to musi byt pre hnede kosele tazka schyza: "moslimovia oslobodzuju Europu od zlych zidov, ktori ich vozia do Europy cez mimovladky, aby Europu znicili"
Multi-kulti
Re: Multi-kulti
Nikto netvrdí, že moslimovia oslobodzujú Európu od židov, len tvoje fantázie.
Schizofrenický, alebo skôr extrémne pokrytecký postoj, majú práve sionisti (židovskí a nežidovskí), ktorí si dobre uvedomujú, že "the demography is the key to everything" čím sa riadia v prípade Izraela, ale nie Európy a iných krajín obývaných európanmi ..
Schizofrenický, alebo skôr extrémne pokrytecký postoj, majú práve sionisti (židovskí a nežidovskí), ktorí si dobre uvedomujú, že "the demography is the key to everything" čím sa riadia v prípade Izraela, ale nie Európy a iných krajín obývaných európanmi ..
Katastrofálna situácia vo Švédsku: Ženy sa už boja vychádzať von zo svojich domovov, ukázal najnovší prieskum
http://www.hlavnespravy.sk/katastrofaln ... kum/885971
http://www.hlavnespravy.sk/katastrofaln ... kum/885971
Tabuizovanie rasových rozdielov vedie k rasovej nenávisti
Sice staršie ale zaujimavé sú aj protiagrumenty rovnostárskeho genetika Davida Suzukiho v debate s Philippom Rushtonom, kde jeho zistenia nepopiera, práve naopak odmieta ich lebo sa bojí.
Sice staršie ale zaujimavé sú aj protiagrumenty rovnostárskeho genetika Davida Suzukiho v debate s Philippom Rushtonom, kde jeho zistenia nepopiera, práve naopak odmieta ich lebo sa bojí.
-AA- napísal:Nikto netvrdí, že moslimovia oslobodzujú Európu od židov, len tvoje fantázie.
preto stale neviem pochopit, preco su v tejto faze hnede kosele proti radikalnym moslimov. su proti Zidom, mavaju si ku tomu Protokolmi, chcu rozvratit skazenu zapadnu Europu. tolko ideologickych prienikov... preco to nevyuzit na boj proti Sionu a skazenosti a az potom sa pobit medzi sebou?Za posledních pár let stoupl počet Židů, kteří prchli z EU do Izraele o desítky procent, důvodem je především muslimská nenávist.
Tu to máš pre zjednodušenie nakreslené,
Ako neomarxisti zničili Švédsko
http://www.mojevideo.sk/video/295a1/ako ... terna.html
http://www.mojevideo.sk/video/295a1/ako ... terna.html
Nečítal som to celé, zrejme to ale reflektuje naše (ja, kali520, rebuss,..) závery..
Možná se někomu nyní bude zdát, že jsme tím, co bylo řečeno, pasovali příznivce liberální levice na „užitečné idioty“ ve službách globálního kapitalismu. Může zaznít námitka, že levice by přece nic takového nečinila. Tato teze by byla tématem na samostatnou úvahu, zde lze učinit jen stručnou poznámku: Není žádnou novinkou, když intelektuální elity kritizují moc za to, že nebere svou vlastní ideologii dostatečně vážně. Často tak v zájmu spravedlnosti požadují ještě větší sešněrování společnosti podle vládnoucí ideologie. Možná to dnes souvisí také s tím, že levice nedávno ztratila svůj ideologický maják v marxismu a od té doby se stále více přizpůsobuje liberální rétorice. Mnozí se důrazem na liberalismus a liberální (!) demokracii distancují od zastaralé historicky poražené levice, protože chtějí být „trendy“. Žijeme ostatně ve světě, kde levicové strany provádějí neoliberální hospodářské reformy. Těžko tak lze brát vážně logiku, podle níž z toho, že levice by měla hájit zájmy pracujících, nutně vyplývá, že to také dělá.
Multikulturalismus je ideologií globalizace a korporátního kapitalismu.
AA: V prvom rade to je podnetná kritika a zaujímavý pohľad, čiže, s vašimi názormi ani závermi to nemá nič spoločné.
