Záchrana dát - mobil sa reštartuje

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Záchrana dát - mobil sa reštartuje

Príspevok od používateľa mizuno »

Ah neviem, ako mam začať. Mal som Samsung galaxy Note 3 asi 3 roky, hovoril som si ze nikdy ma nesklamal, nakoľko som mal plnú pamäť a mal som aktualizáciu na android 5.0 tak som ju asi pol roka odkladal. Lenže som si kúpil edge 7 a dneska som si zo starého telefónu vymazoval súbory aby som si zvyšok priniesol do nového a keď som uvidel ze mam asi 3,7gb voľného tak som povolil aktualizáciu telefón sa aktualizoval ale keď sa dala úvodná obrazovka s PIN tak ostáva asi 10 sekúnd pokým sa nerestartne a takto to robí dookola. Viem som debil mal som s tým počkať pokým si prenesiem súbory.

Chcem sa spýtať ako si tie fotky atď prenesiem do mobilu alebo do PC? USB ladenie je na tom starom zapnuté pomôže to? Aj keď sa mobil reštartuje? Da sa to aj s vypnutým? Tie dáta sú fakt dôležité. Ďakujem pekne.
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Záchrana dát - mobil sa reštartuje

Príspevok od používateľa mulatt »

skus vymazat cache.
Turn off the Galaxy Note 3.
Press and hold Volume UP + Home + Power buttons.
When the Android System Recovery screen appears, release the Volume Up and Home keys.
In the recovery menu, navigate to ‘’wipe cache partition’’ with the volume buttons.
Press power button to confirm.
Once this is done, select reboot system now.
mizuno
Medium Star
Medium Star

skúsim to ale nespustí sa tým faktory reset? Lebo nejak podobne sa aj to stláča
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ zvolíš wipe cache partition a nie factory reset, tak by sa nič nemalo vymazať.. ;)
mizuno
Medium Star
Medium Star

sorry ze neskoré popisanie ale až teraz som sa k tomu dostal, prvé logo mam note 3 druhé je Telekom a tretie Samsung potom sa to už spustí na plochu, keď držím tlačítko hlasitosti hore plus hore plus zapnutie tak mi to nič nerobí len zase reštartne telefón..
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

ja by som skusil adb
a niečo takéto:

Kód: Vybrať všetko

adb pull /sdcard/* C:/backup/
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

a ak nepomoze vyssie spomenuty prikaz cez adb, tak sa to da v adb riesit nahratim twrp recovery a nabootovanim do nej, potom pripojis phone k PC a skopirujes si co chces...

treba zapnut fon vo fastboot mode
fastboot oem unlock
(na telefone vyskoci hlaska aby si to potvrdil, myslim volume up, odomkne bootloader)

fastboot flash boot xxx.img
(xxx.img je nazov obrazu, vacsiinou boot.img, idealne je stiahnut rovnaky ako je v tej ROM co mas teraz, je dost mozne ze po tomto ti telefon nabehne...)

fastboot flash recovery xxx.img
(namiesto xxx.img treba zadat nazov konkretneho twrp pre tvoj telefon, je to recovery kde mozes flashovat custom romy, presuvat, mazat systemove subory a podobne)

img subory treba mat v adb priecinku, neskusal som to na tomto telefone ale na nejakych samsungoch u ano, tak by to malo ist...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Diky chlapci ale nakoľko buďme mat pri sebe PC až o dva týždne tak sa ozvem potom, takto si asi nepomôžem
Napísať odpoveď