Strana SaS
Re: Strana Richarda Sulíka
nie, preto ti to uz tretikrat pisem
V tom prípade neviem načo varíš z vody o nejakom kontexte.. tá veta dáva zmysel sama o sebe, nepotrebuje "kontext." Ale tak možno to tá Holinová robí zámerne, aj s Bánom, aby uškodili Sulíkovi.
pre toto:
hughito napísal:Beardie, poď, poď si zastať svojho Riška.
To by si mal vyvinúť viac iniciatívy, toto je slabé.
az tak velmi ma Sulik nezaujima, bez kontextu tym na mna nezaposobis
vytrhnut 1 vetu a potom to dookola opakovat bez suvislosti je dost slabe, mas/mate na viac
ked uz mas tu neprekonatelnu potrebu dodrbavat ho, tak to pokojne rob, jeho medialny obraz pre mna nie je relevantny, zaujimaju ma jeho ciny, cize presny opak toho, co zaujima teba
vytrhnut 1 vetu a potom to dookola opakovat bez suvislosti je dost slabe, mas/mate na viac
ked uz mas tu neprekonatelnu potrebu dodrbavat ho, tak to pokojne rob, jeho medialny obraz pre mna nie je relevantny, zaujimaju ma jeho ciny, cize presny opak toho, co zaujima teba
Sledovali ste niekto debatu Sulik-Havran? Co vravite? Podla mna Sulik zvitazil. Havran sa tam zaplietal do svojich ontologickych uvah, ale argumentacne dost slabe. Po tom ho Sulik zosmiesnil (s tou jeho vyhovorkou ze clanok o Trumpovi necital) dost zatichol a prenechal priestor Sulikovi.
Pozeral a suhlasim. Sulik je jednoducho politik a dokaze lepsie pritvrdit. Zato Havran, hoc s nim suhlasim, sa tam tocil okolo svojich definicii co je fasizmus a neraz odbocil od temy. Mna len mrui ze ludia, ktori by mali tahat za jeden povraz v boji proti extremizmu, korupcii, tak sa castuju nadavkami a zaluju ako male deti.
Pozeral, zo strany Sulika islo o velkoryse gesto ze bol vobec ochotny za tym Havranom do relacie ist.
Dá sa to niekde vidieť v archíve?
Nemusel mu tam nahrat s tym hulenim travy ale myslim si, ze Havran pre svoje dobro mal ostat radsej doma. Je vidno, ze jeho predstavy sa nezhoduju s tym ako svet funguje.
Videl som len kúsky, ale už len z toho sa mi ako rezultát javí, že celkovo išlo o slabú diskusiu. Havran slabučký, Sulík naoko lepší, ale obsahovo otras z jeho strany. Ale musím to pozrieť celé.
Stiahnutím žaloby to dodrbal...
celé to bolo dosť trápnučké
Ten Havran je dobrý idiot, je v naoko serióznej diskusii so Sulíkom a smeje sa jeho (dosť validným) argumentom.
Z jeho strany to bola diskusia na úrovni 10-ročného decka, ktoré sa snaží svojho oponenta len zosmiešniť bez nejakých reálnych protiargumentov. Nechápem, ako s tým pajácom mohla súhlasiť väčšina ľudí v tom klube.
Z jeho strany to bola diskusia na úrovni 10-ročného decka, ktoré sa snaží svojho oponenta len zosmiešniť bez nejakých reálnych protiargumentov. Nechápem, ako s tým pajácom mohla súhlasiť väčšina ľudí v tom klube.
