nazor na tento vztah?
nazor na tento vztah?
dakujem za nazor ak som niekoho urazil tak sa ospravedlnujem
Moj nazor
Moj nazor je, ze ak by bola zadana, spokojna a stastna, tak si uplne kludne na Facebook klikne, ze je vo vztahu s tebou. Zaroven by nepotrebovala pisat si s dalsimi chlapmi a uz vonkoncom by im nepisala, ze je zadana. Mozno si to nepripustas, ale prides o nu, pretoze jedneho dna ju niekto cez ten Facebook vytiahne von a ona ako nezadana tomu patricne podlahne. Tipujem, ze dievca ma tak 19 rokov, ak vobec.
Re: nazor na tento vztah?
moj nazor keby jej zalezalo na tebe tak nieco take neroby!podla mna je stebou len pokial nenajde takeho ako chce ona kedze podla tvojho popisu nieco hlada.tazko sa vzit do tvojej koze ale keby to robila moja priatelka tak by som to bral tak ze som jej asi ukradnuty ked nieco take tvdi po tolkej dobe a este keby pisala niekomu cuzdiemu nieco take tak neviem ci ja osobne by som snou chcel byt vo vztahu
To, že ty si podozrievavý pri takomto jej správaní, nie je vôbec žiarlivosť, toto hraničí s tým, že buď tá baba chce voľný vzťah alebo si už hľadá náhradu za teba.
Ak je to ten druhý prípad, pomaly by som sa pripravoval na 2. možnosť a to, že ťa čoskoro opustí. Keď sa to stane, nebol by som však z toho zdevastovaný, pretože takáto baba určite nie je typ, s ktorým by si si chcel zakladať rodinu, keď si za tvojím chrbtom nabaľuje ďalších chlapov.
Tiež by ma inak zaujímal vek, sedelo by mi to na správanie baby, ktoré môže mať tak max. 18 rokov.
Ak je to ten druhý prípad, pomaly by som sa pripravoval na 2. možnosť a to, že ťa čoskoro opustí. Keď sa to stane, nebol by som však z toho zdevastovaný, pretože takáto baba určite nie je typ, s ktorým by si si chcel zakladať rodinu, keď si za tvojím chrbtom nabaľuje ďalších chlapov.
Tiež by ma inak zaujímal vek, sedelo by mi to na správanie baby, ktoré môže mať tak max. 18 rokov.
ahoj som tu nova ale skusim sa zapojit.urcite to nieje ziarlivost.zmojho pohladu keby to robil moj priatel tak mu dam na vyber ci chce mna alebo si chce stale niekoho hladat nech sa rozhodne co vlastne chce lebo urcite by sa mi nepacilo keby nieco take pisal dakej zene preto ti davam za pravdu ak sa to nepaci ani tebe to by sa nepacilo vo vztahu nikomu.ved ak ta ma naoazaj rada a zalezi je na tvojich citoch tak to robit prestane daj jej na vyber bud-alebo nech sa rozhodne co vlastne chce.vztah je o dvoch ludoch nie aby tam pribudali dalsi!!osobne by som nedokazala napisat niekomu ze som nezadana ked mam niekoho naozaj radaa zalezi mi na jeho pocitoch a na nom ako na cloveku. tiez si myslim ze to bude mlada baba ktora sama nevie co chce.tazko sa hodnoti niekto okom nic neviem.prajem ti vela stastia nech to dievca-zena dostane rozum lebo ak ta lubi tak prestane riesit inych chalanov staci jej ten ktoreho ma.
.
.
Autor temy dnes registrovany, aj dva ucty s odpovedami. Ci si niekto srandu nerobi.
Re: Moj nazor
vek si trafiltest napísal:Moj nazor je, ze ak by bola zadana, spokojna a stastna, tak si uplne kludne na Facebook klikne, ze je vo vztahu s tebou. Zaroven by nepotrebovala pisat si s dalsimi chlapmi a uz vonkoncom by im nepisala, ze je zadana. Mozno si to nepripustas, ale prides o nu, pretoze jedneho dna ju niekto cez ten Facebook vytiahne von a ona ako nezadana tomu patricne podlahne. Tipujem, ze dievca ma tak 19 rokov, ak vobec.
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2017, 17:48)
nerobimsi srandu naozaj som chcel vediet nazor inychheker napísal:Autor temy dnes registrovany, aj dva ucty s odpovedami. Ci si niekto srandu nerobi.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sranda, ze maceji, mroky a bianka147 su ucty registrovane dnes, v priebehu 55 minut a maju rovnaku IP adresu. Zaujimave, ze z uctu maceji si polozis otazku a potom si z uctu mroky a bianka147 aj sam zodpovies. Podla mna si chory na hlavu.
nic vzlom len odpovedali ludia z mojho okolia ale dik ze si spravil zo mna choreho cloveka na hlavu! ked uz si ho zo mna spravil tak zrus moj ucet aj diskusiu.dakujemhojko napísal:Sranda, ze maceji, mroky a bianka147 su ucty registrovane dnes, v priebehu 55 minut a maju rovnaku IP adresu. Zaujimave, ze z uctu maceji si polozis otazku a potom si z uctu mroky a bianka147 aj sam zodpovies. Podla mna si chory na hlavu.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Nemas mu zaco dakovat. Choreho si zrobil zo seba hlavne Ty sam. Hojko to zhodnotil spravne+ znova klames,ze pisali ludia z Tvojho okolia.Jedine,zeby si za nich pisal Ty sam,pretoze styl pisania vsetkych prispevkov ktore su tu sa zhoduju.A vlastne,,vyhoviem Ti,pretoze samodiskusia nema nikde miesto. Kasli nato a porozpravaj sa pred zrkadlom,je to presne to iste.