Spúšťanie alarmu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Spúšťanie alarmu

Príspevok od používateľa energy00 »

Moje auto sa zrazu rozhodlo, že si bude blikať a trúbiť, kedy sa mu zachce. Minule spustilo alarm po cca 3 hodinách od uzamknutia. Asi na minútu a potom sám stichol. Keď som k nemu prišiel, tak som ho radšej zamkol len na kľúč a týždeň stálo. Po týždni som niekam išiel, zamkol ho diaľkovým a po cca minúte znovu spustilo alarm.
Všetky dvere boli zatvorené dobre. Všimol som si, že to robí odvtedy, ako som dal nabiť baterku a znovu ju pripojil. Stretol sa s tým niekto?
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Spúšťanie alarmu

Príspevok od používateľa heker »

Fajn ze pises, ake mas auto, aky alarm. Alarm sa na niektorych autach pusta aj pri odpojeni baterky, je tam pri alarme mala zalozna baterka, ktora sluzi na to, aby ti neodpojilo alarm s baterkou. Mozno ma alarm akusi pamat prudu, mozno tam treba spravit zakladne nastavenie a adaptovat to k baterke, ale bez informacii si tazko vycucat z prstu veci. Onak nechapem ludi co dobijaju baterku, ved to je aj tak zbytocne a pride jeden mraz a je v cudu, aj tak ju budes kusiet vymenit. Este lepsie, ak nenastartujes niekde v noci 200km od domova.
energy00
King
King

Auto je Kia Rio II, alarm od vyroby. Baterku som odpajal uz Xkrat, no nikdy mi to nerobilo. Teda mozno si to len ja spajam s odpojenim baterky, no to je posledny "zasah" do auta.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

heker napísal:Onak nechapem ludi co dobijaju baterku, ved to je aj tak zbytocne a pride jeden mraz a je v cudu, aj tak ju budes kusiet vymenit. Este lepsie, ak nenastartujes niekde v noci 200km od domova.
A co tak kratke trasy v meste s castymi startmi kde sa nestihne poriadne nabit. Myslim ze to nieje vobec neobvykla situacia.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ked som zacal citat tvoj prispevok, tak som mal tusenie, ze to bude zakoncene nejak takto: "vypol som alarm, tyzden stalo a potom ho nebolo" :D

Zlodeji skusaju, ako rychlo zareagujes :psssst:
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

premeraj si baterku, skontroluj zamky dveri ci doliehaju (hlavne kufru), skontroluj snimac alarmu kapoty, skontroluj kostru ... pripadne to supni na diagnostiku
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Na 90% poskodeny snimac kapoty. Zafuka vietor, kapotu nadvihne o par mm, a snimac to vyhodnoti ako nasilne otvorenie a alarm sa spusti.
energy00
King
King

Moze to byt tym vetrom, lebo ak dobre spominam, tak sa to stalo vzdy ked bol takyto necas. Teraz auto stoji, cez vikend sa na to pozriem a dam vediet. Vdaka za rady.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Uvidis bude to urcite to ;)
energy00
King
King

Veru, trosku som to rozchodil a uz je to v poriadku. Asi tam bola len nejaka necistota a ten 'cuplik' nevysunulo uplne. ;-)
Napísať odpoveď