keď si tu len preto lebo fakt už nemáš čo robiť tak daj pokoj a choď otravovať niekoho iného. Koľko krát ti to mám napísať aby si to pochopil ? Ďakujem, ale programátora už nehľadám. Nech sa darí, čau.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tu vidiet slusnost, vecnost, serioznost, schopnost priat konstruktivnu kritiku a rady slovenskych podnikatelov (cest vynimkam) ...
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Podľa čoho si usúdil že ide o podnikateľa?
Podľa mňa je to obyčajný "Franto", ktorý sa nevie vyjadrovať.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

baldorex napísal:Podľa čoho si usúdil že ide o podnikateľa?
Podľa mňa je to obyčajný "Franto", ktorý sa nevie vyjadrovať.
Lebo som natrafil na plno takych,... vychdzam hlavne z e-shopu, ale hej kludne to moze byt "Franto"

Inac podobne plodna diskusia je aj tu http://www.vyvojari.sk/Forum/RE-Hladam- ... 18182.aspx
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

celé 4 dni mu vydržal ten skvelý projekt. 11.1 mal geniálnu myšlienku, 15.1. sa jej vzdal a prestal hľadať programátora :)

nemusíš napísať vôbec detaily, ale ty si nespomenul ani len náznak. Povedzme že som programátor. Prečo by som ťa mal osloviť? Neviem koľko si môžem zarobiť, neviem koľko času ma to bude stáť, neviem či viem robiť v jazykoch ako ty budeš potrebovať, neviem nič. Prečo sa mám informovať či splňam tvoje požiadavky? Ty hľadáš programátora, nie programátori teba. Programátori majú kopec iných zákaziek, oni sa nebudú biť o to aby si im dal nejaký nápad. Ak chceš niekoho nájsť, tak napíš aspoň základné veci. Ty by si tiež nereagoval na inzerát s ponukou práce, keď nemáš ani potuchy čo by tá práca obnášala a koľko zisku ti to prinesie. Takýmto spôsobom zaručene nikoho nenájdeš. Nie len programátora, ale ani investora ani nikoho iného koho by si potreboval aby si svoj plán zrealizoval. A pritom tvoj plán môže byť geniálny, len stroskotá na tom, že si s prepáčením, blbec a tvrdohlavo sa brániš zverejňeniu plnej ponuky
Napísať odpoveď