1 STB 2 TV

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
X-Pa3k
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

1 STB 2 TV

Príspevok od používateľa X-Pa3k »

Ahojte , prosím potreboval by som poradiť.

Mám jeden STB ( http://www.thomsonstb.net/downloads/man ... _UM_EN.pdf ) do ktorého ide kábel od satelitu do ANT IN. V jednej izbe mám STB s TV, z STB ide HDMI kábel do TV (ide všetko pohode).
A zo STB ide kábel z ANT OUT do TV vo vedľajšej do ANT IN. Predtým to takto bolo, a všetko fungovalo ( ofc. to čo išlo na jednom išlo i na druhom ) no teraz to vo vedľajej izbe nejde. Je fakt že STB sa menil za HD STB.

Ďakujem za pomoc. :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Re: 1 STB 2 TV

Príspevok od používateľa wladas »

Nejde to preto lebo SAT OUT je zase len signal ako priamo zo satelitu. Cize na to treba zas tuner. V predoslom to bolo ANT OUT ako pises co uz je rozkodovany signal.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Pokial mas prepnute na HD kanal, tak tento nedokaze prijimac previest cez scart/antenny kabel. Teoreticky by to mohlo fungovat ak prepnes na SD kanal, teda nie HD, ale musel by si na prvom TV sledovat dobrovolne SD, navyse SD kanaly postupne vypinaju, takze vacsina nebude v SD ani dostupna.
X-Pa3k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa X-Pa3k »

Tak ale tomu nerozumiem , prečo potom tvrdia to je STB na dva TV ? nepomohlo keby som zo STB pripojil HDMI do toho TV vo vedlajšej izbe ?
Prílohy
Bez-názvu-1.gif
(4.49 KiB) 534 stiahnutí
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Kde tvrdia ze je to STB pre 2 TV? Podla toho navodu tam ziadne "ANT out" nie je, je tam SAT out. Taktiez je tam len 1x HDMI, takze iba ak zapojis kabel z TV1 do TV2, cez HDMI, ale neviem ci a ako by to fungovalo, je mozne ze len ak bude zapnuta TV1.

Este tam je SCART, mozes teda prepojit STB a TV2 cez SCART, ale nepojdu ti HD kanaly, plati co som pisal vyssie, je to prakticky nepouzitelne.

Akeho mas operatora a aky balik? Ake telky, nema niektora aj sat. tuner? Potom by slo pouzit ten SAT out, no potreboval by si dalsiu kartu a CAM modul.
palkooo29
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa palkooo29 »

Ked mas skylink, tak skus poziadat o sluzbu karta NEXT stoji asi 40€ na rok.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Ročný poplatok za službu druhá karta NEXT predstavuje sumu 44,40 EUR + servisný poplatok.
smajlo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smajlo »

Pri Next sa servisny neplati, iba tych 44,40 a pozeras vsetko co na hlavnej karte.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Majú v tom zrejme bordel.Začiatkom týždňa som volal na info linku a tam mi bolo povedané , že sa platí aj servisný poplatok.Ale aj keď nie , tak pre toho , kto má iba základnú ponuku sa táto karta neoplatí.Platiť ročne za kartu Next 44,40€ , keď servisný poplatok pri mesačnej platbe cez inkaso je 2,60€ x12=31,20€.
Napísať odpoveď