-
mirak2
Hardcore addict
mne pride vtipne uz len to, ze aktualne asi najznamejsi slovensky intelektual ma vystudovanu teologiu. a druhy najznamejsi je vedec, sudruh Blaha. krasna krajina.
slovo fasista je dnes devalvovane na nadavku na rovnakej urovni ako slovo qoqot. dobre, ze to Sulik stiahol, chytrejsi ustupi. Havranovo spravanie mi silno pripomina moju skusenost s predmetom Filozofia, ktoru mal kazdy student Prirodovedeckej fakulty povinne 1 semester na magistrovi a kazdy, uplne kazdy jeden cviciaci rozpraval, aki sme my (matematici, informatici, fyzici, chemici, ... ) blbi oproti filozofom, ze my nedokazame pochopit ako funguje svet, atd atd. ked nasho cviciaceho matematicky argumentacne zotreli, tak chlapik sklopil usi a radsej diktoval poznamky zo svojej mudrej knizky a nemudroval. Havranove ego je vacsie ako Sulikove.
slovo fasista je dnes devalvovane na nadavku na rovnakej urovni ako slovo qoqot. dobre, ze to Sulik stiahol, chytrejsi ustupi. Havranovo spravanie mi silno pripomina moju skusenost s predmetom Filozofia, ktoru mal kazdy student Prirodovedeckej fakulty povinne 1 semester na magistrovi a kazdy, uplne kazdy jeden cviciaci rozpraval, aki sme my (matematici, informatici, fyzici, chemici, ... ) blbi oproti filozofom, ze my nedokazame pochopit ako funguje svet, atd atd. ked nasho cviciaceho matematicky argumentacne zotreli, tak chlapik sklopil usi a radsej diktoval poznamky zo svojej mudrej knizky a nemudroval. Havranove ego je vacsie ako Sulikove.
Havran aj Sulik maju vysoke ego ktore ich vlastne nici... Havranovi sa vlastne da vycitat, len to... Jednoducho svoju myslienku nevie povedat tak aby z neho nevyzaroval namysleny intelektual... U Sulika je problem inde, u neho nemozno suhlasit ani len s podstatou jeho nazorov, nieto s interpretaciou...
Mal to urobiť hneď na začiatku. Odignorovať samozvaného pseudointelektuála, ktorý tak rád rozdáva nálepky. Pripomína mi to správanie malého dieťaťa, ktoré nedostane niečo po čom túži alebo nie je po jeho.
- „Nadobudol som dojem, že podľa Havrana je fašista každý, kto s ním nesúhlasí, a dospel som k záveru, že s týmto pánom nemá zmysel na túto tému (a možno ani na žiadnu inú) diskutovať. Pochopil som, že aj vďaka pánovi Havranovi pojem fašista tak strašne devalvoval, že nech si ma kľudne tak označuje, je to vlastne úplne jedno. A preto žalobu sťahujem, budem sa venovať zmysluplnejším veciam," napísal Sulík na Facebook.
Sulíkov tím nabral Zajaca ako experta na zdravotníctvo.
To je teda krok, určite to prinesie SaSke veľa voličov a úspechu.
- za druhej Dzurindovej vlády bol Zajac považovaný za kamaráta Penty (hovoril to o ňom vtedajší šéf SMK Béla Bugár)
- podozrenia o prepojení Zajaca na Pentu sa objavili aj v spise Gorila
- a takisto sa objavili v americkej diplomatickej pošte, ktorá unikla po kauze WikiLeaks
- Penta medzičasom v zdravotníctve zosilnela (aj vďaka Zajacovi), biznis robí prakticky bez štátnej regulácie; "reformné tímy" by mali riešiť aj tento problém (a podľa možností bez Zajaca)
https://www.aktuality.sk/clanok/409538/ ... ebo-penta/
- za druhej Dzurindovej vlády bol Zajac považovaný za kamaráta Penty (hovoril to o ňom vtedajší šéf SMK Béla Bugár)
- podozrenia o prepojení Zajaca na Pentu sa objavili aj v spise Gorila
- a takisto sa objavili v americkej diplomatickej pošte, ktorá unikla po kauze WikiLeaks
- Penta medzičasom v zdravotníctve zosilnela (aj vďaka Zajacovi), biznis robí prakticky bez štátnej regulácie; "reformné tímy" by mali riešiť aj tento problém (a podľa možností bez Zajaca)
https://www.aktuality.sk/clanok/409538/ ... ebo-penta/
kto "menuje" skutocnych intelektualov? chlapci z gemerskej putiky, ktori sa ledva vedia podpisat a volia Kotletu, lebo im to povedal majster na JRD?rebuss napísal: Odignorovať samozvaného pseudointelektuála