ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio,
Dúfam, že aj mne príde taký email čím skôr.. myslím si, že do konca mesiaca ho dostanú všetci, čiže koniec bude ku koncu marca.
-
yoggy
Mne tiez dosiel, ze mi rusia ucet, za ten cas co tam mam ucet, tak som tam poslal len ten jeden cent na zaciatku 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa nemylim, tak vyjadrenie bolo, ze do konca juna by malo Zuno skoncit. Proces migracie uctov, vypovedanie zmluv s klientami, to potrva. Pretoze ak tam ma niekto vklad ci sporenie, tak mu musia zavolat, musi suhlasit so zrusenim vkladu, prevodom penazi na iny ucet... Aspon tak to bolo u mna ked som poziadal o zrusenie uctu.
tiez mam v zune ucet a hladam nastupcu kam prejdem. je to sekundarny ucet, dolezite je aby bolo vedenie zadarmo (bez akychkolvek podmienok) a aby bol fajn internet banking. co som najviac vyuzival v zune bolo vytvaranie virtualnych uctov, respektive sporeni, kde som si odkladal peniaze a vzdy som vedel kolko kde mam. rozumej kratkodobe peniaze, napriklad mesacne tam odkladam na auto, ktoreho splatka je iba raz rocne, popripade som si tam setril na nejake drobnosti na ktore mi bolo luto vyhodit celu sumu naraz.
tusite niekto ako je to v inych bankach, ci tam take nieco existuje? lebo co som zatial mal slsp, csob a teraz unicredit tak nikto nic take nemal.
tusite niekto ako je to v inych bankach, ci tam take nieco existuje? lebo co som zatial mal slsp, csob a teraz unicredit tak nikto nic take nemal.
ZUNO som vyuzival ako svoj hlavny ucet niekolko rokov a som aj doteraz maximalne spokojny. Je skoda, ze koncia. Pacil sa mi hlavne IB, mobilna appka a VIAMO.
Mam aj mbank, ale jeho IB sa mi zda menej intuitivny a o cosi zlozitejsi ako ma ZUNO. Mbank mam ako backup.
Zatial mi neprisiel email o zruseni uctu, ani ponuka od Tatra banky. No vcera som isiel okolo TB tak som sa isiel spytat, aku maju ponuku pre zakaznikov ZUNA. Podla cisla obcianskeho pozrel pracovnik, ze ako aktivne som vyuzival ZUNO a podla toho mi dal ponuku: ucet na 3 roky zadarmo + 30 eur. Kedze nebolo o com a sluzby TB mi vzdy boli sympaticke, tak som si tam zalozil ucet a budem ho pouzivat ako hlavny ucet. Doteraz som v TB nikdy ucet nemal, naposledy som im odmietol ponuku na ucet na 2 roky zadarmo, tak som do toho isiel.
Mam aj mbank, ale jeho IB sa mi zda menej intuitivny a o cosi zlozitejsi ako ma ZUNO. Mbank mam ako backup.
Zatial mi neprisiel email o zruseni uctu, ani ponuka od Tatra banky. No vcera som isiel okolo TB tak som sa isiel spytat, aku maju ponuku pre zakaznikov ZUNA. Podla cisla obcianskeho pozrel pracovnik, ze ako aktivne som vyuzival ZUNO a podla toho mi dal ponuku: ucet na 3 roky zadarmo + 30 eur. Kedze nebolo o com a sluzby TB mi vzdy boli sympaticke, tak som si tam zalozil ucet a budem ho pouzivat ako hlavny ucet. Doteraz som v TB nikdy ucet nemal, naposledy som im odmietol ponuku na ucet na 2 roky zadarmo, tak som do toho isiel.
aacid - FIO, vedenie uctu a karty bez mesacnych poplatkov a toto by mohlo byt ono:
"Zakladanie sporiacich účtov Fio konto online v Internetbankingu (záložka "+Nový produkt") – vďaka tomu môžete vytvárať podúčty s konkrétnym cieľom a vlastným menom (na dovolenku, na novú kuchyňu apod.)"
"Zakladanie sporiacich účtov Fio konto online v Internetbankingu (záložka "+Nový produkt") – vďaka tomu môžete vytvárať podúčty s konkrétnym cieľom a vlastným menom (na dovolenku, na novú kuchyňu apod.)"
Tie sporiace účty umožňuje vytvárať aj mBank.. 
-
Soviet
Darca
Mne vcera volala daka slecna z TB, ze ci teda mam zaujem o ich ponuku a bla bla. Potom som jej velmi rychlo oznamil, ze ja uz ucet v Zuno nemam od Januara a smutna zapriala pekny den a ze jej je luto atd 
tak sa zase neviem rozhodnut, no uvidim, mozno si zalozim konto aj vo fio aj v mbank 
aj mne volala teta z TB, asi 2 mesiace ze mi chce ponuknut produkt, ale o tej ponuke mi povie az ked odsuhlasim so spracovanim osobnych udajov, tak som jej povedal ze nesuhlasim a ona chudatko nevedela co dalej, ostala uplne zaskocena.
pokial mi chce nieco ponuknut, tak kludne ale aby som ja suhlasil so spracovanim udajov este predtym nez cokolvek povie...
aj mne volala teta z TB, asi 2 mesiace ze mi chce ponuknut produkt, ale o tej ponuke mi povie az ked odsuhlasim so spracovanim osobnych udajov, tak som jej povedal ze nesuhlasim a ona chudatko nevedela co dalej, ostala uplne zaskocena.
pokial mi chce nieco ponuknut, tak kludne ale aby som ja suhlasil so spracovanim udajov este predtym nez cokolvek povie...
aacid.. v mBanku rátaj so spomínaným poplatkom za kartu, ak to bude neaktívne konto.. alebo si otvor konto bez karty.
