Vyber najvyhodnejsieho pausalu.
Vyber najvyhodnejsieho pausalu.
Zdravím,
v decembri mi skončila 2-rocna viazanosti na pausal v telekome a to konkrétne na Happy L za ktorý platím 25,47e. Ten obsahuje 250min do vsetkych sieti, neobmedzene volania do Telekom a pevne linky v SR 2GB dáta SMS/MMS neobmedzene a 250min prichádzajúce roaming hovory. SMSiek pošlem za mesiac možno 10. Roaming nevyuzivam skoro vôbec a tých 250min mi v podstate postačuje.
Preto by som sa chcel spytat niekoho kto ma prehlad a pozná produkty aj u konkurencie poprípade vie poskladať niečo lepšie ako som počul ze sa dalo v O2 nejakým spôsobom ziskat jeden z tých drahších pausalov za 20euro. Takisto viem ze funguje niečo ako podpultový produkt ktorý sa dá urcitym spôsobom vypytat alebo vam ho manazer sam navrhne a tam sa da vyjednať urcita zľava. Neviem ci sa berie to úvahy to ze som bol v telekome asi 13 rokov a na 2 rok prestúpil do O2 a potom zas do telekomu ale viem, ze dlhodobým zakaznikom vedeli tiež spraviť nejake ústupky.
Moje požiadavky by boli cca takéto: 200-300 minút do vsetkych sieti. 2-4gb internetu a cenu ideálne do 20e.
Dakujem za odpovede.
v decembri mi skončila 2-rocna viazanosti na pausal v telekome a to konkrétne na Happy L za ktorý platím 25,47e. Ten obsahuje 250min do vsetkych sieti, neobmedzene volania do Telekom a pevne linky v SR 2GB dáta SMS/MMS neobmedzene a 250min prichádzajúce roaming hovory. SMSiek pošlem za mesiac možno 10. Roaming nevyuzivam skoro vôbec a tých 250min mi v podstate postačuje.
Preto by som sa chcel spytat niekoho kto ma prehlad a pozná produkty aj u konkurencie poprípade vie poskladať niečo lepšie ako som počul ze sa dalo v O2 nejakým spôsobom ziskat jeden z tých drahších pausalov za 20euro. Takisto viem ze funguje niečo ako podpultový produkt ktorý sa dá urcitym spôsobom vypytat alebo vam ho manazer sam navrhne a tam sa da vyjednať urcita zľava. Neviem ci sa berie to úvahy to ze som bol v telekome asi 13 rokov a na 2 rok prestúpil do O2 a potom zas do telekomu ale viem, ze dlhodobým zakaznikom vedeli tiež spraviť nejake ústupky.
Moje požiadavky by boli cca takéto: 200-300 minút do vsetkych sieti. 2-4gb internetu a cenu ideálne do 20e.
Dakujem za odpovede.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyber najvyhodnejsieho pausalu.
pokial nepotrebujes novy telefon tak chod do 4ky TO.15
Urcite bez telefonu. Telefony kupujem cash pomimo. Idem pozriet tu 4ku informacneguess.whoo napísal:pokial nepotrebujes novy telefon tak chod do 4ky TO.15
-
guess.whoo
Redeemer
pokial nebyvas mimo mesta tak je naj 4ka. vlastne aj ked byvas mimo ale vacsinu casu si v meste tak je naj 4ka...dokupis si za 3€ roamingovy net a mas aj na dedine. teraz to stoji do konca aprila 7,50 potom 15€ (s 1gb navyse 18€)
90% casu travim v BA. Az mi to pride divne taketo obrovske cenove rozdiely u konkurencie a 4kou. Vyzera to tak ze sa konecne niekto spamatal a pochopil ze ceny pausalov u nas a v zahranici su diametralne odlisne:) Este rozmyslam ked ma bude kontaktovat pani z Telekomu a bude ma prehovarat aby som ostal a ja jej poviem ze u konkurencie dostanem taku a taku sumu je mozne ze mi ponuknu nieco obdobne alebo nebodaj lepsie?guess.whoo napísal:pokial nebyvas mimo mesta tak je naj 4ka. vlastne aj ked byvas mimo ale vacsinu casu si v meste tak je naj 4ka...dokupis si za 3€ roamingovy net a mas aj na dedine. teraz to stoji do konca aprila 7,50 potom 15€ (s 1gb navyse 18€)
Skôr si uvedomujú slabé pokrytie a sýty trh.
Mne keď volajú z telekomu, tak už sa na tom bavím. Vážnym hlasom mi ponúkajú fantastickú ponuku - keď im oznámim že mám viac služieb za polovičnú cenu a bez viazanosti, už iba hapkajú...
Aktuálne je pre mňa zaujímavá aj 4ka, ale to 4G pokrytie bez 3G zálohy je úbohé.
Mne keď volajú z telekomu, tak už sa na tom bavím. Vážnym hlasom mi ponúkajú fantastickú ponuku - keď im oznámim že mám viac služieb za polovičnú cenu a bez viazanosti, už iba hapkajú...
Aktuálne je pre mňa zaujímavá aj 4ka, ale to 4G pokrytie bez 3G zálohy je úbohé.
