Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa jackb »

to musi byt pre hnede kosele tazka schyza: "moslimovia oslobodzuju Europu od zlych zidov, ktori ich vozia do Europy cez mimovladky, aby Europu znicili"
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Nikto netvrdí, že moslimovia oslobodzujú Európu od židov, len tvoje fantázie.

Schizofrenický, alebo skôr extrémne pokrytecký postoj, majú práve sionisti (židovskí a nežidovskí), ktorí si dobre uvedomujú, že "the demography is the key to everything" čím sa riadia v prípade Izraela, ale nie Európy a iných krajín obývaných európanmi ..

rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Katastrofálna situácia vo Švédsku: Ženy sa už boja vychádzať von zo svojich domovov, ukázal najnovší prieskum
http://www.hlavnespravy.sk/katastrofaln ... kum/885971
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Tabuizovanie rasových rozdielov vedie k rasovej nenávisti

Sice staršie ale zaujimavé sú aj protiagrumenty rovnostárskeho genetika Davida Suzukiho v debate s Philippom Rushtonom, kde jeho zistenia nepopiera, práve naopak odmieta ich lebo sa bojí.

jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

-AA- napísal:Nikto netvrdí, že moslimovia oslobodzujú Európu od židov, len tvoje fantázie.
Za posledních pár let stoupl počet Židů, kteří prchli z EU do Izraele o desítky procent, důvodem je především muslimská nenávist.
preto stale neviem pochopit, preco su v tejto faze hnede kosele proti radikalnym moslimov. su proti Zidom, mavaju si ku tomu Protokolmi, chcu rozvratit skazenu zapadnu Europu. tolko ideologickych prienikov... preco to nevyuzit na boj proti Sionu a skazenosti a az potom sa pobit medzi sebou?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tu to máš pre zjednodušenie nakreslené,
rebuss
Star
Star

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Kritický článok o multikulturalizme.

http://casopisargument.cz/2017/01/23/mu ... -xenofobu/
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nečítal som to celé, zrejme to ale reflektuje naše (ja, kali520, rebuss,..) závery..
Možná se někomu nyní bude zdát, že jsme tím, co bylo řečeno, pasovali příznivce liberální levice na „užitečné idioty“ ve službách globálního kapitalismu. Může zaznít námitka, že levice by přece nic takového nečinila. Tato teze by byla tématem na samostatnou úvahu, zde lze učinit jen stručnou poznámku: Není žádnou novinkou, když intelektuální elity kritizují moc za to, že nebere svou vlastní ideologii dostatečně vážně. Často tak v zájmu spravedlnosti požadují ještě větší sešněrování společnosti podle vládnoucí ideologie. Možná to dnes souvisí také s tím, že levice nedávno ztratila svůj ideologický maják v marxismu a od té doby se stále více přizpůsobuje liberální rétorice. Mnozí se důrazem na liberalismus a liberální (!) demokracii distancují od zastaralé historicky poražené levice, protože chtějí být „trendy“. Žijeme ostatně ve světě, kde levicové strany provádějí neoliberální hospodářské reformy. Těžko tak lze brát vážně logiku, podle níž z toho, že levice by měla hájit zájmy pracujících, nutně vyplývá, že to také dělá.
Multikulturalismus je ideologií globalizace a korporátního kapitalismu.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

hughito
Redeemer
Redeemer

AA: V prvom rade to je podnetná kritika a zaujímavý pohľad, čiže, s vašimi názormi ani závermi to nemá nič spoločné.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:AA: V prvom rade to je podnetná kritika a zaujímavý pohľad, čiže, s vašimi názormi ani závermi to nemá nič spoločné.
Asi potrebuješ nejakú (pre teba) autoritu, aby ti to naservírovala, potom je to už "podnetná kritika".

To je ale tvoj problém, ja len hovorím, že sa to zhoduje s vecami, ktoré som sám písal.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nejde o autoritu (o akú, prosím ťa?), ale o argumenty a celkový štýl písania. Tento text je jednoducho obstojná kritika a to bez toho, aby sa uchyľoval ku lžiam, demagógii, hoaxom a pod. Ale myslím, že toto nemusíme riešiť.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Nejde o autoritu (o akú, prosím ťa?)
Neviem, nezaujímalo ma to.
hughito napísal:bez toho, aby sa uchyľoval ku lžiam, demagógii, hoaxom a pod
Dobre vedieť, pre porovnanie, keď z nich mňa alebo niekoho iného nabudúce obviníš.

Inak keď sme boli u tej neprirodzenej prezentácie "ľudí farby" v európskom prostredí, tu je taktiež "pekný" príklad z Nemecka, "zmodernizovaná" rozprávka Die Salzprinzessin ..
Prílohy
859bf20a50cf57afe94c2cc9bddd15d2fb4c7886.jpg
rebuss
Star
Star

Zase to netreba až takto dramatizovať. To v čom sa nachádzame teraz je len etapa.. k niečomu lepšiemu.

Ako na tento problém poukazuje táto "osoba":
Na mojej ceste mi trvalo dlho kým som to pochopil. Teraz sa nad tým však môžeme všetci povzniesť.

Ako naznačuje jeden chytrý komentár:
  • "let's call it #improveMENt"

//endofsarcasm
hughito
Redeemer
Redeemer

Čakal som, kedy niekto vytiahne tú rozprávku, lebo som to už kdesi zachytil. :D Neviem no, asi nezaspím, že si v nemeckej brakovej rozprávke Die Salzprinzessin zahral černoch úlohu princa. To je už posledná etapa invázie jašterov z pekel, ktorých riadia Židia. :lol: Mňa by úprimne zaujímalo, čo očakávať odo mňa, prípadne od iných, po zverejnení takéhoto príspevku. Že po takomto ultimatívnom argumente prídeme, pokajáme sa a uznáme: "kur*a chlapi, mali ste pravdu. Tá etnogenocída nás bielych už fakt začala, musíme sa dať odpor a znova rozpáliť pece."

P.S.: Je mi u prdele, kto hrá v nejakej Die Salzprinzessin. Určite je to vec najmä režiséra, hoc by tam obsadil aj všetky postavy ako černochov.
rebuss
Star
Star

hughito napísal:čo očakávať odo mňa, prípadne od iných, po zverejnení takéhoto príspevku.
Od takých jak si ty sa neočakáva absolútne nič. Možno tak akurát to zľahčovanie a kvázi výsmešky, čo si aj predviedol.
hughito napísal:"Tá etnogenocída nás bielych už fakt začala, musíme sa dať odpor a znova rozpáliť pece."
Ale čo to táraš. Ty by si si to "nevšimol" ani v nejakej poslednej fáze. Stále by si bol v presvedčení, že išlo o prirodzený jav (lol).
hughito napísal:Je mi u prdele, kto hrá v nejakej Die Salzprinzessin. Určite je to vec najmä režiséra, hoc by tam obsadil aj všetky postavy ako černochov.
Bolo by ti to u prdele aj keby k tomu bol režisér politicky motivovaný/potlačený? To len tak na okraj.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Je mi u prdele, kto hrá v nejakej Die Salzprinzessin
Samozrejme, že ano, lebo ty sám si dôsledok tejto podprahovej propagandy egalitarskych ideologii.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Fuha, vazne veci sa tu riesia :D Vy ste niektori uz tak vysrati z tych moslimov (vlastne hoc koho ineho nez ste vy), ze ked nahodou nejakeho na Slovensku uvidite tak asi aj pustite do gati...
Napísať odpoveď