Potrebujem vymenit baterku v svojom Galaxy S4. Mam tam uz druhu originalnu Samsung, obe vydrzali 1.5 roka. Teda ta posledna stale ako tak drzi, ale telefon ma uz vecer okolo osmej pod 15 % nabitia a to ho ani velmi nepouzivam.
Preto sa obzeram po nahrade, ako prvu moznost zvazujem originalnu baterku:
http://www.mp3.sk/originalna-bateria-sa ... 11764.html
Zaujala ma vsak baterka Forcell, eshop pise, ze ide o kvalitnu alternativu. Cena je prakticky rovnaka a ma o 15 % vyssiu kapacitu. Cena napoveda, ze by mohlo ist o kvalitnu baterku, ale nenasiel som ziadne recenzie, preto ma zaujima, ci niekto z vas nema skusenosti so zivotnostou:
http://www.mp3.sk/premiova-bateria-forc ... 43348.html
Baterie ForCell - skusenosti?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Baterie ForCell - skusenosti?
Z matematickeho hladiska, rano od siestej do vecera do osmej je 14 hodin a 85 percent baterie, cize by ti to predlzilo o dake 2 hodiny. Ked si kupis novu origo bateriu, tak ti do vecera vydrzi v pohode. Ja by som to skor neriskoval. Neuvazoval si o bezdrotovej nabijacke, ktoru by si mal na stole alebo niekde kde mavas casto telefon, takze pocas nepouzivania telefonu tam telefon len polozis a dobija sa??? Origo bezdrotovky od Samsungu stoja okolo 20 a viac eur, zalezi od konkretneho modelu. S4 podporuje bezdrotove nabijanie a je to celkom pohodlnne, aj ked o polovicu pomalsie ako nabijanie cez kabel. A ked tak pozeram, mas 3, ak nie 4 a pol roka telefon S4, neuvazoval si o pripadnej vymene telefonu???
Telefon bol kupovany v marci 2014 a menit ho zatial nechcem, pretoze okrem baterky mi plne vyhovuje. Kym ide vsetko svizne, tak nevidim dovod na zmenu.
Bezdrotovu nabijacku som chvilu zvazoval, ale nakoniec som skoncil pri power banke, pretoze nabitie ma trapi hlavne ked som mimo domu a teda mimo pristupu k elektrine.
Ide mi prave o to ci to risknut alebo ist na istotu. Nova baterka od Samsungu v pohode zvladala co som potreboval, ak si dobre pamatam tak vecer zvykla mat okolo 40 %.
Bezdrotovu nabijacku som chvilu zvazoval, ale nakoniec som skoncil pri power banke, pretoze nabitie ma trapi hlavne ked som mimo domu a teda mimo pristupu k elektrine.
Ide mi prave o to ci to risknut alebo ist na istotu. Nova baterka od Samsungu v pohode zvladala co som potreboval, ak si dobre pamatam tak vecer zvykla mat okolo 40 %.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Obe stoja cca. 12 eur, takze to nie je az taka velka strata, ak by si musel kupovat dalsiu. Pokial ti ma zase rok a pol vydrzat kym kupis novy telefon...
Kúpil by som originál.
Tých +15% kapacity by som neveril, duplom keď majú obe batérie identické rozmery.
Tých +15% kapacity by som neveril, duplom keď majú obe batérie identické rozmery.
No vidis, to je dobry argument, vplyv rozmeru na kapacitu som si neuvedomil 
Tak ostanem pri originali. Uvidim ako dlho vydrzi fungovat telefon.
Tak ostanem pri originali. Uvidim ako dlho vydrzi fungovat telefon.
Ak by si zvazoval bezdrotovu nabijacku tak mam jednu original SAMSUNG za par koruniek --> SS 
S4 ale defaultne nepodporuje bezdrotove nabijanie. Treba k tomu dokupovat kryt.