-
guess.whoo
Redeemer
tu 3G zalohu mozes mat prave dokupenim toho 1GB balika za 3€
Ja som mal Happy M za cca 9,50 € + cca 3,- € za neobmedzené SMS/MMS a k tomu zdarma 2GB internetu z akcie pred dvoma rokmi.
V novembri 2016 mi skončila viazanosť, tak som zavolal na zákaznícku linku, že či to môžem predĺžiť.
Tam mi povedali, že jedine bez toho internetu, že ten bol len v špeciálnej akcii.
Tak som kúpil simku zo 4ky a dal zároveň žiadosť o prenesenie toho čísla z Telekomu.
Asi do týždňa som z Telekomu dostal SMS, že mi ponúkajú zľavu 30% na paušál a číslo na ktoré mám volať v prípade záujmu.
Tak som tam zavolal a povedal, že mne nejde ani tak o zľavu, ale že chcem ten internet čo som aj mal.
(predsa len som nemal dôveru k pokrytiu 4G v 4ke)
Tak som dostal znovu zadarmo 2GB internetu + navyše aj tú zľavu a to tak, že mám ten Happy M s 2GB internetom za polovicu štandardnej ceny (5,- €) a plus za tie cca 3,- € neobmedzené SMS/MMS.
Ešte ale mám okrem tohto paušálu ďalšie tri podobné (tie vtedy nekončili viazanosť), takže možno aj to zavážilo.
V novembri 2016 mi skončila viazanosť, tak som zavolal na zákaznícku linku, že či to môžem predĺžiť.
Tam mi povedali, že jedine bez toho internetu, že ten bol len v špeciálnej akcii.
Tak som kúpil simku zo 4ky a dal zároveň žiadosť o prenesenie toho čísla z Telekomu.
Asi do týždňa som z Telekomu dostal SMS, že mi ponúkajú zľavu 30% na paušál a číslo na ktoré mám volať v prípade záujmu.
Tak som tam zavolal a povedal, že mne nejde ani tak o zľavu, ale že chcem ten internet čo som aj mal.
Tak som dostal znovu zadarmo 2GB internetu + navyše aj tú zľavu a to tak, že mám ten Happy M s 2GB internetom za polovicu štandardnej ceny (5,- €) a plus za tie cca 3,- € neobmedzené SMS/MMS.
Ešte ale mám okrem tohto paušálu ďalšie tri podobné (tie vtedy nekončili viazanosť), takže možno aj to zavážilo.
Dik za info presne nieco taketo som chcel vidiet. Skusim to aj ja lebo ta 4ka ma zaujala a ked sa mi obratom ozvu zo Sagankomu tak uvidime co ponuknu plus ich skusim este zmotat.Thovt napísal:Ja som mal Happy M za cca 9,50 € + cca 3,- € za neobmedzené SMS/MMS a k tomu zdarma 2GB internetu z akcie pred dvoma rokmi.
Vtedy sa ale pripajas do narodneho roamingu, teda 2g, nie?guess.whoo napísal:tu 3G zalohu mozes mat prave dokupenim toho 1GB balika za 3€
-
guess.whoo
Redeemer
pardon nie 3G ale akesi 2G s rychlostami 260/120 Kbit/s a stoji 4€
No takze presiel som do tej 4ky, produkt TO.15 za polovicu. A dnes mi prisla sms : Dna 2.3 vam konci platnost vasho balicka. Vas aktualny kredit nepostacuje na zakupenie balika. Automaticka obnova balika bola z dovodu nedostatku financnych prostriedkov vypnuta. Comu nerozumiem pretoze mi neprisla ziadna faktura. Ako to teda u nich funguje? Ako si mam preboha platit mesacny pausal? Nerozumiem trochu tomu ich systemu a vela som toho na internete nenasiel.
4ka nemá paušály, funguje na kredit. Ale má rôzne možnosti dobíjania kreditu, obnovovania balíka kartou.. naštuduj na webe:
https://www.4ka.sk/dobitie-kreditu
https://www.4ka.sk/dobitie-kreditu
https://www.4ka.sk/moja-zona tu si to musíš nastaviť nech ti pravideľne dobíja kredit prípadne pri určitej sume nech ho dobíja kedže to nemajú ako paušal ako taký.
Pozeral som si cely ten portal ale potom nerozumiem tomu mojmu TO.15 co momentalne ma stat 7.5 do konca aprila. Co si tam mam potom dobijat?
Ty si musíš dobiť kredit a z kreditu ti to strháva 7.5€ alebo aká je aktuálne cena toho.
-
guess.whoo
Redeemer
a potom ludia ako osim budu nadavat na produkt, ktory si zakupia a absolutne nerozumeju ako funguje...
Neviem o tom ze by som na to nadaval ale co sa tyka informacii o ich produktoch je to dost bieda takisto ako to ze sa neda platit na fakturu.guess.whoo napísal:a potom ludia ako osim budu nadavat na produkt, ktory si zakupia a absolutne nerozumeju ako funguje...
-
guess.whoo
Redeemer
? vsetko mas pekne na stranke napisane, staci citat. vidis tam niekde na stranke nieco o fakturach alebo inkasach?