Investovanie cez Recyclix

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Investovanie cez Recyclix

Príspevok od používateľa Cobra99 »

Môžeš sa ísť pozrieť do prevádzky v poľskom meste Lomza. :smt006 Ja to mám ďaleko, načo by som tam chodil. Niektorí, aj Slováci, tam boli, pravidelne bývajú Open days, ale môžeš sa dohodnúť aj na iné termíny.
Ak chceš robiť skutočne investigatívnu prácu, tak :arrow: choď autom k tomu recyklačnému závodu a týždeň rob sledovačku :shock: , či tam chodia kamióny/dodávky z odpadom/tovarom.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

a komu ze mcdonalds spolupracu poprel sa nevyjadris?

este by ma zaujimalo, daval si sem vypis z uctu, kolko si do toho investoval, ako davno a kolko si uz zarobil?
adm666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa adm666 »

čaute chalani, keď som videl tuto zaujimavu diskusiu tak ma to až prinútilo zaregistrovať sa :D
Recyclix poznám taktiež vyše roka, zo začiatku mi to pripomínalo divokekmeny, hra do ktorej si vkladáš peniaze a ono ti to prechádza virtuálnymi strojmi a spracováva virtuálny plast. Neskôr som si povedal že sám navštivim niektoré závody, tak sme šli pozrieť na Open days do lotyšskej Rigy. Koniec koncov ak by to bol fake tak by sme mali aspoň zaujímavý výlet:D. Boli sme v dvoch závodoch v Jelgave, videl som sklady s vyše 25000m3 odpadu, ktorý je pripravený na recykláciu, videl som recyklačné linky, stretol som sa s vedením firmy s ktorými máme doteraz nadštandartné vzťahy a spoločne pripravujeme aj slovenský web, pomáhajú nám s informáciami. Čo sa týka McDonaldu, tak MD je franšíza a spraviť niečo ako globálnu spoluprácu nie je možné (možno pre väčšie firmy áno::). Recyclix má zmluvu s majiteľmi MD v niektorých holandských mestách, keďže väčšina MD má iných majiteľov.
Fake/nefake, to je asi zbytočne riešiť na internetovej diskusii. 20-23. septembra je znova Open Days v Poľsku čo asi nikto nemáme ďaleko:)
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Cobra99 napísal:.
Rozdiel medzi nákupnou cenou odpadu a predajnou cenou granúl je 200%, takže naozaj majú z čoho vyplácať.
V obchode s odpadom sa trochu pohybujem, lukratívny odpad je kov a papier, plast je na okraji a oplatí sa iba ak sú dotácie.
Rozdiel medzi nákupom a predajom určite nie je 200%, ak by teoreticky aj bol, zabudol si do toho započítať réžiu firiem čo odpad upravujú. Alebo tých 200% je čistý zisk? To by bol ekonomický zázrak :)

adm666 napísal:Čo sa týka McDonaldu, tak MD je franšíza a spraviť niečo ako globálnu spoluprácu nie je možné (možno pre väčšie firmy áno::). Recyclix má zmluvu s majiteľmi MD v niektorých holandských mestách, keďže väčšina MD má iných majiteľov.
pekná rozprávka...
Lilinka18
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lilinka18 »

Nekomentujte to ti ktori neviete o co ide.ak nemate osobne skusenosti tak ide potom len o vase dohady
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

mozes nam nejake osobne skusenosti ponuknut?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Jeden známy tam "investuje" a zatiaľ mu to vychádza.. otázne je, dokedy, raz to určite musí naraziť na strop a padnúť. Musím sa ho najbližšie opýtať, či už zarobil aspoň sumu jedného svojho vkladu. V takom prípade mu už je to jedno a môže točiť ten jeden vklad až do úplného konca..
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Lubim,ked sa tu ludia registruju len preto,aby obhajili kadejake pyramidy.Napisu tu 1-3 prispevky vylievajuce srdce a zas sa stratia.
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nebojte sa toho. Ja tam investujem už pár mesiacov a pravidelne vyťahujem zisk. Bez problémov. Keď dosiahnu plánovanú investíciu 14mil.€, tak stopnú registráciu nových účtov a už len dobehne 10 cyklov, aby aj tí poslední zarobili 100%
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Cobra99.. a na koľko % je aktuálne splnená tá plánovaná investícia? :)
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

V poslednom newsletteri písali 7mil. €
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Taktiez som investoval a nelutujem to. Ked potrebuje niekto pomoct, nech mi napise SS. Ukazem realne veci ako sa maju a nie len nejaky dohady.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vsak rovno sem napis tie realne veci do fora, nech vsetci vidia.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Cobra99, podľa všetkého už do Recyclixu investuješ takmer rok, preto by ma zaujímalo, či vieš reálne potvrdiť, že máš každých 5 týždňov výnos 14%, ktorý garantujú, pretože to mi príde až príliš rozprávkové. To je ročné zhodnotenie počiatočnej investície o skoro 250%!!!

Nie je to trochu neuveriteľné? :roll:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Neuveris, ale je to tak, inac by som do toho nesiel /cez prijmy na ucet az po konkretny stav recyklacie/ . Preto pisem, ze ukazem a v SS vysvetlim vsetko.

heker: Ak by som chcel, tak to sem rovno napisem, nie? Ajked tusim, ze za akym zamerom sa to pytas...
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ak by to fungovalo, tak do toho ide aj Google :).
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co sa bojis napisat Imi kolko si investoval a kolko sa ti vratilo?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vsetkym aktualnym aj potencionalnym investorom doporucam precitat si diskusiu o kariose, najprv to vyzeralo uplne rovnako, vela ludi tvrdilo ze to funguje, ake je to super, ako kludne kazdemu do sukromnej spravy (nikdy nie verejne) ukaze dokazy ze to funguje...
no a ako to dopadlo? kairos prestal vyplacat a vsetci spokojni investori zrazu zmizli bez slova...
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Co sa bojis napisat Imi kolko si investoval a kolko sa ti vratilo?
Ja nemam problem dokazat kolko som vlozil a kolko z toho mam. V prilohe mas vybery. Vklad cini momentale 720e + casom dolozim 280e. Za par dni pridu dalsie E z cyklov.

Nehovoriac co sa tyka supportu na hotline, ci emailom. Pristup je momentalne ukazkovy a dufam, ze aj v buducnosti to takto zostane.

baldorex: To je velmi idealisticke :)
@all: Nepotrebujem cely cas si potrpiet a pisat ake to je super a hirovat vas, pisem realne kolko som vlozil a profitujem.
Prílohy
screenshot.239.jpg
screenshot.239.jpg (11.68 KiB) 1161 zobrazení
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

takze zatial si vlozil 720 a vratilo sa ti 185,88?
Napísať odpoveď