akozbalit.sk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

akozbalit.sk

Príspevok od používateľa kompi »

dopredu upozornujem toto nieje reklama!!!!!

nasiel som tuto stranku skrz toho michala kopeckeho na youtube a vsimol som si ze tam ma konzultáciu za 150e na hodinu co poviete oplati sa to poznate to niekto?

popripade nazory na jeho videa ma to podla vas daco do seba?

podla mna 150e za hodinu je strasne vela....
Filip87
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: akozbalit.sk

Príspevok od používateľa Filip87 »

Pozri si ostatné ceny, spadne ti sánka.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

horšiu sr.cku som nevidel :D
kompi
Medium Professional
Medium Professional

neni to qwerty? :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ak ti tých peňazí nebude ľúto, choď do toho.

Ja som sa ale zdokonaloval v balení len samotným tréningom. Tiež som bol dosť veľký trtko, keď som na gympli začínal, potil som sa, bol som nervózny, koktal som, ale postupne som naberal odvahu a hlavne skúsenosti a to sa potom premietalo aj do výsledkov. Kľúčom je podľa mňa pôsobiť sebavedomo, ale nie povýšenecky. Potom je to už skôr o tom, ako si s babou sadnete. Keď si proste s nejakou babou očividne nerozumieš, tak ti nepomôžu ani najlepšie baličské schopnosti na to, aby si ju zbalil (možno tak jedine kľúčiky od Baworáčika :D ). Ale ocitol som sa už aj v opačnej situácii - baba sa namotala už po prvom rande a potom bol problém sa jej zbaviť, takže friendzone funguje aj v opačnom smere :P

Každopádne aj keď ten Kopecký vyzerá podľa mňa ako riadny teplomet, tak v článkoch na tej stránke píše dosť pravdivé veci, ktoré by sa menej skúseným chlapom mohli hodiť.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Webov o baleni mas strasne vela a mas ich zadarmo. Hladaj a citaj. Ale ako sa hovori - trening je trening. Lenze v tvojom pripade je to uplne ina situacia.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no 150 eur by som nikdy nedal na taketo daco, ani 15 a ani 1.

ale pozrel som si zbezne ten web a toto su naozaj dobre rady https://akozbalit.sk/blog/ako-byt-pre-z ... azlivejsi/

ani nie tak, aby bol chlopak pritazlivejsi, ale rady do zivota. zbytok pride sam.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

zaujala ma aj ta garancia vratenia penazi to ako ked si dakto nepichne po jeho skoleni alebo nezbali caju tak mu vráti cash? :D a ako si to overi :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

spýta sa dotyčnej..
kompi
Medium Professional
Medium Professional

zarabanie na ludskom nestasti a zufalosti.....
rozmyslam ze to vyskusam zo srandy a potom budem pytat nazad peniaze poviem ze ma nechcela caja aspon bude sranda :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Neviem, kde si našiel tú garanciu vrátenia peňazí, keďže ja som narazil na toto:
akozbalit napísal:"Všetky informácie sú bez záruky."
a
akozbalit napísal:"Záruka sa neposkytuje na nič na tejto web stránke, s výnimkou prípadov pokrytých zákonom či nadštandardných garancií v rámci produktov a kurzov."
Takže byť tebou by som nestrácal čas tým, že by som si nejaký ten kurz zakúpil a potom požadoval vrátenie peňazí. Som si istý, že by si neuspel.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

to bolo zo zartu ak by som to skusil bral by som to ako zabavu. no pozrel by som sa kolko slovakou mu zaplati 150e pri platoch 400-500e za hodinový kurz.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

nie kazdy slovak zaraba 400-500euro
kompi
Medium Professional
Medium Professional

tiez pravda ja som si pozrel par videi na youtube daktore maju hlavu aj patu ale platit zato....
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

ako*balit, umenie*vadzania, socia*dynamics... Vsade same rady co robit a co nerobit. Tiez som si to studoval, no aj tak som prisiel s tym, co funguje mne - byt sam sebou, tak najlepsie uputam zenu, ktoa ma zaujem o mna. Hrat sa na niekoho, kym niesi, lebo to tak povedal 'pickuper'... 150 € za hodinu? Mozem ti povedat - je toho tolko, ze jedna hodina ti bude nanic + hodina praxe niekde v bare ti stacit nebude. Za 150 € sa radsej dobre oblec, pripadne si kup knihu Hra od Neila Straussa, aj tam sa nieco docitas :-)
kompi
Medium Professional
Medium Professional

vnimam to podobne ako ty ze ta hodina je ajtak nanic a investovat do toho viac na 100% nestoji za tolko penazi.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Všetky tieto videá sú väčšinou o tom aby si bol sám sebou.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

stranka je spravena profesionalne, vecsina rád je velmi dobrá, ale su tam aj veci na dlhsiu diskusiu na ktore mam skor opacny nazor ako autor. Pokial ale ma niekto v tomto smere problemy,ma zaujem o kurz,peniaze prilis neriesi, nech ho skusi. Celkovo si ale myslim ze prilisna snaha o zmenu seba sameho za tym ucelom aby bol clovek ziadanejsi u zien nie je prilis dobra vec, pretoze tym o urcitej miery stracas svoje ja./niekto kto je uzavrety odjakziva asi tazko zacne len tak prejavovat city v podstate cudzej osobe a niekto kto cital posledne knihu niekde na strednej skole asi tazko bude venovat 30minut citaniu hodnotnej literatury kazdy den atd/. Osobne si myslim ze lepsie ako venovat cas radam na tej stranke, je ho venovat svojmu profesionalnemu rastu. Pretoze s tym nepriamo suvisi aj schopnost komunikacie a clovek kariernym rastom sa stava automaticky pre zeny ziadanym /nejde ani tak cisto o peniaze, ale o manifestaciu urcitej opravnenej nadradenosti nad ostatnymi muzmi/. Takze tych 150€ je najlepsie investovat do skupinoveho kurzu cudzieho jazyka, jadnak to bude prospesne profesne a jednak na tieto kurzy chodi vela nezadanych zien.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Súhlasím, lenže v prvom rade treba vedieť ako na to.

Ak na jazykový kurz príde taký kompi, alebo mrkva a bude sa správať ako vždy - tak sa na neho nalepí trochu angličtiny, ale so ženami dopadne ako doteraz. Imho tiež vyhodené peniaze.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ved na tom kurze komunikuju aj studenti medzi sebou, kde je problem pod zamienkou vymeny /po skole/ nejakeho ucebneho materialu poziadat niekoho o tel ci email?
Napísať odpoveď