Propagačné video VUT Brno - prilákanie žien
-
loveparademan
Medium Expert
Propagačné video VUT Brno - prilákanie žien
Zdar, dnes som na nete zahliadol propagačné video českého VUT v brne, zamerané na pritiahnutie ženskej časti populácie. Zdá sa mi že dnes musí byť čokoľvek cool, aby to pritiahlo pozornosť mladých, takým štýlom je aj koncipované nižšie uvedené video. Príde mi ale trochu nedôstojné, možno až bizarné, aby sa v materiáli, ktorého úlohou je pritiahnuť mladých na štúdium, tliachalo o počítačových hrách a vyskytovali zábery ženského tela zvíjajúceho sa počas orgazmu. Čo si myslíte o tom, je to úplne v pohode propagácia vysokej školy alebo som až príliš, prúderný ? 
-
yoggy
Re: Propagačné video VUT Brno - prilákanie žien
Za poslednych 5 rokov ma ani jedno video od nich nezaujalo natolko, ze by som si povedal, tam by som chcel ist
Je to len dalsie video do poctu a tiez nechapem ludi co sa podla jedneho videa rozhodnu rozhodnu stravit niekde 3/5 rokov...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Čo žien ... niektoré fakulty majú problém prilákať aj chlapcov. 
je to cisty trapas, ako semestralny projekt studenta mediamatiky by sa to este dalo prezut, ale ze sa tym prezentuje skola(v tomto pripade dokonca vcelku kvalitna) je hanba. a netyka sa to len tohoto videa, ale vacsiny. fakt niekedy rozmyslam, ci maju dekani/rektori vsetkych 5 pohromade, ked nieco take vypustia.
Mne to prišlo v pohode, po komentoch som čakal nejakú katastrofu.
si to zoberte z druhej strany - čo také zaujíma 15ročných puberťákov? presne tie veci
a ešte inak - videli ste nejaké propagačné video, ktoré by ľudia šírili, v posledných rokoch z inej VŠ? ja si nič nevybavujem
nevravím, že je to top, ale marketingové oddelenie nespí
a ešte inak - videli ste nejaké propagačné video, ktoré by ľudia šírili, v posledných rokoch z inej VŠ? ja si nič nevybavujem
nevravím, že je to top, ale marketingové oddelenie nespí
mozno som v tomto staromodny, ale od skoly fakt necakam aby ma lakala takymto sposobom. jasne, 17-18 rocni ludia to mozu vidiet inac. a nechce sa mi to hladat, ale taketo videa uz zopar slovenskych univerzit spravilo.
-
loveparademan
Medium Expert
Ja si pripadám v dnešnom svete mladých niekedy takto isto, možno je to mojou konzervatívnou výchovouM142 napísal:mozno som v tomto staromodny, ale od skoly fakt necakam aby ma lakala takymto sposobom. jasne, 17-18 rocni ludia to mozu vidiet inac. a nechce sa mi to hladat, ale taketo videa uz zopar slovenskych univerzit spravilo.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze ta reklama je v pohode, je to len reklama pre dievcata...
Tak som si to video pozrel keď už mu tu robíte takú negatívnu reklamu
.
Príde mi absolútne v poriadku, ako obsahom tak aj úrovňou spracovania (kamera, strih). Čakal som nejakú amatérsku katastrofu.
Našťastie ma nepoznačila prísna výchova
Príde mi absolútne v poriadku, ako obsahom tak aj úrovňou spracovania (kamera, strih). Čakal som nejakú amatérsku katastrofu.
Našťastie ma nepoznačila prísna výchova
Ja si pamätám jedného úchyláckeho profáka na FIT VUT, ktorý sa snažil spraviť štúdium informatiky zaujímavejšie pre ženy, ale veľmi mu to nešlo, pretože to bol starý prasák. Raz za ním išla spolužiačka konzultovať výsledok písomnej skúšky, pretože jej chýbal jeden bod do Áčka, snažila sa to tam nejako uhrať, ale ten profák to zakončil slovami: "Slečno, ten bod Vám nepřidám, ale na kafe s Vámi rád zajdu."
Taktiež si pamätám nejaký jeho post v diskusii o tom, či sa ženy hodia do IT. Bol napísaný asi v tomto zmysle:
"Nedokážu si představit lepší výběr povolání pro ženu než stát se programátorkou. Na IT fakultách jsou převážná část studentů muži, takže ženy mají na výběr životního partnera ideální podmínky. Pracovat v IT je to velice výhodné i v době mateřské dovolené, kdy žena může jednou rukou hojdat dítě v kolébce a druhou ťukat do klávesnice..."
Toto bola len malá časť perál od neho
K téme - to video ma nijako extra nezaujalo, ale ani neurazilo. U mňa by nejaké podobné propagačné video nezohrávalo rozhodujúcu úlohu pri výbere školy.
Taktiež si pamätám nejaký jeho post v diskusii o tom, či sa ženy hodia do IT. Bol napísaný asi v tomto zmysle:
"Nedokážu si představit lepší výběr povolání pro ženu než stát se programátorkou. Na IT fakultách jsou převážná část studentů muži, takže ženy mají na výběr životního partnera ideální podmínky. Pracovat v IT je to velice výhodné i v době mateřské dovolené, kdy žena může jednou rukou hojdat dítě v kolébce a druhou ťukat do klávesnice..."
Toto bola len malá časť perál od neho
K téme - to video ma nijako extra nezaujalo, ale ani neurazilo. U mňa by nejaké podobné propagačné video nezohrávalo rozhodujúcu úlohu pri výbere školy.
Pre 10 rocne deti ok, ale unac strasne cheesy. Myslim, ze aj FIIT alebo niekto mal taketo nejake dementne video, tusim tam spievali.