-
guess.whoo
Redeemer
si chcel byt zaujimavy alebo o co ti slo? aby ti vedela dat ponuku musela by sa zrejme lognut pod tvoj profil a nasledne pracovat s tvojimi datami
guess.whoo:
ale ona mi nepovedala ani len o aky produkt sa jedna. nevrav mi ze mi bez osobnych udajov nevie povedat ze mi ponukaju konto, s takymi poplatkami a takymi vyhodami? ved to su informacie, ktore si mozem precitat na ich web stranke, naco by som im kvoli tomu daval suhlas na spracovanie mojich udajov?
ty ked vyberas banku, tak najprv posles do kazdej svoje osobne udaje a z potom si vyberies alebo naopak, ze najprv si vyberies az potom pojdes niekomu davat svoje udaje?
ale ona mi nepovedala ani len o aky produkt sa jedna. nevrav mi ze mi bez osobnych udajov nevie povedat ze mi ponukaju konto, s takymi poplatkami a takymi vyhodami? ved to su informacie, ktore si mozem precitat na ich web stranke, naco by som im kvoli tomu daval suhlas na spracovanie mojich udajov?
ty ked vyberas banku, tak najprv posles do kazdej svoje osobne udaje a z potom si vyberies alebo naopak, ze najprv si vyberies az potom pojdes niekomu davat svoje udaje?
-
guess.whoo
Redeemer
no ale tebe volala z Tatry ohladom prechodu zo Zuna, nie? jedna sa teda o konkretnu ponuku, ktoru dava Tatra pri prechode zo Zuna. Mozno je ich viac, neviem..mozno sa lisia prave v zavislosti na kategorii klienta a tam uz je potrebny suhlas.
keby ti volali z VUB a ponukali nezavisly produkt tak od teba suhlas pytat nebudu, lebo je to vseobecna ponuka bez toho, aby mali o tebe podrobne bankove informacie. Suhlas takisto nepytaju ked ti vola napr. Telekom alebo Digi ci nechces prejst na ich telku alebo si doaktivovat nejaky balicek.
Pytaju sa vsak napriklad ked ti volaju ci nechces bambusove ponozky lebo na konci telefonatu ak by si suhlasil tak od teba pytaju adresu kam ti ich dorucit. Keby telefonat zacinal nezacinal otazkou na suhlas tak by ta otazka musela zazniet na konci rozhovoru a tam by uz vela ludi cuklo, lebo ake osobne udaje? naco? no na to
keby ti volali z VUB a ponukali nezavisly produkt tak od teba suhlas pytat nebudu, lebo je to vseobecna ponuka bez toho, aby mali o tebe podrobne bankove informacie. Suhlas takisto nepytaju ked ti vola napr. Telekom alebo Digi ci nechces prejst na ich telku alebo si doaktivovat nejaky balicek.
Pytaju sa vsak napriklad ked ti volaju ci nechces bambusove ponozky lebo na konci telefonatu ak by si suhlasil tak od teba pytaju adresu kam ti ich dorucit. Keby telefonat zacinal nezacinal otazkou na suhlas tak by ta otazka musela zazniet na konci rozhovoru a tam by uz vela ludi cuklo, lebo ake osobne udaje? naco? no na to
furt mi volavaju ci uz bambusove ponozky, banky, poistovne, sporitelne, vzdy mi najprv povedia co chcu, ked nie, tak sa opytam. nikdy som sa nestretol s tym ze mi do telefonu citala 2 odstavce zo zmluvy a pytala sa ma ci s tym suhlasim...
som to sem napisal len ako zaujimavost, realne je to ich problem, sice som neplanoval prechadzat do TB, ale mozno ak by bola ponuka zaujimava tak by som nad tym uvazoval, takto nic.
som to sem napisal len ako zaujimavost, realne je to ich problem, sice som neplanoval prechadzat do TB, ale mozno ak by bola ponuka zaujimava tak by som nad tym uvazoval, takto nic.
A co si myslite o J&T pre ludi co mali Zuno na setrenie.
https://www.jtbanka.sk/o-banke/tlacove- ... banke.html
Ked si u nich vlozite na terminovany, alebo investicny ucet 10k a viac, mate bezny ucet aj s kartou a výbermi zadarmo.
To neponuka ziadna banka, skoro vsetky maju ucet zadara az pri disponibilnom zostatku 25k a viac.
https://www.jtbanka.sk/o-banke/tlacove- ... banke.html
Ked si u nich vlozite na terminovany, alebo investicny ucet 10k a viac, mate bezny ucet aj s kartou a výbermi zadarmo.
To neponuka ziadna banka, skoro vsetky maju ucet zadara az pri disponibilnom zostatku 25k a viac.
Kedysi boli ucty v J&T banke s vkladom od 10 000 eur, takze ak to plati, tak mozes mat ucet zadarmo, ale treba tam vlozit tych 10 000 eur. Radsej si to zisti.
Co si mam zistit ved som ti napisal ako to je, mna len zaujima nazor inych na tuto ponuku.
ale ucet aj s vybermi zadara ti da aj unicredit a jedine co potrebujes si nastavis trvaly prikaz co ti tam posle 400 eur a druhy trvaly prikaz co ho o 2 dni posle naspat.
Ano aj Fio aj Mbank, ale len chcem nazor na J&T
cez tyzden som bol v tatrabanke zriadit novy ucet ...pripravte sa na dlhe rady a cca hodinu az hodinu a pol casu kym sa vybavia vsetky papiere