Teamspeak-Server
-
lukostrel77
Star
Teamspeak-Server
čaute s kamošom hrám battlefield 4,chcem sa spýtat,keby som vytvoril vlastný ts server bude to zadarmo??Nebude treba platit nič??Budeme tam len my dvaja,bude používaný len na hranie bf4....... dakujem za odpoved
//podarilo sa mi vytvorit server tak že ked mám zapnutý pc a ked zapnem ts ide aj server a ked ho nepotrebujem tak ho vypnem,dufam že takto to bude zadarmo,lebo čo som čítal tak pri ts sa väčšinou platí pri prenájme serveru,takto to mám len spustené ked to potrebujem......
//podarilo sa mi vytvorit server tak že ked mám zapnutý pc a ked zapnem ts ide aj server a ked ho nepotrebujem tak ho vypnem,dufam že takto to bude zadarmo,lebo čo som čítal tak pri ts sa väčšinou platí pri prenájme serveru,takto to mám len spustené ked to potrebujem......
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Teamspeak-Server
Preco nepouzijes Discord?
-
lukostrel77
Star
Neviem je lepší??Ja poznám len tento takže nevedel som že je ich viac.....
-
Michaelo
Hardcore addict
Je ich celkom dost, par popularnych:
Teamspeak
Curse (ten je fajn ked hras hru s podporou ako Smite, automaticky ta to moze napojit k hracom z tvojho timu)
Ventrilo
Mumble
Razer comm
A uz nejaky ten cas (takmer 2 roky) je tu Discord a je proste lepsi ako cokolvek ine co najdes (plus servery su uplne zdarma)... Taktiez nemusis mat ani desktop appku aby si ho mohol pouzit, kedze funguje aj cez prehliadac (jedine co cez browser nejde je PTT).
Teamspeak
Curse (ten je fajn ked hras hru s podporou ako Smite, automaticky ta to moze napojit k hracom z tvojho timu)
Ventrilo
Mumble
Razer comm
A uz nejaky ten cas (takmer 2 roky) je tu Discord a je proste lepsi ako cokolvek ine co najdes (plus servery su uplne zdarma)... Taktiez nemusis mat ani desktop appku aby si ho mohol pouzit, kedze funguje aj cez prehliadac (jedine co cez browser nejde je PTT).
-
lukostrel77
Star
No vsak mne je to jedno,ja som si zvykol na ts no teraz, som chcel vytvorit vlastný server,v podstate som chcel len vediet či to bude zadarmo no 
-
Michaelo
Hardcore addict
Skus Discord a uvidis: https://support.discordapp.com/hc/en-us ... -a-server-
-
lukostrel77
Star
Okej tak skusim dík 
-
Michaelo
Hardcore addict
A ak nechces stahovat appku, tak to mozes skusit priamo cez browser: https://discordapp.com/register
-
lukostrel77
Star
Ale však stiahnem,a niekedy ked bude čas aj otestujem