Asi potrebuješ nejakú (pre teba) autoritu, aby ti to naservírovala, potom je to už "podnetná kritika".hughito napísal:AA: V prvom rade to je podnetná kritika a zaujímavý pohľad, čiže, s vašimi názormi ani závermi to nemá nič spoločné.
To je ale tvoj problém, ja len hovorím, že sa to zhoduje s vecami, ktoré som sám písal.
Nejde o autoritu (o akú, prosím ťa?), ale o argumenty a celkový štýl písania. Tento text je jednoducho obstojná kritika a to bez toho, aby sa uchyľoval ku lžiam, demagógii, hoaxom a pod. Ale myslím, že toto nemusíme riešiť.
Neviem, nezaujímalo ma to.hughito napísal:Nejde o autoritu (o akú, prosím ťa?)
Dobre vedieť, pre porovnanie, keď z nich mňa alebo niekoho iného nabudúce obviníš.hughito napísal:bez toho, aby sa uchyľoval ku lžiam, demagógii, hoaxom a pod
Inak keď sme boli u tej neprirodzenej prezentácie "ľudí farby" v európskom prostredí, tu je taktiež "pekný" príklad z Nemecka, "zmodernizovaná" rozprávka Die Salzprinzessin ..
Zase to netreba až takto dramatizovať. To v čom sa nachádzame teraz je len etapa.. k niečomu lepšiemu.
Ako na tento problém poukazuje táto "osoba":
Ako naznačuje jeden chytrý komentár:
//endofsarcasm
Ako na tento problém poukazuje táto "osoba":
- It’s not the end of men, it’s the evolution of men into better men. pic.twitter.com/Qtf0xyT5Ad
— Lena Dunham (@lenadunham)
Ako naznačuje jeden chytrý komentár:
- "let's call it #improveMENt"
//endofsarcasm
Čakal som, kedy niekto vytiahne tú rozprávku, lebo som to už kdesi zachytil.
Neviem no, asi nezaspím, že si v nemeckej brakovej rozprávke Die Salzprinzessin zahral černoch úlohu princa. To je už posledná etapa invázie jašterov z pekel, ktorých riadia Židia.
Mňa by úprimne zaujímalo, čo očakávať odo mňa, prípadne od iných, po zverejnení takéhoto príspevku. Že po takomto ultimatívnom argumente prídeme, pokajáme sa a uznáme: "kur*a chlapi, mali ste pravdu. Tá etnogenocída nás bielych už fakt začala, musíme sa dať odpor a znova rozpáliť pece."
P.S.: Je mi u prdele, kto hrá v nejakej Die Salzprinzessin. Určite je to vec najmä režiséra, hoc by tam obsadil aj všetky postavy ako černochov.
P.S.: Je mi u prdele, kto hrá v nejakej Die Salzprinzessin. Určite je to vec najmä režiséra, hoc by tam obsadil aj všetky postavy ako černochov.
Od takých jak si ty sa neočakáva absolútne nič. Možno tak akurát to zľahčovanie a kvázi výsmešky, čo si aj predviedol.hughito napísal:čo očakávať odo mňa, prípadne od iných, po zverejnení takéhoto príspevku.
Ale čo to táraš. Ty by si si to "nevšimol" ani v nejakej poslednej fáze. Stále by si bol v presvedčení, že išlo o prirodzený jav (lol).hughito napísal:"Tá etnogenocída nás bielych už fakt začala, musíme sa dať odpor a znova rozpáliť pece."
Bolo by ti to u prdele aj keby k tomu bol režisér politicky motivovaný/potlačený? To len tak na okraj.hughito napísal:Je mi u prdele, kto hrá v nejakej Die Salzprinzessin. Určite je to vec najmä režiséra, hoc by tam obsadil aj všetky postavy ako černochov.
Samozrejme, že ano, lebo ty sám si dôsledok tejto podprahovej propagandy egalitarskych ideologii.hughito napísal:Je mi u prdele, kto hrá v nejakej Die Salzprinzessin
Fuha, vazne veci sa tu riesia
Vy ste niektori uz tak vysrati z tych moslimov (vlastne hoc koho ineho nez ste vy), ze ked nahodou nejakeho na Slovensku uvidite tak asi aj pustite do gati...